DH'ye üye olduğumdan beri 7 yıl geçmiş
Konu aç diye bildirimi varmış bunun 🤔
(Aslında 13 yıl)
Yani gerçekten anlamıyorum, o zaman çok fazla emek veriliyordu heralde. Üçlemedeki neredeyse tüm sahneler gerçekten farksızdı, o zamanlar böyleyse ilerde neler neler göreceğiz derdim küçükken. Ama şuan gerçekten bu üçleme kadar iyi cgi barındıran çok az film var. Yeni Transformers filmleri bile çok yapay duruyor bu üçlemenin yanında. Bugün 4k versiyonunu indirince daha iyi anladım bunu. İndirilmiş versiyonu kadar olmasa da bu videolar açıkça gösteriyor kalitesini. Bunun gibi çok video bulunabilir.
Düzenli lens kullananlar gelebilir mi?
Arkadaşlar geçen hafta neredeyse aynı numaraya sahip lens aldım, sadece astigmat 0.5 arttı bir gözümde. Bir de çapı 4.6 idi, 4.7 oldu. Özel bir hastanede yaptırdım muayeneyi.
Ama gel gör ki önceki lense göre çok kötü görüyorum, yazıları okuyamıyorum, yüzleri hep bozuk göruyorum. Ne yaparsam yapim çözemedim, bir süre göz damlası kullandım olmadı, elimle ortalamaya çalıştım belki kayar diye fark etmedi. Lensi internetten aldım, iade de almazlar.
Hiç böyle bir sorun yaşayan oldu mu, paketteki lensler doğru ama içindeki lensler yanlış olabilir mi? Daha önce de 4.6 kullandım bu kadar sorun olmamıştı.
Monitörü ptt kargo ile mi yoksa otobüsle mi götürmeliyim?
Bulunduğum yerde sadece ptt kargo var. Monitör 28 inç, kendi kutusu ve köpüğü var.
Kargoda büyük ihtimalle bir şey olmaz ama tam güvenemiyorum.
Diğer türlü otobüsle giderken otobüsün altına koysam sanki biraz daha güvenli olur gibi geliyor ama o kadar valizin arasında belli olmaz.
Sizce hangi yola başvurmalıyım?
Telefonu amazondan alalı 1 ay civarı oldu. Gece yatmaya yakın telefonu şarj ediyorum, yatarken 95, 7 saat sonra sabah 85 oluyor. Hiçbir şey açık değil, arkaplan uygulamaları sınırlandırılmış halde olmasına rağmen çok düşüyor gibi geldi. Telefonun bataryası 5020 mah.
Eskiden Samsung M20 kullanırdım gece %5'te bırakırdım sabah kapanmazdı, 3 ya da 4 olurdu şarjı. Sizce bu durum normal mi? Arkadaşımda Redmi 11 var onda gece 2 düşüyormuş mesela.
Zam gelmeden yeni telefon almayı düşünüyordum, şuanki de bozulmaya başladı. Bu telefon civarında (8300) önerebileceğiniz telefon var mı?
Oyun oynamayı düşünmüyorum, günlük kullanım ve kamera önemli.
Yabancı yapımları altyazılı mı yoksa dublaj mı izliyorsunuz?
Ben hiç dublajlı izlemem, filmi/diziyi bozduğunu düşünürüm ama dizi sitelerindeki yorumlara bakınca herkesin dublaj nerede diye sorduğunu görünce şaşırdım açıkçası. Meraktan bu anketi açtım, siz hangi şekilde izliyorsunuz?
Türk telekom dolandırıcılığı
Geçen ay kendi adıma yeni operatör açtırdım. Uygun bir tarife sordum, şubedeki görevli de 3gb verelim, yeni gelenlere aylık 5 gb ekstra veriliyor zaten dedi, tamam dedim. Toplamda 8 gb oluyor dedi.
Baktım 5 gb falan gelmiyor, müşteri hizmetlerine sordum. O da dedi ki yeni gelenlere her ay 5 gb veriliyor ama o da sil süpürden veriliyormuş. Yani 1 haftalık ya da 2 günlük falan 5gb veriliyor...
Aynen türk telekomdan bir şey alırım bundan sonra
Oyun oynamak, film izlemek neden boş iş olarak görülüyor?
Toplumda garipsediğim bir konu, insanların böyle şeyler hakkında boş iş, boş insan dediğini sık görüyorum. Peki neden sizce?
Yani bir şey yaparken onun dünyaya veya kendine yararlı olması gerektiği mi düşünülüyor? En temel amaç mutluluk iken seni mutlu eden şeyi yapmana rağmen seni geliştirmediği için boş iş mi oluyor?
Gelin tartışalım 🤔
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.790
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 26.553 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.410 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun