Şimdi Ara

Dark Evopad M7200 3g Tablet (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
12
Favori
41.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    yaklaşık üç aydır ailecek bu tbleti kullanıyoruz. hem internet hem oyun hem gps cihazı olarak. Çok memnunum cihazdan. Küçük çocuklarım var bu cihazla oyun oynuyorlar hem de kırarcasına. Hiçbi program yüklemeden telefon olarak kullanabilir görüntülü konuşma yapabilirsiniz. İnternet olmadan gps programı kullanabilirsiniz dahili gps var. Ancak içinde gps yazılımı yok. İşlemcisini yoracak programlar ile çalıştırmadım ama genel olarak ekran geçişleri iyi, basit oyunlarda performansı süper. İps ekranin parlakligi ise sahane.

    Batarya kapasitesi ve gps yazilimi olmamasi ise olumsuz yanlari.

    Cihazin aksesuarlari ile birlikte fiyatinin 400 tl oldugunu dusunurseniz , cok uygun oldugunu gorurunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atillasulun

    Cihaz rootlu değilmiş. Garantisi bitene kadar devam. Evet sonradan kitapçığında gördüm 32 gb olduğunu. Dark sitesinde bu cihazla ilgili güncelleme var kuran oldu mu acaba? kurulmasını tavsiye eder misiniz?

    benim güncellemeyle ilgili sorum arada kaynamış. bilgisi olan var mı bu konuda?
  • ben sitesinde olan güncelleştirmeyi indirdim fakat kuramadım sürekli hata veriyor. siteye mail attım bana cihazı gönderin diye bir form gönderdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olcay55

    ben sitesinde olan güncelleştirmeyi indirdim fakat kuramadım sürekli hata veriyor. siteye mail attım bana cihazı gönderin diye bir form gönderdiler.

    gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
  • kardeş bilemiyorum ama bende bu sorun olmadı bendce bir yazılımı tekrar yükle
  • arkadaşlar ben delirmek üzereyim bu yorumu okuyanlardan cvp bekliyorum... türkcell data hattımı zaten tablette kullanamamıştım.. avea nın yeni 4 gb lik tarifesine geçtim ama o kadar ağır o kadar ağır ki resmen kanser oldum bu ne ya.. ben bu tablete nasıl bir ayar yapmalıyımki doğru düzgün internete girebileyim.. data hat içinde bilgisi olan varsa onlarında cevaplarını beklerim iki hattıda kullanıyorum çünkü daha doğrusu kullanamıyorum :DD ve son zamanlarda tablet açıldığında ses tuşunda açma kapama işlemi yaparken tablet kapanıyor.. lütfen sorularıma cvp verin ...
  • benim tablet uyduları çok zor buluyor sebebi nedir acaba?ayarlar- konum sekmesindeki her şeye tik koydum ama gene çok zor buldu. sim kart takıp takmamayla ilgisi olabilir mi?
  • cevap bekliyorum arkadaşlaaaaaarrr
  • Bir hafta önce ben de satın aldım bu tableti. Malzeme kalitesi orta seviye fiyatı düşünülecek olursa oldukça iyi. Gelen ek aparatlar da iyi ve kullanışlı. Tableti alır almaz ilk işim (16 saat kapalı şarj ettikten sonra) sitesindeki güncellemeyi kurmak oldu aslın da yanlış yaptım çünkü geldiği haliyle hiç denemedim. Genel olarak performansından memnunum Galaxy S2'mle neredeyse benze perfomansa sahip ve memnun edici. Telefon olarak 3G görüntülü ve normal görüşme kulaklıksız başarılı bir şekilde yapılabiliyor. Yön sensörü bazen sinir verici bir hal alabiliyor.

