Şimdi Ara

25+ yaş -xbox360- oyuncular kulübü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
6.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Croesus

    Merhaba, ben 28 yaşındayım. Ankarada oturuyorum. Güzel bir oyun bilgisayarım ve eşimin doğum günümde aldığı (ve sonradan çok pişman olduğu ) Xbox 360 S + kinectim var. 95 yaşıma gelsemde yine oyun oynarım. (Eşimden fırsat buldukça tabi ;) )


    quote:

    Orijinalden alıntı: şamşum

    yas 37 ps3 80 gb ve xbox slim 250 gb var

    90 YASINADA GELSEM OYUNSUZ DURMAM


    90-95 yaşında oyunun ne olduğunu hatırlarsak oynarız tabi




  • 25 İST Xbox 360 120 GB, Nintendo DsL
  • Ilk oyun oynadigim alet atari 2600dü, Sirinler oyununu ablamla cok oynardik, babamla tankli bir oyun vardi, kalkmazdik basindan. Tabi birde efsane Pacman, saatlerce oyalardi. Ondan sonra C64 kullandim uzun süre, hatta kasetten oyun oynardim, bilmeyen arkadaslara bilgi olsun, yani bildiginiz arabalarda müzik dinledigimiz kasetlerden oyun oynardik o zamanlar.

    Oyunu acmayi ögrenmek icin o yasta 4 hafta kursa gitmistim cünkü hersey komutlarla oluyordu. komutlarla cizilen dairelerden sonra sayisal cikmis gibi sevinirdim. Disketler 100'lerce vardi, bit pazarindan aldigim oyunlarin sayisini hatirlamiyorum bile. Turrican diye bir oyun vardi bayilirdim. Aleti bozmadan reset atabilmek icin bir kart vardi, söyle kredi karti büyüklügünde, üzerinde bir tane tus vardi, kipkirmizi uyari tusu gibi, cok paraydi ozamanlar bu reset tusu, bütün akadaslarim "vay be baban bunumu aldi sana" diye beni göklere cikartirdi.

    C64 ile Amiga arasindaki zamanlarda masa oyunlari cok oynardim, yani kücük ekrani olan(siyah ve üstünde isiklar), yaris oyunu ise üzerinde minik direksiyonu olan oyunlar. Bunlari genellikle amerikalilardan temin ederdik. Amerikalilar 95 yilina kadar burada bulunuyordu ve dokunulmazlardi ama cok iyi insanlardi buradakiler. Amerikan mintikasina girdigimizde kendimizi baska bir ülkeye gelmis gibi sanardik. Dolar gecerdi, arabalarin hepsi Amerikandi. bahcelerde barbeque yapip eglenirlerdi. Cok sey alirdik onlarin kurdugu bit pazarlarindan. Ayrica o zamanlar naziler cok oldugundan bir cok defa beni nazilerin dayagindan Amerikalilar kurtarmisti. Türkler ve Amerikalilar nazilere karsi cok iyi beraber hareket ederlerdi ve dostlardi. Biraz konu disina ciktik galiba ama bunlarda o zamanlara yönelik güzel bilgiler. Her Pazar nazilerle ve diger tarafta Türkler ve Amerikalilar(arada az sayida yünan ve italyan) anlasip meydan kavgasi icin sözlesirlerdi. bazen 100, bazen 50, bazen 200 adam bulusup kavga yapardi cünkü Amerikali olan yerde Polis sadece izlerdi. Bende onlar gibi zevkle izlerdim. Neyse konuya dönelim.

    Daha sonralari amiga 500e gecis tabiki, test drivin ilk versiyonunu cok oynardim, cok zordu o yasta ve o zamanki sartlara göre. cokda zevkliydi tabiki.

    Ilk bilgisayarim pentium 133Mhz., sanirim 2 MB Ram, ekran kartida olsa olsa en fazla 4 MB birseydi. tam tamina 5000 Marka almistik monitär dahil. Su an düsününce inanilmaz bir rakam, yaklasik 2500 Euroya tekabül ediyor.

    3D konusunda beni ilk etkileyen oyun descent olmustu, serbest dolasmayi saglayan ilk oyunumdu. Duke Nukemi gecemem tabiki, hele o yasta o bagli olan bayanlari görmek isin en cekici yaniydi

    Sonra Red Alertle tanistik, herhalde o zamana göre mükemmel denilebilecek bir oyundu ve babam sayesinde oynama sirasi gelmezdi bana, savas alani büyüdükce Bilgisayarin ram sinirlarina ulastigini cok acik görürdünüz, Müzigi, daha sonra Sesleri, daha sonra cözünürlügü asagiya cekerdik biraz akici olsun diye, sonlara dogru iyice cekilmez olurdu ama dayanirdik, ben oynarsam babam izlerdi veya tersi.

