Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.685
Cevap
106
Favori
174.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • metinidis M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun nereden aldınız hocam? sırada mıydınız, beni mayısa attılar canım sıkıldı

  • BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Biz Aralık ayında işlemleri başlatmıştık. ÖTV'siz olarak aldık biz, normalden biraz farklı süreç o nedenle.

  • Bu araçta mı kara borsa acaba, bayilerde var mı ?
  • Merhabalar,

    Çok uzun süredir foruma yazmıyordum, internette araştırırken karşıma çıkınca yazmak istedim.

    Bugün Kadıköy koşuyolunda aracı görme ve test sürüşü yapma şansım oldu. Açıkçası çok beğendim ve sıraya yazıldım. Araç ile ilgili değil ama satış sıralaması ile ilgili bazı soru işaretleri var kafamda. Yani şöyle ki sizi sıraya yazdık diyorlar ama kaçıncı sırada olduğumu, aylik ortalama kaç araç geldiğini söylemiyorlar. Yaklaşık 4-6 ay bekleme süresi olacağını, arada isim yazdıran, ancak almaktan vazgeçenler olursa daha erken sıra gelebilir diye bilgi verdiler.

    Daha önce aracı alma şansı bulan arkadaşlar da bu şekilde mi bekledi acaba? Sıramızı başkasına vermeyeceklerini nasıl takip edebilirim bilemiyorum açıkçası.

    Daha önceki deneyimlerini paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi San_Juan -- 29 Nisan 2023; 19:34:16 >
  • San_Juan kullanıcısına yanıt

    Şu anda hiç bir markada şu zaman araç teslim ederiz demiyorlar. Kapora verin, sıraya yazalım, tahmini şu ay ama kesin değil deniyor.

  • San_Juan kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Ben Kasım ayında geldiğinde seçeneğin ve ellerinde aracın bol olduğu zamanda aldım...

    Hatta Skoda Kamiq-Karoq düşünürken, Bi anda tanıştım ve anında vazgeçtim...

    Sıranızın daha erken geleceğini düşünüyorum, çünkü benden sonda bir yakınıma da 1 ay süre verdiler ki 10 gün içinde arayıp teslim ettiler.Ama işte şu model şu renk var diyorlar, istediğiniz model ve rengi seçemiyebiliyorsunuz.Zaten 2 model, 4 renk var.

    Şimdiden Hayırlı Olsun, Diğer bir çok markanın yaptığı ahlaksızlık gibi en azından Faturayı Liste fiyatına kesip, Üzerine elden kayıtsız küreksiz %10 komisyon (RÜŞVET) Almıyorlar....
  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    Üstat alıyorlar. Yukarıdaki mesajımı görmediniz galiba. Tanıdık olduğu halde 100 bin fark istediler.

  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Hadi Ya...
    Biz sorduk bi yakınımız için, Temmuz, Ağustos’tan Sonra Teslim edebileceklerini fiyatının da liste fiyatı olduğunu söylediler.

    Belki de bayiye göre değişiyor olabilir....
  • metinidis M kullanıcısına yanıt

    Bagaj havuzu için bugğn aradım, yarın yerinden alacağım. Denizli de ki bir firma , siz de belki düşüne bilirsiniz.

    https://www.bagajhavuzu.com/index.php?route=product/search&filter_tmdmake=49&filter_tmdmodel=318&filter_tmdengine=7&filter_firstyear=2023

  • Mayıs fiyatları güncellenmiş, Luxury paket 1.089.000 TL den 1.119.000 TL ye çıkmış. Bu hızla 4 ayda 1.200.000 bandını geçer zaten :(

  • intibak İ kullanıcısına yanıt

    Ürünü denedikten sonra kalitesi (bazı modeller çok koku yapıyor) ve bagaja uyup uymadığını yazarsanız çok sevinirim.

  • San_Juan kullanıcısına yanıt

    Kasım'da Luxury 980 iken 930'a veriyorlardı. Arabamı satamadığım için alamadım. Şimdi arabamı sattım ama araç yok. Olsa bile üstüne 100 bin istiyorlar :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 4 Mayıs 2023; 10:3:16 >
  • herkese merhaba, ben de 2 gün önce 2015 Kia Sportage aracımdan MG HS ye transfer oldum. sizler ile sürecimi paylaşmak isterim. şubat ayında bu arabayı keşfettim ve araştırmaya başladım.

