Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rayichu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.684
Cevap
106
Favori
174.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10.000 kilometrenin üstünde, rodaj bitince, yakıt düşüyor mu ?

  • Arkadaşlar yakın zamanda uzun zamandır hayalini kurduğum karavanımı satın aldım ancak aracımıza özel çeki demirini bulmakta sorun yaşıyorum, hiç yaptıran bulan getirten denk geldiniz mi?


    MG genel merkezle görüştüm, benim çeki demirinin ithal edilerek temin edilmesi başvuruma istinaden İsveç menşeili bir firma ile görüşmeye başladıklarını ama ne zaman süreç sonlanır belirsiz olduğunu söylediler. Aracımıza uygun aksesuar getirilmemesi bence çok saçma, en baştan aksesuarlar da tedarik edilmeliydi.


    Ankara'da montaj yapan firmaları aradım hiç birisi özel üretim yapabiliriz demedi, yurtdışından getirirseniz biz takarız diyorlar komik şekilde.


    Yurtdışında, İngiltere'de özellikle alternatif çok var, kargo çok fazla çıkıyor. Körfez ülkelerinde de ürün var ama çok pahalı, ki yine kargo çok tutar.


    Kafasında karavan vb. niyetleri olan arkadaşlar, şimdiden çeki demiri için mücadeleye başlasa iyi olur bu sezon gitti gibi seneye anca çözülür gibi bu durum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 1 Mart 2023; 9:29:16 >




  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Merhaba Ahmet Kuru Bykuru ile instagramdan vs bir görüşün isterseni ofrood kamping ile ilgilenen bir oto tamirci belki bir fikir alış verişinde bulunabilir. Doğukan Manço ilede çalışmıştı. Bir fikir verir vs.

  • MG Türkiye ile görüşmelerim sonuç verdi gibi ama düşündüğümden biraz tuzlu, 31 bin küsür fiyat verdiler. Büyük ihtimalle Brink marka çeki demiri. Aynı ürünü ebayda almanyadan gelecek şekilde buldum kargo gümrük dahil 11-13 civarına geliyor sadece demir, montaj, proje, TSE ve ruhsat ekleyince ortalama 20bini bulur gibi. Yolcu beraberinde getirmek çok daha uygunmuş, Almanya'dan gelen biri bulabilirsem diye araştırıyorum şimdi.
  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Selamlar; ben de arayış içerisindeyim. Acaba hangi bayi il görüştünüz öğrenebilir miyim?

  • Merhaba;


    Araç Yaklaşık 4000 km'ye geldi, ve kullanım verileri ekrandadır.


    Veriler Ankara şehiriçi trafiğine aittir (Yaklaşıkl 300 km lik şehirdışını saymazsak).


    Başlarda hızlı ve agresif kullanırken, sonraları sakin kullanımda verilerin çok hızlı düştüğünü gördüm.



    MG HS Kullanıcıları...
  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Farklı isimlerle anılan çift kavramalı (hatta CVT) şanzımanlar yük (karavan) çekme konusunda çok narindirler. Evet katalog bilgisi olarak yüklü/yüksüz çekebileceği ağırlıklar verilir ancak marka modelden bağımsız olarak söylüyorum bu tip şanzımanlar zorlanmaya gelmez!

    Güvenli sürüşler.


    Edit: Ben de bir süredir MG HS Luxury kullanıyorum


    MG HS Kullanıcıları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritter_Ali -- 10 Mart 2023; 23:9:16 >
  • volkannn1907 V kullanıcısına yanıt

    Genel merkez beni aracı aldığım bayiye (Ankara Arkas) yönlendirmişti, oradan sipariş geçilsin diye, sonrasında İstanbul'daki bayiyi aradım fiyat almak için dönüş yapmadılar, tüm bayilerde yaparlar diye düşünüyorum istenen 31bin rakamı verilirse.


    Ben geçen haftasonu şansıma İstanbul Maslak Atatürk Oto Sanayisinde Gürcan Oto'da buldum son 1 tane Brink marka, hemen taktırdım, 9500 montaj dahil çeki demiri + 1535 TSE + 715 Noter Ruhsat Yenileme ücreti ödedim. İstanbula Git-Gel benzin, ailecek yeme içme gezme saymıyorum onlar bonus oldu yanında. Başka elinizde var mı diye sordum sadece 1 tane ZS modele uygun varmış. İstenirse 3 ayda anca gelir dedi, yurtdışından kendiniz getirmekten başka alternatif yok gibi şuan için o yüzden.

  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    Abi ben de geçen haftasonu İstanbula git-gel aşağı yukarı aynı değerleri yakaladım, başta çok gibi gelmişti ama eski aracım (Seat ibiza 1.2 TSİ) da Ankara şehir içinde buna yakın yakıyordu, uzun yolda varsın 1-1,5 litre çok yaksın konfora değer. Özellikle MG Pilot'u çok beğendim gerçekten şoförün yükünü baya alıyormuş.

  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    Rodaj iyice bitene kadar zaten çekmeyi düşünmüyorum bir süre daha, çekerken tavsiyenize uyacağım Ali bey, frenli 750 kg umarım fazla yük bindirmez şanzımana, ilk çekme deneyimimi burada yazarım yine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 21 Mart 2023; 15:28:54 >
  • das.sigma kullanıcısına yanıt

    Sorun motor değil, Şanzıman! Bu şanzımanlar yükü sevmezler. İnşallah yaz sonunda burada deneyimleriniz paylaşırken kalkışta titreme yada sert kalkış gibi problemlerden bahsetmezsiniz.

    Güvenli yolculuklar.

  • badurukan B kullanıcısına yanıt

    Rodaj dediğiniz 2000 kilometredir. 10 bin kilometre rodaj olmaz! Rodaj bittiğinde de yakıt yaklaşık 100 km.de 1 litre azalır.

  • Merhaba, Comfort modelini kullanan var mı? Donanım eksikliği, ihtiyaç vs. gibi bir eksiklik hissediliyor mu. Luxury bütçemi zorluyor.

    Chery bekliyorum bir milyon üzeri diye rakamlar çıkmaya başladı. Salı günü bu fiyatlardan satışa çıkarsa Mg ye gidip konuşayım diyorum.
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum.
    4 hususta temel fark var, Cam Tavan, Jant Boyutu, iç renk ambiyans ve Elektirik Bagaj Kapağı...

    Onun haricinde herşey aynı...
  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler. Bir milyon altı en iyi seçenek gibi duruyor. Araç bulmaya çalışacağım hayırlısıyla.

  • Merhaba, ben de HS kullanıcısıyım. Bluetooth telefon bağlantısında arama geldiğinde zil sesi çok yüksek çıkıyor.

    Nasıl kısılacağını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

  • benim de radarıma giren araçlardan ; avrupa pazarında da satılıyor; gerçi yorumları ortalama ; ama şu piyasada motor-şanzımandan yana sıkıntı yaşamayacağımı bilsem kesinlikle niyetine girerdim.

    Birde Türkiye pazarında 10 - 15 yıl kalacağına emin olmak gerek tabi.

  • yazı-yorum Y kullanıcısına yanıt

    selam sizde S-cross un en son kasası - 1.4 hibrit olan mı vardı acaba _? yoksa eski kasası mı ?

  • Takasa araç veren oldu mu? trink satışa göre veya piyasasına göre ne kadar aşağı verdiler?

  • merhabalar. geçen hafta MG HS Luxury paketi teslim aldık. Araca uygun bagaj havuz paspas modeli sipariş eden alan oldu mu ?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.