    WiFi ile ilgili bir sorunum var 4 kademeli göstergenin 3. kademesindeyken internet bağlantısı kesiliyor. Modemin (TP-Link w8970) biraz uzağında Galaxy S2'min kusursuz çektiği noktalarda kendiliğinden interneti bağlantısını kesiyor. WiFi menusune girdiğimde "Bağlı Değil" yazıyor ve "tekrar bağlanıyor>ip alınıyor>bağlandı" dedikten sonra wifi menusunden çıkıyorum bir süre hatta bir kaç saniye içinde tekrar WiFi bağlantısı kesiliyor. Modemle aynı oda da olduğunda bile nadiren de olsa bu kopma problemi oluyor. Diğer odalarda ki arada bir ya da iki normal kalınlıkta duvar var ve modem gerçekten çok güçlü sinyal dağıtıyor, bu problem sürekli tekrarlanıyor.
    WiFi bağlantı ayarları altında tüm ayarları denedim ama nafile yüksek bağlantı sinyali görünmesine rağmen (3. kademe 135Mbps) kendiliğinden WiFi yi koparıyor.
    Benzer problemle karşılaşan arkadaşlar var mı? Sizce garantiye göndermeli miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 10 Ocak 2014; 13:02:16 >




  • Dark EvoPad M7220 8GB 7" 3G Tablet

    bu modelde yeni çıkmış ama özellikleri m7200 den yarı yarıya daha düşük yükselticeklerine daha da düşmüş özellikler fiyat aynı
  • bezgin6 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var.. bağlantı sürekli kopuyr wifide... mail attım güncelle dediler sorun çözülmezse gonder dediler ... güncellemeyi beceremedim .. o kadar ugrasmama ragmem bi turlü yukleyemedim...sen nasıl güncelledin kardeş. ben sitedeki adımları takip etmeme ragmen hiç baslamadı... bu arada sorun senin güncellemede değil aynı sorun bende ilk baştan vardı.. senin sorunun çözüldümü
  • zeyat kullanıcısına yanıt
    M7200 de almıştım ilk çıktığında M7220 de aldım. M7220'yi telefon olarak kullanıyorum sayılır daha çok.
    Ele avuca güzel oturuyo performansı da güzel 3G'li bu fiyatlara alınabilcek başka marka bulamadım telefon olarak da kullanabilceğim MTK işlemcili
  • deliveli D kullanıcısına yanıt
    Hayır hala sürüyor problem. Sen nereyle bağlantıya geçtin aldığın yerle mi yoksa DARK ın kendi sitesiyle mi? Ona göre ben de mail atayım. Ayrıca gönderdiğin maili bana pm den ulaştırabilirsen çok sevinirim

    Güncellemeyi yaparken; bilgisayara bağlayınca altaki durum çubuğunu aç (al tarafta saat, wifi simgesi vs olan kısım) orada bilgisayara bağlıyken çıkan "USB Depolama olarak bağlı" yazan yere dokun "Ortam aygıtı (MTP)" seçeneğini seç (ben win 7/64bit kullanıyorum) ve sonra BURADAKİ adımları takip et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bezgin6

    Hayır hala sürüyor problem. Sen nereyle bağlantıya geçtin aldığın yerle mi yoksa DARK ın kendi sitesiyle mi? Ona göre ben de mail atayım. Ayrıca gönderdiğin maili bana pm den ulaştırabilirsen çok sevinirim

    Güncellemeyi yaparken; bilgisayara bağlayınca altaki durum çubuğunu aç (al tarafta saat, wifi simgesi vs olan kısım) orada bilgisayara bağlıyken çıkan "USB Depolama olarak bağlı" yazan yere dokun "Ortam aygıtı (MTP)" seçeneğini seç (ben win 7/64bit kullanıyorum) ve sonra BURADAKİ adımları takip et.

    hocam bende bu tabletten aldım. tabletin şarjı tamamen boşaldıktan sonra ne usbyle nede şarj aletiyle şarj oluyor. ikisiylede açılmıyor tablet sadece araç şarj aletiyle şarj oluyor. açıkken usb ile pcye bağladığımda dosyaları görebiliyorum. ama yine şarj edemiyorum şarj oluyor gösteriyor aynı kalıyor yüzdesi. şarj aletiyle şarj ederkende (tabi tam boşalmadan önce ki boşaldıktan sonra zaten şarj olmuyor) çok geç şarj oluyor yani 3 saatte %10 civarı yeni aldım aleti servisle uğraşmak istemiyorum. ne yapmalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c9nrad -- 10 Ocak 2014; 23:37:27 >




