Şimdi Ara

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.370
Cevap
52
Favori
93.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O tür bişeyler görüp eleştirmiyorum diziyi. Marvel kadar DCyi de severim ayrım yok zaten ama dizi de çok saçma işler olunca insan sıkılıyor izlerken. Misal düşman ile karşılaşıp ilk bi dayak yeme kısmı kesin olur ve oldukça zoraki şekilde o dayağı yer. Son 2-3 bölümdür bana hoş gelmemeye başladı.

    Dizi sırf kötü diyorum şeklinde algılanmasın 2x21 güzel bi bölümdü aslında; özellikle annesi ile olan sahneler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bölümlerden daha iyi bir bölümdü. Yalnız Lash'in neden Inhumanlar'ı öldürüyor da Daisy'i öldürmüyor kısmını açıklamadılar. Karakterin amacı ne yani tam belli değil.
    Hive'ı öldürmekse neden o kadar inhumanın ortasında yarık açıyor, eğer bu inhumanlar Hive'ın soyundan geliyo onları da öldürüyodur desen Daisy'i öldürmüyor.

  • Lincoln tüm inhumanslarınn bir görevi olduğundan bahsetti.Lash'ın Hive'ı öldürmek yerine Daisy'i kurtarması, Daisy'nin hayatının Hive'dan daha önemli olduğunu ve gelecekte Daisy'nin anahtar bir rol üstleneceğini gösteriyor.
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    Lashın bir kırbaça ölmesi kadar saçma bir şey görmedim açıkcası. Bu arada paraziti iki dakkada yok etti adam diğer ınhumanlarada yapabilir ayrıca büyük ihtimalle kendisindeki dna ve kalıntılar ile ınhumanlara bulaşan paraziti yok edebilirler. Son sahnedeki olayı anlamadım daisyde ne olduğunu.?

    Bu arada plan çok iyiydi. Onu geçtimde Hıvında şekli var arkadaş ölürse üzülcem yalnız Lashı görünce adam resmen 3.5 attı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lu£


    Lincoln tüm inhumanslarınn bir görevi olduğundan bahsetti.Lash'ın Hive'ı öldürmek yerine Daisy'i kurtarması, Daisy'nin hayatının Hive'dan daha önemli olduğunu ve gelecekte Daisy'nin anahtar bir rol üstleneceğini gösteriyor.



    lash'in görevi daisy'i kurtarmak değildi. o diyalog geçtikten sonra may "it wasnt lash, it was me" diyor. yani lash'e daisy'i kurtarmasını may söylemiş aslında.

    bölüm yine yine süperdi. yalnız hive lash'i görünce resmen geri adım atmaya başladı falan hiçbir şey yapamadı resmen
    ama lash'in orada ölmesi saçma oldu sanki. hive'ı yeniyor ama arkasını döndüğü için göğsüne zincir yiyor saçmalık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her bölüm dizinin senaryosunda daha ne olabilir ki diyorum ve yine ters köşe yaparak beni hayretler içinde bırakmayı başarıyor.Marvel'ın filmler dahil yaptığı en güzel proje bana kalırsa.Senaryo, aksiyon, espriler herşey muhteşem ve düzeyinde.Dizi hiçbir şekilde düşüşe geçmedi ve hep yükseliyor.



    Lash'i çok çabuk harcadılar.Ama orada ölmese Hive'ı öldürecekti.O da olmazdı.Haç Mack'e geçti.Ama ordan da bir ters köşe yapacaklardır mutlaka.Bu kadar basit olamaz.Bakalım neler olacak.Bir sonraki hafta arka arkaya 2 bölümle sezon finali sanırım.

  • Sabah sabırsızlanıp telefondan izlemiştim. Şimdi PC'den tekrar izledimde Hive - Lash sahnesinde Hive resmen yusuf yusuf atmış. Tüm karizma çizilmiş be
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Marvel ın en güzel projesi olduğu kısmına bende katılıyorum, özellikle bu sezon efsane başladı efsane devam ediyo, her bölüm bi öncekinden daha iyi, daha heyecanlı, dediğin gibi espriler, aksiyon + kurgusu filan harika
    Hatta bu sokovia accords un dizide civil wardan daha güzel işlendiğini düşünüyorum, gücü olanlara karsı normal olanların tutumunu, kayıt meselesini filan bu sezon yer yer işlediler, ve çokta güzel işlediler

    Bölüm hakkında da
    bencede lash çok çabuk öldü, çok h8zlı geçti o sahneler, hive la biraz kapışmalarını izlemek güzel olurduda o efektlere para ayıramadılar heralde bikaç saniye ikisinin güvlçlerinin çarpışmasını gördük sadece, ayrıca lash in de bu kadar güçlü olduğunu hiç düşünmemistim, baya baya hive a 3.5 attırdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 12 Mayıs 2016; 1:43:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Çok sağlam beceriyorlar bu işi, ters köşelerden ciğerim soldu .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agents of T.E.R.S.K.Ö.Ş.E.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Microsoft Specialist

    Agents of T.E.R.S.K.Ö.Ş.E.



    Mizah güzeldi hocam.
  • Finale dair bir teori ve bir soru



    Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020)

    Whedon bilerek mi "she" dedi yoksa ağzından mı kaçırdı






  • son bölüm güzeldi yine sağlam ters köşe yaptılar fakat lash
    çok çabuk harcandı, ayrıca lash'in daisy'i öldürmeme ve may'i dinleme sebebi içinde garner'dan hala bir parça var ondan karşı koyabiliyor dürtülerine. Ama Lash çok çok çabuk harcandı HIVE'i öldürseydi keşke yada sağlam bir fightdan sonra ölebilirdi. Bir alevli zincirle geberttiler yahu o Kree aletine kalacak galiba bizimkiler HIVE'ı durdurmak için.

  • Lashe üzüldüm suratını okşadı kızın arkadan soktular zenciri Haftaya 2 bölüm mü şimdi
  • Aynen haftaya iki bölümlük final.

    Cidden çabuk harcadilar Lash'i.Finalde Hive'la Vs atarken ölse daha iyi olurdu sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema filmleri sonrası gelen bölümlerde nedense hep böyle ani geçişler oluyor. Geçen sezonlarda hatta filmler shield'la daha yakın alakalı olduğu için daha keskin geçişler olmuştu.
  • Gençler geçmiş olsun. Agent Carter iptal, Most Wanted es geçildi. Most Wanted'dan zaten ümidim yoktu ancak Agent Carter ile ne güzel sezon arasında vakit geçiriyorduk.

    Bakalım Bobbi ve Hunter ne zaman ana gruba yeniden dahil olacak? Bu arada tahminlerinizi alayın. Sizce sezon finalinde kim ölecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Agent Carterı izlemediğim için bilemiyorum. Kim ölebilir bilememde Inhumanlardan olabilir diye düşünüyorum mesela yo-yo gibi veya ölücekmi acaba.
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Ward tabii ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    Gençler geçmiş olsun. Agent Carter iptal, Most Wanted es geçildi. Most Wanted'dan zaten ümidim yoktu ancak Agent Carter ile ne güzel sezon arasında vakit geçiriyorduk.

    Bakalım Bobbi ve Hunter ne zaman ana gruba yeniden dahil olacak? Bu arada tahminlerinizi alayın. Sizce sezon finalinde kim ölecek?

    Agent carter iyiydi be kötü oldu.

    Yoyo kolyeyi macke verdi ama hep ters köşe yapıyorlar bence başkası ölecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.