Şimdi Ara

Codegen QUANTUM 4 - 1,6 GHZ 4 Cekirdek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
6
Favori
28.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorun bataryadaymış galiba iade ettim batarya ölmüş :(
  • Note 8 e çok benzemiş özelliklerde tip de
  • Arkadaşlar bataryası 2800 Mah , test edildi, onaylandı, çıplak gözle net olarak görüldü ;)
  • Cihazı almak isteyenlere kısa incelememin sonuçlarını yazayım. Cihazın malzeme kalitesi kötü. İşlemci ve ekran kartı çok yüksek ama özellikle batarya dayanmıyor. 5 saati göremezsiniz. Ekran kalitesi ve donanım gücü dışında cihaz işe yaramaz. Şarj girişi USB girişinden farklı olduğu için bilgisayardan şarj bir edemiyorsunuz. Tam bir komedi. Klasık Çin işi fason üretilmiş bir alet. Sanırım aletin çalışma verimliliği konusunda yazılım testleri yeterince yapılmadığı için cihaz en ufak bir Sorunda reset atıyor. En ciddi sorunu bu cihazın. Isınması da var ama diğer cihazlardan farklı değil. Yani donanımı bu kadar güçlü olmasa sadece çöp der geçerdim. Zaten cihazın pazarlama sloganı da donanımı olmuş. Gerçekten bu fiyata donanım alayım ve uğraşacağım ve her oyunu oynayacağım bir cihazım olsun istiyorsanız alabirsiniz. Tabi 1080p filmleri de çok akıcı oynatıyor. Gerçi dosya formatı fat32 yani 4 GB dan büyük dosyaları atamıyorsunuz ama yüksek kapasiteli harici kartınızın formatını ntfs yapasanız sorun kalmaz. Bir de cihazda şarj sırasında dokunmatik işlevsizleşiyor. Bu da önemli bir sorun. Bu paraya çok şey beklemezseniz sizi memnun eder. Açıkçası ben donanım için aldım. Başka da bir beklentim olamayacağının da farkındaydım. Ama tek önemli beklentim şarj etmenin usbden olmayışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimde elime bir tane geçti ve inceleme şansım oldu. Donanımlara kağıt üzerinde baktığınızda müthiş bir cihaz. IPS ekran, Exynos 4412 Quad işlemci, 2 GB RAM çok güzel özellikler. Gel gör ki yazılım uyumu olmadığında bu doanım bile işe yaramaz olabiliyor. Bu donanıma sahip Samsung Note 2 ve Odroid-U2 kullanıyorum hali hazırda. İki cihazda bunun yanında çok stabil ve sağlam. Ama bu cihazda durup dururken reset atmalar, browserda flash oynatırken kasma, uygulamalarda kitlenme, takılma gibi sorunlar gördüm. Pil sorunu zaten bir facia. Ipad 1 ve 2 deki pil performansından sonra bu cihaza kalem pil takmış olabilirler diye düşündüm.Bu arada 4.0.4 ve 4.2.2 kurdum ikisinde de sorun yaşadım. ısınma sorunu için yorumum yok. Note 2 de ısınıyor, Odorid de de oluyordu.
  • özelliklerini çok beğenmiştim bu fiyata da baya uygundu ama kronik sorunları hemen başlamış acaba codegen e mi özgü oldu fason üretim yapıldığı için yoksa hyundai T7s de de var mı bu sıkıntılar merak ettim.. orjinal T7s kulanan var mı ki anlatsa bize ...

