Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatlarına yeniden zam yaptı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baktıkı kendinden pahalı telefonlar nasıl olur dedi ve duruma el attı.. hepsi bu...

  • Ev falan almayın iphone stoklayın

    Bu millete az bile daha bunlar iyi günleriniz,

    neydi o Türkiye vestelleniyor türkiye vestelleniyor
  • Eskiden fiyatlar düşerdi, Apple tarafında bu zor olurdu ama yine de yaşanırdı zamanla. Şimdi ise ilk çıktığında i6 alanlar isterlerse adeta aynı fiyata satabilecek duruma geldiler. Teşekkürler DOLAR :D

  • Az bile Düz hesap 5 bin olsun.Türkiyede kapış kapış satıldığına göre alan kitleye koymaz.
  • Evinin kirasının çok olduğunu ( 550 ? ) söyleyen ama i6 alan adam var mahallemde. Allah'ın İzmir'inde Karabağlar gibi bir yerde ya gelirin 1600 ? telefonun 3200 ?.
    Beter ol o telefona 6 aylık kiranı ödersin.
    Parası olup alan adamı ya da parasını biriktirip 2 aylık geliriyle alan adamı anlarım ama hem bu mereti alıp hem de pahalılıktan şikayet edene söverim dümdüz.

  • 1995 TL'ye sıfır faturalı aldığım ip 6 şimdi 2. Elde ne bundan yukarı giderse gerçekten şaka gibi durum. Kasım ayında çek ıvır zıvır 1995e mal ettik, şimdi o paraya 5s bile vermiyorlar komedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar gereksiz bir telefon fiyatına göre. ülke batağa sürükleniyor resmen gidişata bakılırsa. 3.899 tl nedir bir telefon için?

  • Apple samsung kadar maliyetli bir telefon üretse gerçekten hakedecek. Iphone 6+ 128gb lik telefonun maliyeti 250$ samsung s6 edge in 290$. Samsung 3000 istiyor apple 3900 istiyor. Sirf apple diye fazladan 900 fiyat farki koyuyor vede 40$ daha az maliyetli bi ürüne. Gözünü hirs ve para bürümus bir sirketin böyle birgunde fiyat arttirmasi hiçte sasirtmadi beni. Fiyatlari artiralim millet malimizi kiymetli sansin diyecek. Halbuki diger markalarin yaptiklarinin 10 da birini yapan bir telefona şu telefonlara baglayanlar gözümde enayi. Kusura bakmayin

  • 1 sene icinde 2.07 den 2.57 ye nasil geldi bu dolar, hayret ediyor insan. Paramiz cok ciddi derecede deger kaybediyor.

    Kimseyi elestirmiyorum, once kendi evime bakiyorum bilgisayarimin her parcasi yabanci sermaye, tv oyle, telefon oyle, beyaz esyalarimin bir kismi oyle.

    Turk mali beyaz esyamin bile cogu parcasi yurt disindan geliyor gerci, o da ayri konu.

    Bu konunun bir analizi yapiliyor mu bilmiyorum ama, takip ettigim kadariyla paramizin en cok deger kaybini yasatan konu otomobil, ardindan telefon, pc sonra beyaz esya. Bu sekilde devam eder teknolojik urunleri saya saya.

    Hadi market alisverisinde Turk markalari secebiliyoruz, ozen gosterirsek, ama teknoloji konusunda secenekler cok kisitlaniyor.

    Ulkeyi yabanci sermaye oyle bir sarmis ki, her yer onlara para akitiyor kacamiyorsun. Yemek konusunda bile onlar var etrafta.

    Bilincli kardeslerimden ricam, elinizden geldigince, hava atmak yerine gelecegimize guzel bir nesil sunabilmek icin mantikli hareket edelim.

    6-7 senedir asitli bir sey icmiyorum, parami turk kokenli meyve suyu markalarina veriyorum, hem de sagligim acisindan daha iyi oldugunu dusunuyorum.

    Bu sekilde paramizi ulke icinde tutabiliriz, bir kisi ne ise yarar diyebilirsiniz, ama anca bir kisi bir kisi organize ola ola duzelir bu sey.

    Eski neslin zaten cogu egitim konusunda sartlardan dolayi geri kalmis, bari biz yeni nesil, hani o surekli ovundugumuz universite belgemizin hatrina bilincli olalim.

    6 ayda bir senet imzalayip telefon alan asgari maasla gecinen arkadaslarim, yapmayin, etmeyin. Hava atmak icin girmeyin boyle seylere, olmadiginiz biri gibi gozukmeye calismayin. Sizi kabul edecek kisi oldugunuz gibi kabul etsin, yalanci bi gosteristen ne hayir gelir ? Zaten siritmaz mi uzerinize ?

    Paraniz icin size yaklasan paraniz yok diye uzaklasmaz mi ?

    Telefon almak icin hirs yapacaginiza bari is hayatinda hayirli sekilde yukselmek icin hirs yapin, faydasini gorursunuz.

    Isinizi kaliteli yapin, birileri sizi gorup mutlaka yukari cekiyor. Hakkinizi alirsiniz.

    Sirf su konu yuzunden yine milliyetcilik damarlarim catirdiyor, paranin bu kadar deger kaybedip iphone bu fiyata satilip hala tercih ediliyorsa, cidden bir sorun var ortada.