    Mg firması hayatına tank üretimi ile başlayıp sonrasında spor arabalar ile devam ediyor ve en son 1994 de BMW ye satılıyor. sonrasında ise Volvo'nun Cherry'e, Range Rover'ın Tata ailesi içine dahil olması gibi MG de SAİC firmasına dahil oluyor 2005-2007 de. Saic firması dünyanın 7. büyük araba üreticisi olmakla beraber, Çin de Audi-VW grubunun arabalarını, Avrupa da Opel Adam modelinin motorunu, USA de GM ailesinin motorlarını şanzımanlarını arabalarını üretiyor.

    Nasıl ki Tata nın ARnge Rover ın kalite noktasında işine karışmadığı gibi Saic de MG ye karışmıyor ve , İngiltere de bir üst kurup, 500 MG mühendisi yeniden küllerinden doğması için kolları sıvayıp çalışıyor.


    Mg nin temel amacı Avrupa pazarı olsa da şu anda orta asya da çok güzel bir ivme yakalayıp, pastada ki payını arttırmış durumda.

    HS özelinde ise globalde 2019-2022 kasası şu anda BİZLERİN KULLANDIĞI KASA. 2023 de ise kasa değişiyor. daha haşin oluyor. Ülkemizde ise eski kasaya devam ediyoruz. 28 Kasım - 1 Nisan tarihleri arasında 2022 modeli satılmış olsa da Nisan ayı itibari ile 2023 modeli de satışa sunuluyor.


    Ben 25 Şubat da yazılıp kaporamı vermiş olsam da nasip Nisan 28 de almak imiş. 2023 model dış renk beyaz, iç renk kırmızı nasip oldu.


    Fiyat noktasında eski yazışmalarda, fiyat listesi üzerindne indirim yapıldığı yazılmış olsa da benim dönemim için fiyat listesinin üzerine paket kelimesi altında ilave ücret ödedim. ( paket: boya - koltuk koruma- ön cam filmleri ve kaput koruma işemleri.. )


    bununla beraber maalesef bayiden ilave ne kaucuk paspas ne bagaj havuzu ne de 2. bir anahtarlık aldım. Yedek anahtar için her hangi bir anahtarlık vermediler. belki böyle küçük şeylere takmamak gerek ama kurumsal şirket açısından benim için önemli.


    Not: ben de kauçuk paspas için önerilerinizi bekliyorum. internette bulamadım. Zs var ama Hs maalesef yok.





  • aklıma gelmişken hemen paylaşayım;

    bende bayide 1-2 konuda kulak misafiri olmuştum. araç temini noktasında yaşadığım il de sıra da bekleyen 62 kişi var şu anda.

    Mart ayında tüm MG modelleri dahil 570 araç gelmiş. tüm bayilere dağıtımını hesaplar isek daha da fazla gelmesi gerekli demiştim. Nisan ayında ise aldığım bayiye benim kendim gördüğüm 3 tır geldi, devamı geldi mi bilmiyorum ama 8 araçtan toplamda 24 araç geldi gibi düşüne biliriz. tabiki şu da var hiç birinde MG 4 yoktu. ama şimdi bayide mg 4 var. ilave tır gelmiş olduğunu gösterir.


    ayrıca Doğan tren in politikasını başta sevmesem de şimdiler de hoşuma gidiyor. pasta da ki payını arttırmak için tüm yolları hem ülke içinde hem de global de agresif şekilde deniyor ve bu da bize 2. el de avantaj sağlayacaktır.

  • arkadaşlar bu araç için ne kadar kapora isteniyor şu anda?

  • mekatronikçi kullanıcısına yanıt

    hem il hem de bayi bazlı değişken bir fiyat bu. 20-50 arası bizim buralarda

  • mekatronikçi kullanıcısına yanıt
    Geçen gün Mersin’i aradın, 42 kişi sırada, 100 bin kapora alıyoruz dedi...
  • Kadıköy şubesinden yazıldım en erken 4 ay dedi.
  • Şanzımanı kuru tip mi?

  • Falpay kullanıcısına yanıt
    Evet
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.