Şimdi Ara

Andor (2022 - ) | Disney+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S1B1-B12


    İyi başladı mükemmel bitti.


    Puanım 10/9.3


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çok hoşuma gitti , 2.sezon da olacakmış zaten umarım bu şekilde devam eder.

    Ayrıca Disney Brezilya'daki Comic-Con'a katılacakmış , bakalım Star Wars'la ilgili hangi saçmalıklar gelecek başka.Yine 4-5 tane dizi duyururlar en fazla 1 tanesi izlenecek düzeyde olur gibi geliyor.

  • Tam bir Star Wars, tam bir başyapıt.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk bölümden itibaren benim için harika bir diziydi. Evrenle alakası olmayan arkadaşlar rahatlıkla izleyebilir diziyi. Sezon finalinde after credit var. Görmeyen arkadaşlar varsa haberi olsun.

  • Sezon finaliyle beraber yapılan yorumlar baya umutlandırdı. Uygun zamanda izleyeceğim.

  • Hafta sonu başlayacağım sezon bitmiş bir oturuşta bitiricem şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında biraz geeklik yapıp yapımın kimlerin elinde olduğunu falan araştırınca buna süpriz demenin onlara haksızlık olduğu anlaşılıyor. Rogue One'ın yapımcı ve yazarlarından tut, Game of Thrones'un castingini yapan kişiye kadar Andor'la ilgili herkes en üst düzey kalitede işini bilen insanlar.


    Bir kere 1-12 bölümü birbirine bu kadar film vari bir olay örgüsüyle bağlamaları -aralardaki yavaş 1-2 bölüme rağmen- mükemmel olmuş, karakterlerin derinliği olay örgüsünün tek bir karakterden öte birçok detay barındırması birde bunu muazzam oyuncularla yapmaları tek kelimeyle muazzam iş. (Andy Serkis, Stellan Skarsgård, Anton Lesser vs resmen yıldızlar geçidi) Ayrıca sonunda içinde force, Jedi, Sith vs geçmeyen galaksinin diğer bölümlerine gerçek insanların mücadelelerine odaklanan bir senaryo o kadar iyi geldi ki SW'nin sadece klasik hikayelerden ibaret olmadığını Rogue One gibi bir kez daha kanıtladı.


    Mandolorian gibi yeni nesil dijital perde veya klasik ağır CGI yerine, pratik efektlerle oluşturulmuş setlerde on-location çekim yapmışlar ve bunun yarattığı kalite o kadar bariz belli oluyor ki oyuncularda yapımı daha çok benimsemişler gerçek mekanlada çekim yapıldığı için.


    Umarım iyi izleyici rakamlarına ulaşmıştır ve kalite düşmeden olağan üstü bir dizi izlemiş oluruz. Andor tamamen radar altından gelip tüm Marvel ve SW dizilerini tek yumrukta nakavt etti.





  • 2.bölüm ruhumun emildiğini hissedip bırakmıştım bu videodan sonra tancana güvenip devam edeceğim bi ara



    Can Sungur ve Yakın Evrenyoutube
    Tancan Fümen ve Can Sungur ile her hafta dizi, fim, oyun ve teknoloji gündemlerine dair muhabbet, üstüne 2 adet filmin incelenmesi! Tancan Fümen Youtube: https://www.youtube.com/c/TancanF%C3%BCmen Yatay Bakış bütün bölümler: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLkT9MAdXYAAJUoDn8AwzYaldobBv15os
    https://www.youtube.com/watch?v=sFqUZ_FV1bU
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Hocam Rebellion vs gibi bir ismi olsa şu şu karakterler şu insanlar niye yok der bazı izleyiciler, bu dizide sadece uzaktan ve yakından Andor'la alakası olan karakterlerin Rebellion'a katkısı anlatılıyor. Ondan isminin Andor olması daha doğru bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ne kaliteli dizi yaptı. Obi Wan hayal kırıklığından sonra beklentim düşmüştü ama çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Star Wars içerikleri arasında yavaş giden ama kaliteli bir dizi olmuş

  • Üç bölüm izledim. Harika olmuş. Üçüncü bölüm çok güzeldi.

  • Film tadında bir başyapit oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obi-wan rezilliğinden sonra mukemmel geldi Andor. İmparatorluk zulmünü çok güzel anlatan bir yapım harika enfes bayıldım. İlk bölümlerde çok eleştiriliyordu bende izlemiyordum ama sonraki bölümlerde çıtayı arşa çıkarmış. SW hayranları mutlaka izlemeli.

  • 8.bölümdeyim. O kadar Star Wars yapımı izledim ama imparatorluğun neden yıkılması gerektiğini en iyi anlatan yapım bu olmuş. İmparatorluğun yaptığı acımasızlığı gayet iyi vurguluyor dizi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı şekilde ancak sonlara doğru baya sardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epey kaliteli bir Star Wars dizisi olmuş. Bu Disney’in Marvel projelerinden daha çok seviyorum Star Wars dizilerini 2.sezonu iple çekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andor'un dünyada bu kadar çok sevilmesinin sebebi sanırım bir çok ülkenin artık "despot" rejimlerle yönetiliyor olduğu gerçeği. İmparatorluk biraz da bu rejimlerin ekrandaki yansıması gibi oldu heralde. Bizim ülkemiz tabi bunlara dahil değil. Biz son derece özgür ve çağdaş bir ülkeyiz, reisimiz sayesinde...............................


     

  • Şimdiye kadar izlediğim en iyi star wars işi, hatta belki de star wars yapımları arasında en iyisi bile olabilir. Her detaydan kalite akıyor, oyunculuklar, sinematografi, cgi, müzikler, senaryo, diyaloglar vs. tek eksi yanı ilk bölümlerde temponun çok düşük olması belki biraz törpülenip 10 bölüm olarak çıksa başta insanları kaçırmazdı ben de dahil.


    Ayrıca introda her bölüm farklı bir müzik çalıyor ve bunları birleştirince bir senfoni ortaya çıkıyor, bu bile detaylara ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Disney'in biraz aklı varsa andor ve mandalorian ekibini birleştirip gelecek bir üçleme olacaksa bu iki ekibe yaptırır.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.