Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
114
Favori
185.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizler ile bir kaç şey paylaşmak istiyorum.
    Bugün Denizli de yağmurlu bir hava vardı. Araca biner binmez silecekler çalıştı. Geri vitese her aldığımda da araç kendisi arka camı otomatik sildi. Hoş bir detay.

    Araçta spor mod yok sanıyorum. Halbuki vites de ki D/S yazısına dikkat etmemişim. Araç D iken yeniden vitesi çektiğinde ekran da S yazıyor.

    Ms hs ön kabinde yer alan 2 USB Nin sol da ki multimedia da işe yarıyor ama diğeri sadece şarj için. Flash belleğe attığım klipleri hareket halinde izlememe izin vermiyordu. YouTube da gördüğüm bir videoyu denedim. Sistem ayarlarından hareket halinde ki videoyu aktif ettim. Şu anda oldukça iyi.

    Bugün arkadaşıma aracı gösterip 1 tur atalım dediğimiz de, başka bir arkadaş anahtarı almış müşteriye gitmiş. Tabiki biz araç çalışır olduğu için 20 dk bunu gark etmedik. Ne zaman ofise geldik, stop edip aracı kitleyeceğiz , araç kiylenmeyince deli divane gibi aradık. Bir de öğrendik ki 35 km uzakta. Ekran da 1-2 uyarı vermişti ama ne uyarısı dikkat etmedik. Aslında bir nevi güvelik zaafiyeti. Yani araç çalışırken 3. Bir kişi rahatlıkla alıp götürebilir.

    Bir de sorum var; araca biner binmez radyo açılıyor. Radyoyu nasıl kapatabilirim.




  • intibak İ kullanıcısına yanıt
    Araç açılınca radyo açılmaması olayı maalesef şuan yok.Ayrıca direksiyon daki tuşlar ile radyo daki favoriler degişmiyor.
    Bu arada havuzlu paspas satışa çıkmış.hepsiburadadan alabilirsiniz.
  • Hs için bagaj havuzunun yan cepsizini aldım, ehs için olanını aslında. Yan cebi kesmişler ve ehs için satıyorlar. Bazen alt bagaja erişmek lazım olduğundan yan cep olmaması tercih sebebim oldu ve uyumsuzluk çıkartmadı.

    Aslında alt bagaj için bagaj havuzu lazım, ama onu bulamadım, henüz yok. Bagaj küçük, ara bölmeyi kaldırıp alt tarafa bagaj havuzu koyup öyle kullanma niyetim var.
    MG HS Kullanıcıları... MG HS Kullanıcıları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bears2 -- 11 Mayıs 2023; 13:46:25 >




  • merhaba,


    mg zs 1.0 benzinli için çeki demiri arıyorum ve genl aksesuar nerden bulabilirim?

  • foxwoods kullanıcısına yanıt

    Dct şanzıman mi ? Uzun vadede sıkıntı yaşatır mi

  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    DCT şanzıman, 7 ileri çift kavramalı, manuel modu yok. Motorla, şanzıman GM ile birlikte geliştirildi diye biliyorum.
  • Arkadaşlar martta kaparo vermiştim bu ay teslim demişlerdi ama satış temsilcisi halen stoklar belli olmadı diyor, her aradığımda teslim edeceğiz dedi ama ayın 10unda stoklar belli oluyor demişti. Benzer durum yaşayan oldu mu yada güncel bekleyen var mı?

  • Motor GM SGE, Dct şanzıman Bosch ve Borgwarner ortak üretimi.
  • Ben kaparo vermedim ama güya sıraya yazdılar ne arayan var ne soran tüm ulkedeki araç bayiileri aynı anda iflas edip kapatsa gram uzulmem herhalde
  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Çeki demiriniz hayırlı olsun bende mg hs ye çeki demiri taktırmak istiyorum ama bulamıyorum taktırdığınız yerin numarası varsa verebilir misiniz

  • ayastefanos2007 A kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırdığım zaman zs için ellerinde 1 tane vardı bir arayıp sorun isterseniz.

    Gürcan Oto - Galia Türkiye Çeki Demirleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 17 Mayıs 2023; 16:23:39 >




  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için görüştüm zs için ellerinde var ama hs yok 2 2.5 aya gelecekmiş

  • BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt

    hala bilgilendirme yapmadılar araç geldi gelecek vs diye, iyice stres oldum, alan arkadaşlar arasında aracınız ne zaman hazır dediler, ay 17si oldu hiç bilgi yok

  • Arkadaşlar aracımıza özel kauçuk paspas ve bagaj havuzu sonunda üretilmiş isteyenler değerlendirebilir.


    https://rizline.com/tr/magaza/?his_brand=MG&wc_filter_brands=mg&wc_filter_years=2023&wc_filter_models=hs&ua-submit=

  • Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Kısmetse önümüzdeki ay MG HS Comfort alacağız. Sormak istediğim birkaç soru vardı aracı çok inceleme fırsatımız da olmadı.
    Comfort kullanan var ise
    Araç içi okuma ışıkları ve makyaj ayna ışıkları beyaz led midir ?

