Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatlarına yeniden zam yaptı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hak ettiğimizi alıyoruz sadece fazlasını değil.
    az bile yapmışlar .fakirde olsak 3000 tl lik telefon alacak kadar zenginiz çok şükür ....
  • 26 Eylül 2014'te 2350 TL'ye aldığım iPhone 6 16 GB (Uzay Grisi) 2700 TL olmuş, ciddi bir fiyat artışı... Benden 1-2 gün önce bir iş arkadaşım Sony Xperia Z2 almıştı yakın bir fiyata, şimdi iPhone'un neredeyse yarı parası. Telefonun değer kaybetmemesi kullanıcı için güzel görünse de, fiyatın aynı kalmayıp yükselmesi genel anlamda endişe verici. Telefonu sırf gösteriş için alan kişiler için çok fark etmez ama gerçekten kullanmak için alan kişiler adına, sadece iPhone'un değil, tüm telefonların fiyatlarının oldukça yüksekten seyretmesi kötü ve arz-talep meselesi, alan olduğu için böyle de devam edecek gibi görünüyor ne yazık ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

    26 Eylül 2014'te 2350 TL'ye aldığım iPhone 6 16 GB (Uzay Grisi) 2700 TL olmuş, ciddi bir fiyat artışı... Benden 1-2 gün önce bir iş arkadaşım Sony Xperia Z2 almıştı yakın bir fiyata, şimdi iPhone'un neredeyse yarı parası. Telefonun değer kaybetmemesi kullanıcı için güzel görünse de, fiyatın aynı kalmayıp yükselmesi genel anlamda endişe verici. Telefonu sırf gösteriş için alan kişiler için çok fark etmez ama gerçekten kullanmak için alan kişiler adına, sadece iPhone'un değil, tüm telefonların fiyatlarının oldukça yüksekten seyretmesi kötü ve arz-talep meselesi, alan olduğu için böyle de devam edecek gibi görünüyor ne yazık ki.



    Kesinlikle öyle. Ben de ip6 sahibiyim ve bu fiyatlar ile muhtemelen son Apple telefonum olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2160 Tlye aldığım telefon 2700 olmuşya Telefonun durduğu yerde değeri arttı
  • vestel alın vestel

  • Keşke önceden alsaydım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Nexus umla mutluyum :) ip6 ile aynı ram aynı kapasite, yakın ekranlar, 2012 den beri işimi görüyor. 1500 ün üstü çoook para.

  • TL değersiz olduğundan, tercih edilen bir marka olduğundan ve ekstra vergiler bindiğinden dolayı böyle oluyor malesef.. Türkiye fiyatları gerçekten de dudak uçuklatıyor ama "kredi ile de olsa ben bu telefonu alırım arkadaş" diyen gösteriş budalaları olduğu sürece de hak veriyorum devletimize ve Apple'a..
    Örnek vermek gerekirse Almanya'da i6 16 gb.'ı fabrikada yeni çalışmaya başlayan bir işçi 2 haftalık maaşı ile alabiliyorken; Türkiye'de yeni çalışmaya başlayan bir işçi ortalama 3 aylık maaşı ile alabiliyor!!! Bu halde bile Almanya'da bile birçok maaşlı çalışanın elinde göremeyeceğiniz i6'yı, Türkiye'de çoluk çocuğun elinde görünce insan daha iyi anlıyor (imkanı olanlar hariç) Türkiye'deki insanların ne denli teknoloji ve düzenin kölesi olduğunu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokta konuşmanın anlamı yok apple nin türk insanını nasıl gördüğü belli nede olsa alıyorlar mantığı ile kastırıyor.

  • Acaba apple store magazalarına hemen yansıttılar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun bizim insanımız da 900 tl maaş alıyor zengin gibi görünmek için 10.000 lira maaşı varmış gibi harcama yapıyor şahsen iyi olmuş
  • normal şartlar altında telefonu alırsınız ve her geçen gün değer kaybeder...
    bu sefer bildiğin telefonlar gittikçe değerlendi apple farkı olsa gerek:P :))
    baya ciddi bir karım söz konusu bildiğin 700 tl kar etmişim şimdi satsam telefon çiziksiz bi 200 tl felan kar ederim sanırım :))

    Ama şakası bir yana nedir bu fiyatlar arkadaş. tamam kur artıyor ama türkiye piyasası ortada bir takım özel çalışmaların yapılması şart bu memleket için gerçi gelir düzeyide 10500dolar açıklandı:)) belki bu sebepten pek esnemiyorlardır..:))

    Arkadaş nedir bu fiyatlar ya:)) biz cihazları avrupa bölgesinde olduğumuz için euro kuru ile almıyormuyuz...? euro kuru yükselmediki? yani belki azcık yükseldi:)) bildiğim kadarı ile avrupa bölgesinde telefon euro cinsinden zamda yemedi gerçekten çok tuhaf diğer markalarda zam yaparsa olay normaldir ama diğer markalar zam yapmadan bir tek apple fiyatları artırırsa bu işte büyük bir sıkıntı var demektir...





  • Bunun sorumlularını herkes biliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığa girip okuduğumda amaan demiştim ama ciddi miktarda bir zam olmuş. Şook 😳😳 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine alırlar yine alırlar sıkıntı yok
  • Türkiye de İphone'u alan-alacak tabaka belli. O yüzden gelen zamlar satışları etkilemeyecektir. Apple bunun araştırmasını da yapmıştır.

  • Şu an iphone 6 sahibi olanlar ellerindeki cihaza iyi baksınlar, onun değerini bilsinler. Fiyatı yükseldi diyip satmaya kalkmasınlar, muhtemelen elinizdeki sahip olduğunuz son iphone olacak. Büyük ihtimalle 7. nesil iphone ülkemize 5000 liradan giriş yapar. Adamlarda haklı bakıyorlar ki apple kullanıcıları apple ürünlerinin fiyatı ne kadar yükselirse yükselsin rahatsız olmuyorlar, sorgulamıyorlar, eleştirme ihtiyacı duymuyorlar hatta ürünlerin fiyatını eleştirenleri eleştiriyorlar. Ülkemizdeki kullanıcılar sadece apple ürünlerini satın almıyorlar. Aynı zamanda kendilerini apple'a adıyorlar. Kimi zaman sözle, kimi zaman bedenlerini siper ederek aldıkları ürünü hayatları pahasına savunuyorlar. Çevrelerindeki insanlara göstermedikleri anlayış ve hoşgörüyü sahip oldukları ürüne gösterip onu koşulsuz biçimde sevip, eleştirmeyip aynı zamanda eleştirtmiyorlar. Böyle bir alıcı kitlesi bulmuşken ürün fiyatlarına zam yapmasınlarda ne yapsınlar?
    Bu arada vestelin mobil cihazlar için planladığı anti damping ne oldu, o yürürlüğe girdi mi?





  • Dolar düşüyor Apple zam yapıyor. Neden zam geldiğinin sebebini bilen var mı ?

  • BANA ULAŞIN SİZE ESKİ FİYATTAN BULACAĞIM

  • Eğer iphone alacaksanız gidin yurtdışından alın.Bu kadar para verilmez buna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.