  • Arkadaşlar ben de 1 aydır bu tableti kullanıyorum. İki eksiği var. Biri batarya ömrü diğeri de gps uydularını çok yavaş buluyor.Sim kart takılı iken yani internet varken biraz daha çabuk buluyor. Ama internet yokken kolay kolay bulamıyor.
    Telefon görüşmelerinde oldukça kullanışlı. Mesela Huweii de ses hoparlörden çıkıyorken bunda kulaklık kısmından çıkıyor. Birçok tablette bu kulaklık çıkışı yok.
    İnternet gezintileri gayet seri.
    Oyun performansı güzel.
    Gerçi bir eksiside şarj çok geç oluyor. Tablet açıkken şarj daha da yavaşlıyor. Hatta tablet şarjda oyun felan oynarken batarya bitebiliyor. Yani aldığı şarj yediği şarjı karşılamıyor.
    Ama fiyatına göre gayet kullanışlı. Hem Bt, hem gps, hem 3g, hem mini hdmi ile tv'ye de bağlayabiliyorum. Bu tablete 10 üzerinden 7 veririm.




  • arkadaşlar tablete 32 gb hafıza kartı taktım. uygulamaları hafıza kartına nasıl taşıyabiliriz acaba? şu anda tabletin 8 gb lık dahili hafızası dolu. bir şey indiremiyorum.
  • @c9nrad
    Şarjı biraz geç doluyor heleki tablet açıksa neredeyse dolmuyor. Kapalıyken şarjıda 2-3 saat civarında doluyor. Tavsiyem kapalı şarj etmen. Ayrıca bilgisayara bağlıyken "USB Depolama olarak bağlı" yazan yere dokun "Ortam aygıtı (MTP)" seçeneğini seç.

    @atillasulun
    Müzik, video, resim gibi medyaları çıkarılabilir hafıza kartına kaydet telefon hafızasını ve dahili belleği bu medyalar için kullanma. Ayarlar>Hafıza menusunde kaydedilecek hafıza olarak "hafıza kartını" seç. Kurulu program, oyun ve uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyorsun bunları otomatik olarak "dahili bellek"'e kaydediyor ve sadece telefon hafızasına taşıyabiliyorsun ve taşınanlarda programın tamamı değil belli bir kısmı.
    Taşımak için "Ayarlar>Uygulamalar" menüsünden taşımak istediğin programı seçip "Telefon Belleğine taşı" seçeneğine dokun. Taşınabilir bir porgramsa o menu aktif görünecektir aksi taktirde taşıyamazsın.
    Ayrıca güncelleme ile ilgili yapman gereken;
    bilgisayara bağlayınca altaki durum çubuğunu aç (al tarafta saat, wifi simgesi vs olan kısım) orada bilgisayara bağlıyken çıkan "USB Depolama olarak bağlı" yazan yere dokun "Ortam aygıtı (MTP)" seçeneğini seç (ben win 7/64bit kullanıyorum) ve sonra BURADAKİ adımları takip et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 18 Ocak 2014; 22:10:34 >




  • aracımda OBD2 sistemine bağlantı sağlamak için,
    android işlemcili,
    gps, bluetooth tablet ararken bu konuya rastladım,
    3g sim ile birlikte tam aradığım tablet,
    ancak M7200 internette hem az bulunuyor, hem pahalı,
    M7220 ise bulunabiliyor ve ucuz.

    şimdi,
    aralarındaki bahsedilen eksik özellikler nelerdir?
    M7220 de gps, bluetooth var görünüyor, sim kart da kullanan olmuş (bir arkadaşımız yazmış)
    farkı yazabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    7200 ram 1GB 8gb hafıza ve ips panel
    7220 ram 512mb 8gb hafıza ve hd panel
    ikisi de çift çekirdek ikisinde de telefon özelliği var
    Çok da bi farkı yok aslında o fiyata 7220 alınır
    ama ucuzladı ben aldıktan sonra :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sy1907

    7200 ram 1GB 8gb hafıza ve ips panel
    7220 ram 512mb 8gb hafıza ve hd panel
    ikisi de çift çekirdek ikisinde de telefon özelliği var
    Çok da bi farkı yok aslında o fiyata 7220 alınır
    ama ucuzladı ben aldıktan sonra :(

    teşekkür ederim,
    hd panel ve 512 ram bana yaeterli,
    sonuçta Obd2 bağlayarak araç bilgilerini izleyeceğim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.