    Şerit takip özelliği şerit ortalamalı olarak mı çalışıyor yoksa sadece pinpon topu gibi serite geldikçe diğer tarafa mi kırıyor direksiyonu?

    Adaptif hız sabitleme dur kalk yaparak mı çalışıyor yoksa sadece 30km üstünde mi çalışıyor?

    Şikayetvar üzerinde genelde ön park sensorunun hiçbir şey yokken sürekli olarak ötmeye başladığı ve şerit takibin sağ tarafa çektiği söyleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 22 Haziran 2023; 21:39:13 >
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz konular açısından comfort-luxery arasında fark yok. Ortak sorunlar.

    Hiçbirşey yokken değil de, şöyle:

    Aracı çalıştırıp park ettiğiniz yerden geri vitese taktığınızda sensörler öndeki duvar, yandaki araç vs algılıyor ancak çıktığınızda (İşte hiçbirşey yokken kısmı tam burası) bir süre ötmeye devam ediyor...Onu engellemek için ise ben, geriden direk ileri değil de, önce parka alıp sonra ileri alıyorum.

    Şerit takip ortalama olmuyor, şeride gelince düzeltiyor...Bahsettiğiniz pimpon topu gibi, zaten bir sefer kullandım, kullanmaya değecek bir şey değil bence...

    Adaptif 30 km üstü
    Çalışıyor...

    Ayrıca bir de ek olarak Radyo kapatma tuşu yok, yaz sessize akacaksınız ya da media’ya geçiş yapacaksınız.

    Ama bunların hiçbirisini ben şahsi bir sorun olarak görmüyorum.

    Güzel günlerde kullanın.




  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    Emin olmak için çok video baktım yabancı olarak ama adaptif dur kalklı görünüyordu sıfıra kadar inip tekrar hızlandığı video görmüştüm eğer öyle değilse üzdü bu durum


    Comfort alıp üstüne uzun kısa farları led olarak bayi takarsa eğer ücret ile taktırmayı düşünüyoruz aksi durumda ileride photon milestone alıp kendim takmayı düşünüyorum ama garanti devre dışı kalır mı bilemedim. ( opel astra k vardı kendimiz alıp takmıştık )


    Ön sensör ötme durumu içinde bir kullanıcı plakalık sensöre çok yakın olduğu için o yüzden ötüyor demişti ama ondan değil demek ki sizin dediğinize göre


    Kablosuz car play için ufak zımbırtılar var 2 bin lira civarına satılıyor ama benzerlerini alıp kullanan memnun olan tavsiye edeceğiniz var mıdır ?


    Birde hocam araçtan siz memnun musunuz ? Sizin yakıt tüketiminiz nasıl mevcut durumda ? Biz yılda 6-7 bin km zor yapıyoruz çok km yapmadığımız için yakıt fazla olsa da dert olmayacak diye mg hs tercih ediyoruz.





  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, araçta dur kalk özelliği var. İlk devreye alma 30km\s üzerinde aktif ediliyor. Sonrasında trafik oluşur araç durursa dur kalk mevcut. Kendisi yapıyor.

    Far olayını soran oldu, servis değiştirmiyor. Farklı lambaları da kabul etmiyorlardı.

    Carlinkit 4.0 kullanıyorum fena değil. Sadece bazen hemen devreye girmiyor usb sök tak yapılması gerekiyor. Onun nedenini şu şekilde takip ettim. Arabayı açtığında usblere enerji yolluyor gelen enerji ile kutunun ışığı yanmaya başlıyor yani kutu aktif olup açılmaya başlıyor ama araç START olmadığı için Data aktarımı başlamadığı için takılıyor gibime geliyor.

    Daha 1600km yaptım. 8,5lt\100km şeklinde şu anda. Git gide düşecektir rodajı tam anlamı ile bitince.
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Şuan 10.700 km’de aracım. Tüketim 7.6 lt, ama daha öncede söyledim benim kullanım tarzım az fren, mesefali sürüş, sakin kullanım. Öbür türlü rahatlıkla 8 lt üzerinde olur diye düşünüyorum.

    Adaptif konusunda hız sabitleme gibi anladım, sanıyorum yanlış anladım. Kullanan birisi yazabilir.
  • Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bayi 175 bin kapora istedi ve temmuz başı fiyat neyse ondan alacaksınız dedi bize. Aksesuar paketini zorunlu koşabilirler ama ayarlamaya çalışalım dedi satış temsilcisi arkadaş. Aksesuar işini 10 bine çözersek hava parası vs olmadan normal şekilde alacağız gibi duruyor aracı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.