Şimdi Ara

Ballondoru Kim Alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Messi kesin gibi ama Haaland bu kadar gol üzerine 3 kupayıda alırsa bence ihtimali var gibi


    Ama Messi'nin dünya kupasi aldığı dönem kimseye vermezler heralde




  • Messi kötüydü diyemem ama Arjantin'i falan sirtlamadi.

    -Polonya maçını MacAllister aldı. Enzo ve De Paul de daha iyiydi.

    -Hollanda maçında Arjantin'in yıldızı hakemdi.

    -Hırvatistan maçının en iyisi Alvarezdi.

    -Final maçını Di Maria çözdü. Adam çıkınca atak yapamadı Arjantin, maç döndü. Kolo Muani 2 direğin arasını tuttursa yedirdiği golle hatırlanacaktı Messi.


    Messi'nin aldığı 2 maç var: Avustralya, Meksika. Turnuvanın kalanı boyunca sadece penaltı attı. WC tarihinde bu kadar çok penaltı kullanmış bir takım yok. Hayranlarının diğer elemana verdiği nicknamei göz önünde bulundurursak oldukça ironik.

    Haalandi koy arjantine, cikart City'den. Messi'yi koy City'e cikart arjantinden. Messi 3 kupa birden alsaydi city ile ve dunya kupasini Haaland alsaydi bak istisnasız bütün Messi fanlari , sadece wc ile ballondor mu olur , Messi 3 kupa birden kaldirdi ballondor onun hakki diye yazıyor muydu yazmiyor muydu, herkes objektif konuşsun.

    Bunlarda omurga diye birşey yok kimse kusura bakmasin.

  • Mert Hakan komutan bir adım önde
  • Arap çöllerinin ulu fatihi Ronaldo'ya vermezlerse ayıp ederler
  • Haaland almali. Sonuna kadar haketti. EPLyi aldi, bir aksilik olmazsa SLyi de alacak. Büyük mac perfonmansi da olaganüstüydü.

  • leo messi bu konu tartışmaya kapalı bu sene
  • clyme kullanıcısına yanıt

    Malesef haaland ve Messi'nin arkasından 3. olacak komutan, 2 sarı kart eksigi var. Kalan maçlarda alırsa bir adım öne geçer gibi

  • Haaland Real Madrid maçlarında çok kötüydü. 7 net fırsat kaçırdı. 7 tane ...


    Manchester CİTY kupayı alırsa Haaland sayesinde değil Haaland'ın berbat performansına rağmen alacak.


    Yarı finalde 7 net pozisyon kaçıran adama halı sahada bile ödül vermezler. Şaka değil 7 net pozisyon.

  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

      


    Tartismaya kapali mi? Fifa ittirmesiyle Katarin lobisi sayesinde 5 penalti atarak dünya kupasini almasi yeterli mi? Bu ödül dünyanin en iyi topcusuna verilir. Messi dede birak dünyanin en iyi topcusu olmayi en iyi 10 topcu arasinda yer almaz. PSGden kovuldu, lobisi sayesinde Barcaya dönmeye yalvariyor. Barcadan baska isteyen de yok.Suudi Arabistan ligi ya da MLSye gider.


    Bir tarafta EPLyi alan, SLyi de alacak olan nerdeyse tüm büyük maclara sov yapan Haaland, diger tarafta PSGde büyük maclarda hayalet modunda takildigi icin kendi taraftari tarafindan bile hakarete ugrayan, yuhlanan Messi dede. i


    Evet, tartismaya kapali olmali. Cünkü, Haaland acik ara almayi hakediyor. 35lik hormon mucizesi bitik Messi dede degil.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Bu yazıyı okuduğum 15-20 saniyeme üzülüyorum. Sadece messi ilk 10 topçu arasında yer almaz kısmına baksanız yeterli. Tamam en büyük futbol dehası sensin aslan. Messi ilk 50 de bile değil aynen

  • Hakem ittirmesiyle alınan Dünya Kupası mı? Yoksa 3 kupayı da hakkıyla kazanmak mı? Cevap belli. Alması gereken de belli. Ama daha önce ödüllerde hırsızlık yaptığı için malum lobisi olan şahıs yine hırsızlık yapabilir

  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

    Hocam forumun delisi o.  Kendi kendine konuşup gider genelde.

  • Halaand'ın cl yarı final ve finaldeki rezil performansından sonra Messi'nin 8.ballon D'or'u kesinleşti diyebiliriz artık.


    Hayırlı olsun.

  • Ben anlamadım Messi naptı bu sene,Ballondor dediğin şey dünya kupasını kazanana veriliyorsa madem 2018'de neden Mbappe'ye vermediler de Modric'e gitti . Hadi kupa performansı diyosan orada da ortalama oynadı. Di Maria olmasa fransa alıyordu yine.


    Ben Messi fanlarını anlamıyorum gerçekten, rüzgar nereden eserse oraya savruluyor adamlar. Ronaldo ile dalga geçtiler yok en dandik lige gitti şöyle oldu böyle oldu diye. Adam MLS'e gitti football'a soccer diyen bir ülkede top oynuyor, yine altından girip üstünden çıkıp kendilerini haklı çıkartıyorlar. Ortada dünya kupası yokken 2 sene önce Messi PSG'ye kaçtığında Ronaldo Manchester'a gittiğinde madem niye Messi ile dalga geçmediniz.


    Cidden Messi'ciyim diyen adamın objektifiğinden şüpheliyim, artık yanına yaklaşmıyorum eş dost ortamında .Ben Messi'ciyim diyen ve malum parti seçmeninden tanrı hepimizi korusun.

  • Haaland alamaz ŞLde bile yılın oyuncusu olamadı
  • Bu sezon Ballon dor hakeden bir performans yoktu. Messi WC aldıktan sonra kimseye vermezlerdi zaten.

  • haaland ya da kdb almalı, bunun dışındakiler soygun olur.
  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Saudi Arabia haric tum maclarda man of the match ve dunya kupasinin en iyi oyuncusu secilmis adama, ortalama oynadi + Di Maria olmasa Fransa aliyordu kupayi demek cok objektiv bir yorum olmus  

  • MDV kullanıcısına yanıt

    Tamam kardeşim en Messi'ci sensin. İzledik tüm maçları. Dağları tepeleri gökteki bulutları yaratana verilmiyor o ödül, man of the match dediğin şey o maçtaki en iyi performans demek,bok gibi geçen bir maçtada gol atıp asist yaparsan veriliyor o ödül yani. Messi ortalama oynadı, 2018 dünya kupasındaki Modric'le kıstasa sok bakayım objektifliğinle öne çıkacağım diyorsan , Modric takımı omuzlarında taşıyarak getirdi finale. Eğer bir oyuncu WC kupasıyla ballondor alıyorsa yansın gitsin futbol camiası.


    Haaland sezonun başından beri domine etti ligi , bir forvetten beklenenden fersah fersah fazlasını yaptı. Ne diyeyim ya kime ne anlatıyoruz boşver hocam, Messi en iyisi ok süpersiniz hepiniz, en futbol sensin tamam.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    kritik anlarda gollerini atti, asistlerini yapti takimini finale tasidi ve kupayi kazandirdi.7 gol + 3 asistle turnuvanin en iyi oyuncusu secildi. Birde tum bunlari 35 yasinda yapti. Sen daha ne anlatiyorsun kardesim?

  • Kimin alacağını bilemem de arapdonun alamayacağı kesin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.