    Tabi bu arada gameboy cikmisti, tetris ve mario, daha sonra mega man ile beni benden alan oyunlar cogalmisti, babam daha cok vakit buluyordu Pc basinda oynamaya.

    Ilk Nintendoyu almisti bana bayramda, Mario ile bitmeyen günler baslamisti, cok zevkliydi, dövüs olarak en cok bayildigim Amerikan güresi vardi.

    Sanirim 3 sene sonrada iyi karnemden dolayi Süper Nintendo almisti. Süper mario world edition, mario kart. yas ilerledi tabi biraz, almanyada ozamanlar Süper nintendo cikmadan her dönercide Oyun otomatlari olurdu, Döner yiyecegimden degil, büyükleri o oyunlari oynarken izlemek icin harcligimla Döner yemege giderdim vakit buldukca. Ramazan aylari bulunmaz nimet gibiydi cünkü Almanyada o siralar sadece Dönerciler Ramazan pidesi cikarirdi ve bende her gün iftardan önce atlardim Pide almak icin.

    Baglamak istedigim yer o otomatlardaki 2 oyun, Street Fighter 2 ve Mortal Komat idi. Artik ikiside evimde, bendeydi. Süper Nintendoda arkadaslarla hic bikmadan oynardik bu iki oyunu. Super socceri unutmamak lazim. sadece asagidan yukariya dogru giden bir kamerasi vardi, oyunda tabiki Maradonalar falan vardi.

    PS1 bambaska bir aletti, Sabahlari bisikletle gazete dagitip, biriktirdigim parayla almistim. Tekken ve Whipe out ile beraber. Cok büyük bir gecisti, 3D'nin dibine vurardik. Ayrica Fifa 94 ve futbolun sahlanisini yasadik. Seyirci gördük oynarken

    Sonra PS2 ve Pc bir arada kullandim, PS2yi satip sadece PC oyunculusu oldum uzun yillar ve en sonunda gecen yilin baslarinda, zaman sorunu sebebiyle XBOX Elite 120 Gb aldim ve simdiye kadar gayet memnunum ama tek sorunum, kocaman HD TV'lerde oynamaya alisamadim ve bu sebepten kendime bir HD monitör aldim.

    Bazilari okurken SIKIlabilir, uzun bir yazi oldu ama ozamanlar nasil etkilendigimizi bilmenizi istedim. Biz büyürken hersey ilk adimlarini atiyordu, cok hosdu o günleri yasamak ve her yeniligi tadmak.

    Simdilerde birdahaki nesilin neler yapabilecegini az cok tahmin etmek cok kolay, oyunlar zaten genelde ayni olup, yeni konsollora göre uyarlanacak. O zamanlar bu durum yoktu, hersey yeniydi ve her gün yeni bir oyunla, yep yeni bir fikirle karsilasiyordunuz.

    Bugünlerde Kinect nasil bir etki yaratmissa, o günlerde her oyun bu etkiyi yaratiyordu.

    saglicakla kalin
    Not: yazim hatalari oldukca fazladir, zaten türkce harflerim mevcut degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 20 Mart 2011; 6:48:07 >




  • @Rüzgar81

    Çok güzel yazmışsın yazım hataları da olsa. Özellikle de sonu. Eskiden gerçekten de her oyun devrim niteliğindeydi. Bu arada bilgisayarının özelliklerini yanlış yazmışsın. Pentium 133 ile 2 mb ram gitmez. En az 8-16 mbtır o. Ekran kartı da 1 veya 2 mbdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 20 Mart 2011; 6:53:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DasheriM

    @Rüzgar81

    Çok güzel yazmışsın yazım hataları da olsa. Özellikle de sonu. Eskiden gerçekten de her oyun devrim niteliğindeydi. Bu arada bilgisayarının özelliklerini yanlış yazmışsın. Pentium 133 ile 2 mb ram gitmez. En az 8-16 mbtır o. Ekran kartı da 1 veya 2 mbdır.

