Şimdi Ara

Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • League Of Legends isimli oyunun karakterlerinden bazılarının hikayesini anlatacak animasyon dizisi.


    Toplamda 9 bölüm olan serinin ilk üç bölümü yarın izlenebilecek. Kalan bölümler ise bir hafta aralıklarla yine üç bölüm olacak şekilde yayınlanacak.




    Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon Geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 21 Kasım 2021; 10:42:22 >



  • İlk üç bölümü izledim, beklediğimden iyiydi. Fragmanlarda dövüşlerde hiç kan çıkmıyordu ama izlediğimde kan çıktığını gördüm. Bu da hoşuma gitti. Şu an 9.4 IMDB puanı

  • Efsane.

  • Sonunda isteğimiz gerçekleşti, o kadar animasyonun üzerine film çekmelerini istiyorduk sürekli, adamlar dizi çekmiş

    Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon Geliyor 


    3 bölümü yeni izledim, çok güzeldi. LoL oynamayanlar için bile gayet izlenebilecek biri dizi olmuş bence.

  • Çok iyi iş yapmışlar evren olsun karekterler olsun her şey yerli yerinde.SJW cilere ders vermişler öyle bir şeyleri değiştirerek değil kendi evrenleri kurarak ney nasıl yapılır dersi vermiş.Seride güçlü kadında var ,zenci karekter de kimseyi rahatsız etmemiştir.Seri bozmazsa birçok ödülü toplar.

  • İlk 3 bölüm baya iyi olmuş. Diziye iyi girdiler 3 bölüm ile gelecek bölümleri merakla bekliyorum

  • Harika olmuş. Riot gamesin ilk dizi deneyimi olduğu için yalan söylemeyeyim çokça saçmalık bekliyordum ama özellikle saçmalık beklediğim sahneleri bile o kadar iyi çekmişler ki kusur bulamadım. En basitinden son bölümde Vi'ın dövüşünde düşmanların teker teker gelmesi normalde çok saçma olacakken köprünün yapısından dolayı bir şey diyemiyorsunuz. Ya da en sonda
    Vi, Powder'a bağırdı Powder buna düşman oldu gibi mi olacak diye düşündüm, çok saçma olur öyle dedim. O kadar güzel çekmişler ki diyorsun vaay çok mantıklı bunların ileride birbirlerine düşman olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi bir yana, Türkçe dublaj beni çok şaşırttı. Hiç sevmeyen ve tr dublaj hiç izlememiş olan ben arcane i tr dublaj izlerken aşırı keyif aldım. Sırrı neyse bu işin onu bulmuşlar sanırım, çok doğal bir dublaj olmuş.


  • Jayce ve viktor ikilisinin hikayesi çok fazla ilgimi çekti viktor karanlık tarafta mı oluyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla helal olsun rito ortaya ne çıkarsa en iyisini çıkarıyo. 10 küsür yıl önce dotanın yerini alan bi moba çıkarttı, lolden fps oyunu mu olur dedik valorantı çıkardı vurdu masaya, şimdide dizisi efsane olmuş. 2 yıl içinde mmorpg çıkarıcaklar eminim o da çok iyi olacak.

  • Sonthor kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    tamamen cyborga dönüşüyor viktor galiba
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt

    Emin misiniz mmorpg oyunu çıkacağına?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oyunuyla ne evreniyle alakam yok diziyi izlerken sıkıntı olmaz sanırım ?

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Sorun olacağını sanmıyorum hocam. Herkesin izleyebileceği şekilde yapmışlar.

  • Sonthor kullanıcısına yanıt
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Hocam emin değilim ama izlemeden önce oyunun sitesinden evren ve lore hakkında belki biraz bilgi okumak işinize yarayabilir. Türkçe olarak da vardı. Ben de çok az bildiğim halde diziyi epey beğendim.


    Açıkçası beklentimin üzerinde çıktı dizi. Birçok kişi gibi daha çocukça ve ciddiyetsiz bir senaryo ve işleyiş bekliyordum ama hiç alakası yok.


    Ve şunu da söyleyeyim oyunun evreninden en az 5-6 sezonluk dizi çekilebilir, epey geniş ve kullanılabilecek malzeme var. Bizim bu gördüklerimiz %1'i falandır anca.



    Bir de inşallah Netflix yüzünden Jayce ve Viktor ilişkisi eşcinselliğe evrilmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 9 Kasım 2021; 22:12:43 >
  • Sonraki üç bölümün fragmanı yayınlandı.

    UYARI: İlk üç bölümü izlemeyenler için ufak spoiler içerebilir.

    Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon GeliyorLeague of Legendsyoutube
    Make your return to Runeterra this Saturday, November 13th at 12:00 AM PT. More action from the streets of Piltover and Zaun await on Netflix. Watch Arcane on Netflix: https://www.netflix.com/title/81435684
    https://www.youtube.com/watch?v=0JSwG2sqUm8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 12 Kasım 2021; 16:25:31 >
  • 8/10luk bir başlangıç yaptı lol evrenini eskiden takip ederdim de şu sıralar bakmıyordum iyi geldi bu


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    aralarının bozulması daha düzgün bir mantığa oturtulsa daha iyi olurdu bence bunu sevemedim
  • Lol evrenini hiç bilmeyen ben olarak ilk 3 bölümü çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bakalım act 2 nasıl olacak

  • Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon GeliyorRoyal Vibesyoutube
    Ramsey - Goodbye (Lyrics) (from the series Arcane League of Legends) 💙 Follow us on Instagram! https://fanlink.to/royalvibesIG 🎧 Royal Vibes on Spotify: https://fanlink.to/royalvibes Stream Goodbye: https://open.spotify.com/track/7pwF2SFF9LUeqD0f5wWrSR Email for business enquiries: george@nite.yt Music submissions: https://royalvibes.edmdistrict.com/ ➤ Ramsey https://www.instagram.com/ramseysound/ https://www.facebook.com/ramseysound https://open.spotify.com/artist/1se3w7gpZkwcJYgHSPDoQ8 👑 Royal Vibes http://www.instagram.com/itsroyalvibes http://soundcloud.com/itsroyalvibes http://smarturl.it/BN-Discord 📷 Background: https://www.instagram.com/gxaccess/ 🎤 Ramsey - Goodbye Lyrics: [Verse 1] I can hear the sound of a heart beat Before it calls out Won't ever leave my memory Of bloodshed all around And I can see a tear on my father's face Before it falls out of my enemy How could I have ever let you down? Oh When all these trace eyes crawl Cut our teeth and make our bonds right here And play with shields made of stone Share our dreams and sit at thrones, be still 'Cause I see smog up ahead and I got steel in my hands, we will Return like warriors, I swear, that we'll find glory up ahead Tell me [Pre-Chorus] Where is my home? I don't recognize the faces anymore, oh Where is my friend? The one I've known since I was only just a kid [Chorus] I think it's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah Is it time to say goodbye? Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah It's time to say goodbye Goodbye, goodbye Goodbye, goodbye, ah [Outro] Mm, mm, mm ©️ If there are any issues with this upload and you want to get your track/background removed, contact me: george@nite.yt #Ramsey #Goodbye #RoyalVibes #Music #Lyrics #LyricVideo #Pop #Arcane #LeagueOfLegends #Series
    https://www.youtube.com/watch?v=m7daF5kR8eI
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.