Şimdi Ara

Türkiye Yunanistan'a Karşı Hava Üstünlüğünü Tamamen Kaybetti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
6.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    Kıbrıs savaşına yunanistan girmedi ki. Kıbrıs ordusu, belli sayıda yunan askeri ve yunanistan tarafından donatılmış zayıf bir ordu vardı. Sonra kıbrıs yunanistana uzak. Yunan jetleri için mesafe fazlaydı.

    Kıbrısta türkiye çok başarılı olmadı. Lefkoşa havalimanını alamadı. Karşısındaki dandik orduyu aşıp güneye kadar giremedi. Bir sürü güneydeki türk köyünde katliamlar oldu.

  • Abracadabra A kullanıcısına yanıt

    ABD düşmanına f35 vermez zaten... Bu durumda konu f35'den ziyade Türkiye ABD 'nin düşmanı mı noktasına evrilmektedir. Türkiye abd için düsman ve zayıflatılıp yok edilmesi gereken bir ülke ise güneyden YPG 'nin ordu kurmasına destek vermesi batıda Yunanistan ordusunun güçlendirilmesi anlamlı olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    F35 geliştirilmesi gereken bir uçak kaza kırıma uğrayan birçok f35 haberi okudum. Bence gelecek havadan havaya füze atışı yapabilen yüksek manevra kabiliyeti olan jet motorlu siha’ larda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha uçaklar teslim edilmedi durum hele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    USA "Daha fazla ilerlersen vururum" demişti...

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Dostum muhalafet satın alma fikrine katılıyorum. 22 yıl önce bir avuç ılımlı islamcı muhalifin ülkeyi 22 yıl yönetip ülke ekonomisini çökerteceğini, tarımı ve hayvancılığı bitireceğini, suçlu, mafya cenneti haline getireceğini, Suriyeli ve Afganlarla dolduracağını, bütün yetişmiş kaliteli personelini yurtdışına kaptıracağını söyleselerdi kimse inanmazdı. Bir ülkeyi batırmak bu kadar kolay gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Amerika'dan Avrupa'dan uzaklaşıp arapların kucağına oturursan olacağı budur.

    tamamen yanlış dış politikalar. işi bilmeyen adamlar.

  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    Şu tip klişe ve ezber yorumları yapma cesaretini neye borçlusunuz çok merak ediyorum. Kopyala-Yapıştır ezber cüme, dünya yıkılıp baştan kurulsa zihindeki bu donmuş kalıp değişmiyor as.

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Doğruları duymak hoşuna gitmiyor sanırım. Sende mi şu şeriatçı tayfadansın?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz özdil bugün bu konuya değinmiş. 2.54 den itibaren izleyebilirsiniz. 37.15 günün çekilişinide izleyin üstüne.


    https://www.youtube.com/watch?si=C_X9EjAEvI6SNX60&v=dFqHBjPHutE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 29 Ocak 2024; 12:28:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Screabus kullanıcısına yanıt

    Sizi çoktan yok ettiler haberiniz yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    O doğrulardan bahsetsene biraz, son 5 yıldan bir kaç örnek ver en azından. Konumuz dış politika. Son 5 yılda Hangi Arap ülkesi ile stratejik anlaşma yapıldı. Örnek ver, boş yapma...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 29 Ocak 2024; 12:18:53 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    gizli kapaklı anlaşmalar yapıldı. para karşılığı topraklar, tapular verildi. camianın içindesin sanırım, o yüzden sen benden daha iyi bilirsin.

  • Bu tweet serisini yazan cahil çok fazla hikaye okumuş. Abd nin ve avrupanın türkiyeyi tehdit olarak gördüğü falan yok. Niye olsun ki zaten, incirlik ve kürecik ile en ileri karakol biziz. Siyasetçilerin söyledikleri lafları 1 günde yutturup istediklerini alıyorlar 40-50 yıldır , isveçin nato üyeliği gibi. Böyle sefil en ufak bir diplomasi gücü olan ülkeyi niye dikkate alsınlar. Rusyadan özür için kullanamayacağımız s400 e milyar dolarlar verdik. Diğer tarafta parasını verdiğimiz uçakları abd den alamıyoruz, uluslararası arenada en ufak bir hakkımızı arayamıyoruz. Siyesetçilerin mallıklarını ülke vatandaşı daha da sefalet çekerek ödüyor.


    Diğer taraftan yunanistanın o planları tek başına yapabileceğini sanan malların şu zamanda nefes bile almaması lazım. Yunanistan 10 sene önce iflas ettiğinden beri Almanyanın malı oldu ülkecek. Limanları vs hepsi avrupanın malı. Bulgaristan, yunanistan ve romanyaya uzun yıllardır abd askeri araç gereç, mühimmat yığıyor. Sebebi biz değiliz rusya. Rusyanın ukraynaya savaş açacağını çok önceden biliyorlardı. Ukraynadan sonra rusyanın ne yapacağını kestirmeye çalışıyorlar, İsveç boşuna natoya alınmadı. Rusyanın , Ya kuzeye isveçe yada aşağıya Bulgaristan tarafını tehdit etmesini bekliyorlar.





  • Evren7 kullanıcısına yanıt

    Gizli olanı bildiğine göre sen bizden daha aşinasın bu işlere. Hükümet Batı dünyasına meyil ediyor biliyoruz halbuki tam tersiymiş meğer.. Açıkla da herkes bilsin.

  • Allaha çok şükür bugünde rezil başka bi hale düştük


    Bakalım bizi hangi konularda rezil rüsva edicekler artık

  • bu konuları tartışırken siyasetten bağımsız ele alın. işin içinde teknoloji, insan faktörü, ekonomik durum var. son yıllarda savunma sanayinde çok ciddi işler başarıldı. türkiye kendi hava savunma sistemini kurma çalışmalarını yürütüyor. kısa, orta ve uzun menzilli radar sistemleri üzerine aselsanda çalışmalar var. bazı çalışmalarda sonuçlandı. 30 yıl öncesine göre daha iyi hava savunma sistemi var. yakın gelecekte yunan uçakları marka model farketmeksizin radara yakalanabilirler. yunanın uçakları sizi endişelendirmesin. asıl tehlike balistik ve alçak irtifa seyir füzeleridir.

  • Konudaki herkes Nato'dan Hava kuvvetleri uzmanı.

  • Sen istiyor Türkiye savaşı kaybetcek.

    Ozaman sen verecek Drahmi

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Eldeki zamanda yeteri kadar ilerleyemediler ki. 3 günde güneye kadar alırız dediler olmadı. Anca ikinci harekatta şimdiki sınıra varıldı.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.