    Haklisin sanirim 8 ram vardi 2de Ekran karti, sonradan 16ya cok yüksek bir fiyata yükseltmistik

    sanirim 18 yil gecmis aradan, hatirlamak zor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Croesus

    Merhaba, ben 28 yaşındayım. Ankarada oturuyorum. Güzel bir oyun bilgisayarım ve eşimin doğum günümde aldığı (ve sonradan çok pişman olduğu ) Xbox 360 S + kinectim var. 95 yaşıma gelsemde yine oyun oynarım. (Eşimden fırsat buldukça tabi ;) )


    quote:

    Orijinalden alıntı: şamşum

    yas 37 ps3 80 gb ve xbox slim 250 gb var

    90 YASINADA GELSEM OYUNSUZ DURMAM


    90-95 yaşında oyunun ne olduğunu hatırlarsak oynarız tabi


    Bir oyuncu oyunun ne olduğunu unutmaz (umarım) Bazen torunlarımla oturup oyun oynadığımı hayal ediyorumda vay be ne zevkli olur




  • 35 olarak varım.
  • hastasıyız dedeeeeee :D
  • oOOOoo görmeyeli başlık dolmuş:) hepinize selamlar
    ortayaş arkadaşların bu kadar fazla olmasını beklemiyordum buyuk bir surpriz oldu benim için
    az once ps forumuna bakıyordumda xbx aldıgıma bin kere daha sevindim:) offline xbxımın yanına ps3 orjinal almayı düşünüodum bedava online ı var diye .. ancak ps3 benim için fiyat-performans olarak vaad ettiği özellikleri karşılamıyor..
    örnek: bluray almadıgım için blurayi gereksiz benim için + oyun oynayacaksam xbxtan öte bir zevk vermiyor bana acıkcası ama oyunları ucuzladı + sarı ışık vs gibi durumları hala bitmemiş slimlerde bu yok deniyor hala.. birde oyunları hddye atarken cd de takılı olcakmışşş-oha- onca paraya boyle hizmetmi olur ya!!
    neysee herşey bi yana eğer ben bluray kullanmayacaksam , sadece oyun oynucaksam ve bunada 700tl gibi bir para vereceksemm ve sınırsız internetimde olacaksaaa
    ben hiçç oyun oynamayayımm..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

    Usta 24 olmaz mi yahu,gel sunu 24 yapalim hadi hadi aciktan bi binlik calisir


    Kemal Sunal Fun detected
  • yaş 27, commodore 64, kara kutu atari, amiga 500 , den başlar ps1-2-3,wii,xbox,xbox360,psp,ds lite diye gider :) live'da beklerim arkadaşlar, gt : spawnTURK

    şu an aktif olarak kullandığım konsollar xbox360 - ps3
  • merhabalar,
    yaş 34 ve neredeyse 25 yıldır oyunlarla geçen bir ömür
  • bende 34 ps1 le başladım sonra uzun bir aradan sonra gold kampanyadan xbox slim aldım çok fırsatım olmuyo cumartsi geceleri 2-3 saat anca çünkü 2 yaşında bir canavar var evdee
  • İzmirden mehmet yaş 25 atari-ps2-ps3-xbox 360 serüveni devam ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Nisan 2011; 20:45:20 >
  • Bende 25 yasindayim gamertagim THATHURTS ekleyin arkadaslar <3
  • Ben de 25 yaşındayım, young adult olduk yani. Oyunlara devam. Şimdiye kadar 2 Elite Xbox 360 120 GB ve 1 Xbox 360 Slim aldım. 1 Elite'im 3k gördü 3 yıl kullanımdan sonra. Diğer 2'si ile devam ediyorum.

    En sevdiğim oyun türü rpg, Xbox 360'da en sevdiğim oyun Dragon Age: Origins.

    Oyun oynamaya 5-6 yaşlarında pc'de başladım.

    GT sadece yakından tanıdığım kişilere söylüyorum, kusura bakmayın o konuda.
  • Konuyu açan gamertagları eklese birde daha güzel olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkaan

    bende 34 ps1 le başladım sonra uzun bir aradan sonra gold kampanyadan xbox slim aldım çok fırsatım olmuyo cumartsi geceleri 2-3 saat anca çünkü 2 yaşında bir canavar var evdee


    Sorma benimde yaklaşık iki yaşında kızım var oyuna dalmışım konsol tv altında tabi ben hür dikkat tvde gözüm birden çat diye görüntü gitti. Meğer bizim ufaklık altan emekliye emekliye sen gel konsolu kapat Yaş 27 şimdi kızıma gitar aldım oyuncak bende gitar hero gitarı ile beraber takılıyoruz oda haftasonları.




  • yas 37 istanbul
    xbox slim 250 gb pal

    gametrag: tanerbaba74
  • İzmirden 26 yasindayim gt: serkahnu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.