    ekleme: yurt dışından T7S satın alıp kulananlarda da sıkıntı varmış 6-7 sayfalık konu var hepsini okudum ısınma - gps - bazısında sensör ve en önemlisi pil sıkıntısı çabuk bitiyormuş güncelemelerde de sıkıntısı olan arkadaşlar olmuş ne yazık özellikler harika ama sorunlarla dolu bir tablet çıktı bakalım ilerisi ne olacak heveslenmiştim oysa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 5 Eylül 2013; 16:39:16 >
  • Bu alete touchwiz kurabilsek iyi olurdu. Yazılım çok kötü. Cihaz inanılmaz derecede ısınıyor. Sanırım bu şekilde fazla dayanmaz. İçi yanacak ve çöpe atacağım. Pil ise berbat. 3 saatten fazlasını görmedim. Isınırsa zaten cihaz soğuyana kadar açılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere ısınmadan dolayı cihaz kapandı.. (ısınma genelde şarj ederken kullanmaya devam ederseniz oluyor) . Ama fthkn ın da dediği gibi soğutmak gerekiyor.. Ben fan karşısına koydum.. Hemen reset dugmesine eliniz gitmesin soguyunca sorusunsuz açılıyor cihaz.. İyi kullanımlar dilerim herkese.
  • Codegen Quantum 4 Tablet bilgisayarımı Win7 ya da Win XP bilgisayara bağlanır mı? bağlanabiliyorsa hangi yazılımı kullanmalıyım.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbir yerde cevap bulamadım.
  • Bir tablet almaya karar verdim hangisine el atsam illaki sorunu varmış. Başlarda millet iyi derken sonraları hepsinin derdi çıkıyor.
  • merhaba ben quantum 4 cihazıma hyundai t7s'e ait en son 4.2.2 sürümünü yükledim cihazda herhangi bir sroun oluşmadı gayet akıcı ve batarya ömrü de uzadı.

    ancak tekrar codegen orijinal 4.0.4 e döndügümde sanki cihazın wi fi çekiminde %25 lik bir kayıp yaşandı.

    acaba böyle bir sorun yasayan daha önce oldumu?
  • cihazı bugun görünce alasın gelsi ama bu tip cihazlar samsung sony vs marka olmadıkca donanım nedir sorunları hep olacak gibi . konuyu okudugum kadarıyla donanımı t7s degil diyende olmus, bence codegen hic ugrasmamıs ve bunu hyundaininin tableti yaptırdıgı yere yaptırmıstır belki kamera farkı olabilir, hyundaide daha duzgun romlarla cıkınca elbette onu yukleyeceksiniz. wifi cekim gucunden dokunmatik hassasiyetine, daha uzun pilden gps e kadar bircok problem yazılımla duzeltilebilir tavsiyem rootlu cihazda android tweaker pro yu denemenizdir, ben farklı bircok telefon ve tablette denedim gayet guzel oldu.
  • Bizlerde sıkı bir araştırmadan sonra bu tableti almaya karar verdik aklımızda tab 3 veya tab 2 vardı ancak konfigrasyon beni buna itti 2 gb ram 16 gb hafıza önemli elbette işlemcisi hakeza , tek sıkıntısı pili onuda extradan pil takarak aşarız diye düşünüyorum. Kullananların neden haberleşmediklerini anlamadım. Samsung böyle bir tablet yapsaydı emin olun fiyatı 600 den aşagı olmazdı amma ve lakin daha cihazı kullanmaya başlamadık bakalım gelsin görecez performansını.
  • Bu cihazı kullanan ark. seste bir sorun yaşayan var mı? sanki çok az ses veriyor dışarıya ya da bende böyle bir problem var?
  • Arkadaşlar mini hdmi to rca çevirici ile tüplü televizyonlara takılıyor mu dneyen var mı
  • nasıl bu tablet kullananlar yorum yazabilirler mi? çok sıkıntısı var mı?
  • ahmet_salih kullanıcısına yanıt
    Kardeşim acayip ısınıyo çöp falan demişler doğrumu ? Bnede almayı düşünüyorumda. @ahmet_salih
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romeo735

    Kardeşim acayip ısınıyo çöp falan demişler doğrumu ? Bnede almayı düşünüyorumda. @ahmet_salih

    ohoooo..
    ben gittim iPad Mini aldım.
    Kafam rahat.
    Şimdi android fanları gelcek kafamın etini yiyecek.
    Bence bütçen varsa git iPad al.
    7 aydır kullanıyorum tıkır tıkır hiç bir sorun yok.
    Beni dinlersen android alma!
    Android tablette kullandım ; ÇÖP!!
    Saygılar...
  • beş para etmez paranız çöpe gider.pc ye bile bağlayamıyorsun.bluetooth ile zar zor resim paylaşıyor.ikide bir donuyor.şarjının bitmesini bekliyorsun.servis olayı sıfır.muhatabın yok.ben ankaradayım nt den aldım
    geri götürdüm istanbula gidecek diyorlar. alalı daha 3 ay oldu.istanbul - ankara işimiz iş bekle dur işin yoksa
  • hayırlı olsun.
    kaça aldın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.