    2010 da 1.5 tl olmustu 1 dolar,simdi yil 2015, 2.5 tl oldu. Ekonomi gitgide kotulesiyor, bilinclenip onunu almamiz lazim bunun. 2020 de 3.5 tl oldugunu dusunun, nasil bir krize surukleniyoruz tahmin edin, radikal cozumler bulmaliyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acabuco -- 21 Mayıs 2015; 2:19:20 >




  • Parasınına güvenin bir kaç kız ugruna hava atacagı bir oyuncaga yüzbin vermekte var bu ülkede bu hava yüzünden insanlar kendini kaybeder oldu

  • zam gelmesi iyi olmus.. boylelikle Iphon'u eskiden oldugu gibi zengin kesim kullanacak
  • Arkadaşlar, almayacak adam da laf söylemiş - gıcık olanda.Her ne kadar tereddüt etsem de inanıyorum ki bu fiyatlardan sonra hiçbir vatandaş almaz. Zaten 6s geleceği zaman diliminde 6/6+ alınmaz. Bunu i6 kullanıcısı olarak söylüyorum. Yapılan yorumlar o kadar garip ki. Yani bırakında alacak olan düşünsün. Yeni kur da yine düşecek fiyatlar zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala iPhone a bakan kız mı var
  • Benzinde almayın, sistemi protesto etmiyorsunuz, iPhone a laf ediyorsunuz, haklı bir tepki fakat firmanın suçu değil, madem öyle sisteme tepki gösterin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 liraya telefon he. Oda güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber

    Benzinde almayın, sistemi protesto etmiyorsunuz, iPhone a laf ediyorsunuz, haklı bir tepki fakat firmanın suçu değil, madem öyle sisteme tepki gösterin.

    Ne demek firmanin sucu değil parca maliyeti daha yuksek olan,icindeki tum parcalar daha iyi teknoloji olan (ram kamera islemci vs vs) s6 daha ucuza satilabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zihniyete müstehak. Bir telefona 4.000 lira. Ne için? Masanın üzerine koymak için.
  • Dolar düşerken tekrardan bu zam almamız gerçekten manidar ?

    Ben düşüş beklerken , zam ile karşılaştırdım gerçekten çok ilginç , bildigim kadarıyla vergilendirmede de bir değişikliğe gidilmedi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306

    quote:

    Orijinalden alıntı: deejaycluber Benzinde almayın, sistemi protesto etmiyorsunuz, iPhone a laf ediyorsunuz, haklı bir tepki fakat firmanın suçu değil, madem öyle sisteme tepki gösterin.
    Ne demek firmanin sucu değil parca maliyeti daha yuksek olan,icindeki tum parcalar daha iyi teknoloji olan (ram kamera islemci vs vs) s6 daha ucuza satilabiliyor


    tepki konusunda haklısınız ama benzinde almayın çok saçma bir benzetme insanlar işi için mecbur benzin alıyor gereksiz kullanımlarından kaçınmaları lazım sonuçta petrol ve ürünleri için çok yüksek vergi vs veriyoruz
    ama en önemli konu bu ürün 1 yıl önce çıktı doğal olarak fiyatının biraz daha alınabilir seviyeye indirilmesi gerekirken artması yani artık söylenecek söz belli değer verdik bir yerimi kalktı ama bunu almazsa kullanıcı seve seve fiyatı indiricekler daha önceden iphone kullanıyordum çalışmasından falan gayet memnundum ama kullanıcıyı potansiyel kaz gibi görmeleri yüzünden bende androide geçtim 1000 tl altına aldığımız ürünler sanki aynı işi görmüyorlar fazlasıyla çok iyi işler yapıyorlar lg g2 kullanıyorum (2. el aldım) bir daha ki belki 2 3 yıl sonra olur windows phone bile olabilir sonuçta hepsi teknolojik ihtiyaç ve oyuncak
    hiç bir firma babamızın firması değil sonuçta
    ama apple deseki bu ülkede cincon tipler ve parası olanlar özellikle alıyor bende bundan kar etmek amaçlı bu fiyat arttırımı yaptım o zaman bende saygı duyarım





  • arkadaşlar madem böyle bir durum var almayın çevrenizdekilere aldırmayın benim çevremde bana soran 10 12 kişi var hiç kimseye aldırmıyorum onlara seçenek sunun anlatın böyle şeyleri 2 abimde lumia 820 var ben ve kardeşimde lg g2 var çevremdeki çoğu kişi android kullanıyor sanki normal işlerini yapamıyorlar
    ama apple da haklı bu parayı verecek kek insan çok üstelik dalga geçer gibi yapılan zammı eleştiren kitleler çoğu ios kullanıcısı değil sorsan apple bildiği vardır diyor bazı arkadaşlar ama bende demek durumuna kalıyorum isheep isheep diye ama haklılar
    bu tepkiler verilmezse bunlar iyice azıtacaklar yakında 1000 usd iphone çıkış fiyatı görürüz işin kötü yanı apple ne halt yerse yesin diğer firmalar onu örnek alıp onlarda bizim cihazımız onun cihazından fazlasını verebiliyor niye daha ucuza satılsın mantığını üretiyorlar sonra lg g4 2200 tl samsung s6 2500 edge 3000 htc m9 2700 gibi rakamlara satılıyor
    üstelik 4 inç vs insan eli için iyiydi hani 5.5 inç cihazlar vs ne oldu apple tükürdüğünü yalamak falan onlara koymaz sonuçta para iyi geliyor bari çıkıp özür dileseler bunun için





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.