Şimdi Ara

CDTI ve DTI lara Chiptuning .. PowerBox ..! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
32.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki astra 1.3 cdti için durum nedir? performans ve yakıt acısından, bi de maliyeti nedir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fyrat13

    peki astra 1.3 cdti için durum nedir? performans ve yakıt acısından, bi de maliyeti nedir?



    Opel Astra 1.3 CDTI 90 hp için +24 Hp ve %25 tork artışı sağlanıyor..Şehir içi sakin kullanımda %7-8 yakıt ekonomisi sağlanabilir..Maliyeti 350€+KDV
  • iyi akşamlar. 1.3 opel combo için güç ve tork ne olur? maliyet ne kadar? nereda yaptırabiliriz?
  • benimde 1.3 cdti için niyetim var ama garantinin bitmesini bekliyorum. Aklımda bi kaç soru var onu sorayım 13 cdti astrada bunu uyguladınızmı sonuçlar ne oldu. Yani sonradan motor başımıza iş açmasın. Birde hızlanma ve son hız ne oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erhan15

    iyi akşamlar. 1.3 opel combo için güç ve tork ne olur? maliyet ne kadar? nereda yaptırabiliriz?


    1.3 Combo 90 hp civarına çıkar modül ile..380€ civarında..Tork %25 yükseliyorki bu artış aracı gerçekten değişitiriyor..Biz istanbuldayız..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nitro

    benimde 1.3 cdti için niyetim var ama garantinin bitmesini bekliyorum. Aklımda bi kaç soru var onu sorayım 13 cdti astrada bunu uyguladınızmı sonuçlar ne oldu. Yani sonradan motor başımıza iş açmasın. Birde hızlanma ve son hız ne oluyor.



    115 Hp civarına çıkıyor araç..%25 tork artışı sağlanıyor..Motor konusunda içiniz rahat olsun motorun rahatlıkla karşılayabileceği değerler bunlar..Hızlanma ve sonsirrat değerleri için net rakamlar veremeyeceğim..gelin deneyelim..birşey kaybetmezsiniz..
  • bende başka marka ve model aracım için yardım istiyorum size nasıl ulaşabilirim bu topicde başka modelden bahsetmek doğru olmaz cevabınızı bekliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sfirat1923

    bende başka marka ve model aracım için yardım istiyorum size nasıl ulaşabilirim bu topicde başka modelden bahsetmek doğru olmaz cevabınızı bekliyorum



    toyotasa@hotmail.com

    msn adresim..Buyrun konuşalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 11 Mart 2007; 16:38:36 >
  • hyundai getz 1.4 97hp benzinli aracım var

    chip yaptırmayı hiç düşünmüyordum atmosferik olduğu için

    ama geçen gün wimmer in sitesinde bana vaad edilen değerleri gorunce düşünmuyo değilim pek inandırıcı değil ama size sorayım mumkunmu diye :)

    bana +13hp vaad ediyorlar atmosferik 1.4 araçtan

    filitre eksoz chip yapsam 10hp alamam diye düşünürken şaşırtı beni
  • Onur bey Motorun elektronik ateşleme ve püskürtme teşkilatı belirleyici etkendir chip sonrası alınacak gücün miktarında..Sizin aracınızın kullandığı sistemler demekki +13 Hp yi sağlayabiliyor..Ama bu işlem sonrası yakıt tüketiminizin sizi hayal kırıklığına uğratmasın dikkat edin..
  • 2006 model Corsa CDTı arabaya bu chıp uygulandığında riskleri nelerdir?Ayrıca chip in uygulanması ne kadar zaman lıyor?Ayrıca bu uygulama sonunda aracın yakıt tüketimi etkileniyor mu?
  • Aracınıza Chiptuning veya Modül uygulatabilirsiniz..Modül kolay sökülüp takıldığından(5 dk) aracın garantiden düşmesi gibi bir riski yoktur..modüllerin araçlara kazandırdığı ekstra güçler genellikle tehlike sınırlarının altında olurlar..bu sebeple motora herhangi bir zararları bulunmaz..Bu modülleri takmak 5 dakikanızı alır..Fakat bir uygulama merkezinde taktırırsanız Dyno ölçümleri ile 30 dk ya kadar uzayabilir..Şimdiye dek uyguladığımız araçların kullanıcıları hep aynı şeyi söylüyor..Şehir içi sakin kullanımda veya otobanda 120 kmh altı hızlarda %8 e varan yakıt ekonomisi sağlıyor ürün..
  • benim yine bi sorum olacak:

    corsa cdti'a chip tuning uyguladıktan sonra, debimetrenin bozulması gibi bi ihtimal varmıdır?
    yada başka herhangi bi parçaya zarar verir mi?
  • Kesinlikle motora ve sensörlerine bir zararı bulunmuyor..
  • astra 1.3 cdti için yol bilgisayarı verleri doğru kalıyormu yoksa yanlış göstermeyemi başlıyor?
  • Merhaba, bütün soru ve cavapları baştan sona okudum, Ford fiesta tdci 2006 aracım var toplam 3 sene garantiden 19 ay geriye kaldı, bugüne kadar enjektörler mazot kaçırd, ilk tamirde tam yapılmadı ama ikincide sorun çözüldü. Bir kere de klimaya giden boru çatladı o değişti bunların hepsi garantiden değişti, motor gücünden memnun değilim ve artmasını çok isterim gerçekten. Garanti için bir risk varmı?
    Araç 52,000 km 1,4 tdci 68 beygir. Bugüne kadar ayağım dipte kullanmaya alıştım hep gitsin diye, ve de yakıt olayı ne olur?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    astra 1.3 cdti için yol bilgisayarı verleri doğru kalıyormu yoksa yanlış göstermeyemi başlıyor?


    Yol bilgisayarına bir etkisi yok..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: natre nayon

    Merhaba, bütün soru ve cavapları baştan sona okudum, Ford fiesta tdci 2006 aracım var toplam 3 sene garantiden 19 ay geriye kaldı, bugüne kadar enjektörler mazot kaçırd, ilk tamirde tam yapılmadı ama ikincide sorun çözüldü. Bir kere de klimaya giden boru çatladı o değişti bunların hepsi garantiden değişti, motor gücünden memnun değilim ve artmasını çok isterim gerçekten. Garanti için bir risk varmı?
    Araç 52,000 km 1,4 tdci 68 beygir. Bugüne kadar ayağım dipte kullanmaya alıştım hep gitsin diye, ve de yakıt olayı ne olur?


    Kit çok çabuk ve kolay sökülüp takılabildiğinden servise giderken söküp saklayabilirsiniz..Garanti riski teşkil etmez..68 Hp için %25 güç ve tork artışı kazanabilirsiniz..Artık gaza dibine kadar basmanıza gerek kalmayacağından yakıtınızda düşecektir..




  • Güncel..!
  • etkisi yok derken yol bilgisayarı ekranında okuduğum değerler doğrumu olcak yoksa orijinal beyne göre olan tüketimimi göstercek. almanyadan getirten bi tanıdık parçanın opel onaylı olduğunu ve yol bilgisayarı verilerini yanıltmadan o anki tüketim bilgilerini verdiğini idda ediyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı


    quote:

    Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    astra 1.3 cdti için yol bilgisayarı verleri doğru kalıyormu yoksa yanlış göstermeyemi başlıyor?


    Yol bilgisayarına bir etkisi yok..


  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.