Şimdi Ara

Codegen QUANTUM 4 - 1,6 GHZ 4 Cekirdek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
6
Favori
28.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tabletlerinizi iyi günlerde kullanın.
    Web performansı ve OYUN hakkında bir kaç yorum yapma şansı var mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifrelenmiş yere r-apidshare.com yazın
    " - "olmadan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 14 Haziran 2013; 20:31:09 >
  • arakadaşlar merhaba.bugün bende aldım aynı cihazdan anututudan 14bin puan aldı.system infodan işlemci quad core 14. ghz yazıyor.1.6 olması gerekmezmi.birde gpuda arm mali-400mp yazıyor.maliler400ler 4 çekirdekli biliyordum.
  • Bende yeni aldım ama bir türlü wifi bağlantısını ve navigasyonu kullanamadım maalesef. Menüden hepsini açmama rağmen bir türlü bağlantı gerçekleşmedi. Navigasyondada konumu bir türlü bulamıyor. Konum bulma açık olduğu halde tık yok. Bluetooth güzelce çalıştı ama bu ikisini bir türlü beceremedim acaba bir ayarı falan mı var? Birde 5800 telimden Joikuspot ile 3g netimi paylaşıyorum ve ordan paylaştığım wi-fi ağınada bağlanmıyor. Bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3XT -- 17 Haziran 2013; 9:45:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgemici

    Bende yeni aldım ama bir türlü wifi bağlantısını ve navigasyonu kullanamadım maalesef. Menüden hepsini açmama rağmen bir türlü bağlantı gerçekleşmedi. Navigasyondada konumu bir türlü bulamıyor. Konum bulma açık olduğu halde tık yok. Bluetooth güzelce çalıştı ama bu ikisini bir türlü beceremedim acaba bir ayarı falan mı var? Birde 5800 telimden Joikuspot ile 3g netimi paylaşıyorum ve ordan paylaştığım wi-fi ağınada bağlanmıyor. Bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.


    merhaba,

    symbian telefonların internetini paylaştırmak için tabletin root olması ve bazı değişiklikler yapmanız gerekli diye biliyorum
    yani kısaca bu haliyle bağlanamazsınız zaten
  • http://codegen.com.tr/quantum/quantum4.html sayfasında performan testi resminde aşağıda t7s yazıyor, dizayn tasarım t7s in zaten aynısı gibi (gibi fazla bile olabilir hatta) Ancak yanlış bilmiyorsam t7s de ekran kartı Mali400 MP4 dört çekirdekli, yalnız quantum4 de 8 çekirdekli olarak yazılmış... Burada bir yanlışlık var sanki...

    Tabletin genel durumu (Stabil mi? GPS bağlantı hızı? Oyun/video performansı? Malzeme kalitesi? Isınıyor mu? Wifi çekimi nası? Hangi marka 3g modelleri destekler? Şarjı hangi durumda ne kadar zamanda bitiyor? vb...) hakkında tableti kullanan arkadaşların detaylı incelemesinin çok faydalaı olacağını düşünüyorum...




  • Zaten 8 çekirdeklisi yok :)
  • Sanki sitedeki antutu skorunu shopla kendileri yazmış gibi :D birde 8 çekirdek yazılmış grafik birimi için mali-400ün 8 çekirdeklisi varmı? acaba 8 çekirdekli powervr sgx olmasın ? kontrol eden arkadaşlar varsa grafik biriminin ne olduğunu ve kaç çekirdekli olduğunu yazabilirmi?
  • Buyrun codegenin paylaşmış olduğu inceleme

  • İnceleme yaptığı ürün t7s'e ait sitedeki fotolara dikkat ettiyseniz ps ile düzeltip yapılmış ürünün arkası çevirilmiş olana bakın en altta yazan yere monitörün farklı yerlerinden bakarak renk uyumunun olmadığını görürsünüz.
    Yazı çok fazla düzgün resimde diğer kısımlar deformasyona uğramış. Ki aynı zamanda resmin birinin üzerinde sol tarafda 2. resimde çinçe reklam var malı400 de 8 çekirdek yok. Bu işlemcinin kullandığı gpu ARM Mali-400 MP4 (Quad-Core) at 440 MHz (15.84 GFLOPS) dur yani 4 çekirdeklidir 8 çekirdekli gpu yoktur. En nihayetinde bu ürünü satan hyundai firmasına fason ürettirmiş bunda birşey yok aldığınız ürün hyundai t7s modeli. Ama size verilen 4.2.2 yazılımı berbat mümkünse güncellemeyin. i.C.S t7s cleanrom var slateroid'de ona bakabilirsiniz veya bizim t7s konularımızı takip edebilirsiniz.
  • Beyler şarj olurken q4 sapitiyo sizdede oluyomu bunun nedeni ne blien varsa cevap yazsin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 çekirdek değil ki kardeş mali 400 quad
  • bugun ben de şok marketten ürünü aldım.. 5 dakika sonra ürünü açtım ve şok oldum.. ekranın üst sol köşede büyük bir alan koyu renkli sanki yanmış gibi.. tam ortada koca ölü piksel. sanki hiçbir kalite kontrolü olmamış.. umarım değiştirirler. ya da paramı iade alıcam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanak

    bugun ben de şok marketten ürünü aldım.. 5 dakika sonra ürünü açtım ve şok oldum.. ekranın üst sol köşede büyük bir alan koyu renkli sanki yanmış gibi.. tam ortada koca ölü piksel. sanki hiçbir kalite kontrolü olmamış.. umarım değiştirirler. ya da paramı iade alıcam..

    İade ürün ürün olmasın sakın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun değiştirildi.. şimdi sorun yok... Direk rootlu cihaz.. diğer alanlarda da böyle mi?
  • kardeş antutu ve glbenchmark testini yapıpı yorum atarmısın sonuçları
  • Üründe her hangi bir sıkıntı yaşayan var mı ? gps si ücretsiz çalışıyor mu ? Ürünü hepsiburada.com dan temin eden var mı ?
  • kardesim tablete romu win 7 de mi yaptin resimli anlatimlarfa hep xp de yapilmis. win 7 de yapamadim ben codehen quantum 4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlara 400 tl vereceğinize piranha quattro tab 9.7 alabilirsiniz genellikle özellikleri aynı
  • Bende q4 kullaniyorum. 4.2 yuklemesi yaptim sanane arkadasimizin anlattigi gibi ama galiba guncellemeden olmasi gerek asiri isinma ve isininca kendiliginden reset veya sistem kendini kilitleme sorunu ortaya cikti ve tekrar ics donmek istiyorum fakat donemiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.