Şimdi Ara

# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.235
Cevap
62
Favori
201.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8645012F0

Bu mesaj silindi.

eski sürümlere baktım daldım bir dslam yaktım vmg3625'e bir mermi çaktım gelmezsen gelme

son durum nedir, sanki müşteri memnuniyeti min. seviyelerde

güncellemeler sonrası kopmalar düzeldi mi

alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEDESTENLİ -- 28 Ekim 2022; 4:11:10 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

Konu geçtikçe geçmiş mesajları bulmak zor geliyor millete.
    Abpm0.CO ilk global yazılım buradan indirebilirsiniz. Root supervisor şifrelerini öğrenebilmek için ideal.

En son stabil global yazılım Abpm6.C0 bunuda buradan indirebilirsiniz

Yalnız yazılım yükseltme soru sorma amacında olan arkadaşlar için değildir bu yazılımlar. Telnet bağlantı vs bilmesi gerekiyor (Abpm.X)GO TR sürümü olanlar yani

V550ABPM0C0 kurdum cihaza arayüze giriş yapamıyorum kabul etmiyor modemin yedek dosyası var nasıl kurtarabiliriz?

@FatalERROR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 12 Kasım 2022; 16:10:57 >
    Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Arayüze girememe problemi yaşayan arkadaşlar olmuştu. Sanıyorum cihazları servise gönderdiler.

Yazılım sonrası fabrika ayarlarına mı aldın ? Yoksa başka türlü bu problem olmuyor.

Şayet eski ayarların wifi ismi vs duruyorsa reset atmadan modeme lan kablosu ile pc üzerinden bağlantı dene. Buda olmulorsa

Cihazın arkasındaki hard reset düğmesine 10 sn basılı tut. Sonra wifi isimleri ve şifresi cihaz arkasında yazıyor buna göre yönerge izle. Hiçbiri olmuyorsa cihaz servise gidecek. Sana yenisini gönderecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yazılım sonrası fabrikaya döndü şifreleri kabul etmeyince hard reset yaptım ancak sizin başınıza gelen olay oldu hiç bir şifreyi kabul etmiyor, servis bile müdahale edemiyor bu duruma nasıl bir cihaz  

Yedek modem de yok umarım hızlı gönderirler

Asus cihazlarda bu durumlar için servis kurtarma yazılımı vardı zyxel de aradım ama çıkarmamış firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Kasım 2022; 0:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Yazılım sonrası fabrikaya döndü şifreleri kabul etmeyince hard reset yaptım ancak sizin başınıza gelen olay oldu hiç bir şifreyi kabul etmiyor, servis bile müdahale edemiyor bu duruma nasıl bir cihaz  

Yedek modem de yok umarım hızlı gönderirler

Asus cihazlarda bu durumlar için servis kurtarma yazılımı vardı zyxel de aradım ama çıkarmamış firma.

bu konu altında bu sorun tarif edilmiş durumda diye hatırlıyorum. konuları detaylı incelerseniz çözümü bulursunuz. o bahsettiğiniz firmware ile web arayüzünden giriş yapamazsınız. aynısını ben de yaşadım ve biliyorum.   modemi resetleyip telnet üzerinden firmware yükleyeceksiniz. bu kadar basit. tarif var, her şey var, hala da servise bağımlı kalanlar sanırım çok acemi olanlarımız. zor bir yanı yok.

telnet üzerinden şu iki meşhur komutları verin. aslında vermenize de gerek olmayabilir tam hatırlayamadım. sonra da file zilla client ile fw klasörü içerisine firmware'i sürükleyip bırakın. sonrasına acele etmeyin ve sadece bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 13 Kasım 2022; 3:9:11 >

• Hocam zaten bağlantı kurabilsem gerekli işlemleri bende biliyorum # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM 

@haykoatmaca @The souls migration

Cihaz default şifresini de kabul etmiyor...

# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Kasım 2022; 12:38:9 >

bir yerde hata yapıyorsun bence. çünkü telnet modunda giriş yapamama sorunu ile ben de karşılaşmıştım. modemini resetlediğinden emin ol ve tekrar dene. modemin arkasında yer alan şifre ve bir önceki şifren ne ise tekrar dene derim. yani biri tarafından modlanmış firmare almış olsan bile, resetleme ile modem arkasındaki şifreyi kullanabiliyor olman lazım. resetlediğine emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 13 Kasım 2022; 14:23:32 >

Alıntı

metni:
    @aklınyolubir Servis raporu çıkmış. Cihaza erişim sağlanamıyor yenisi ile değiştirildi diyerek tekrar yeni bir modem gönderiyorlar. Bir servisin modemin kilidini kaldıramaması çok ilginç. Firmayada yazık yani..

Eğer bu cihaza özel bir kilit vs yoksa normalde Zyxel cihazlar tftp ile boot edebiliyor. Servise göndermek yerine stok firmware ismini ras.bin yapıp tftp ile cihaza boot ettirmeyi deneyebilirsiniz.

Zyxel'deki genel prosedür böyle;

https://kb.zyxel.com/KB/searchArticle!gwsViewDetail.action?articleOid=017768&lang=EN

WPS tuşunu veya cihaz modeline göre reset tuşunu kullanıp tftp boot için bootloader'ı tetikleyebilirsiniz. Tabii ideal durumda elinizde bir tane USB UART adaptörü olması lazım...

şu firmware'i yükleyenler için diyorum ben. web arayüzü açılır ama giriş yapamaz. file zilla client ile c0 sürümün son versiyonunun doğrudan atabilir. atamasa bile cmd admin üzerinden telnet girişi ile şu iki komutu verdikten sonra tekrar firmware atabilir. zyxel servis'in elinde, modellere göre özel araçlar var. onlar bu işi çok daha iyi bilir ama modem ping aldığı sürece firmware yüklenebilir ama açık port olacak. yukarıdaki arkadaş 21 portunu kullanıyor. 23 kullanırsa giriş yapar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 13 Kasım 2022; 14:34:14 >

@haykoatmaca diğer portlarda aynı modem ping alıyor ama pass kabul etmeden işlem yaptırmıyor korulamalı model olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Kasım 2022; 16:12:33 >

arkadaşım aynı sorunu bizzat yaşadım. hatta modemi çöp ettim galiba bile demiştim kendi kendime. 

ben modemi resetleyemediğini düşünüyorum. resetleme sonrasında modem ışıklarının nasıl tepki verdiğine tekrar bakar mısın? resetliyor ise gerçekten bu durumda orjinal şifreden önce hangi şifreyi kullanıyordu isen onu dene. yani dediğimde ısrarcıyım. supervisor veya admin şifresi kullanmadığımı da iyi biliyorum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.