|
Konuyu odağından çıkarmamak adına özelden detaylıca cevapladım hocam. |
|

1 Mobil
|
Konuyu odağından çıkarmamak adına özelden detaylıca cevapladım hocam. |
|
|
Konf: AMD Ryzen 5 2600 || ASUS TUF B450 Plus Gaming || G-SKILL RipJawsV 2x8GB 3000mHz RAM || Nvidia GTX 1070 8GB || Cooler Master MB500 TUF Edition || FSP Hydro 80Plus Bronze 700W || Logitech G27, F710 || DELL SE2717H IPS 75hz || Steam: balcis || iRacing: balcis
|
|
Konu içinde var ben çözümü söyledim. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159500449 https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159499540 (buda süpervizör şifresini nasıl alacağınız. ) Buda nasıl yapacağınıza dair videom. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 16 Haziran 2026; 5:35:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba ben bunu denedim ama bir değişiklik olmuyor nerede ben yanlış yaptım acaba size özel mesajla yedeklediğim dosyayı gönderdim bir bakıp yardımcı olurmusunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esen38 -- 2 Temmuz 2026; 12:40:4 > |
|
|
Zyxel VMG3625-T50B için supervisor hesabı olmadan 9.3'ten 7.3'e nasıl düşürdüğümü anlatacağım. Supervisor hesabına bir türlü giremediğim için bu yolu kullandım. Cihaz brick olursa sorumluluk kabul etmiyorum, bu sadece benim kendi tecrübemdir. * Öncelikle modem arayüzüne admin ile giriş yapın. * Ne olur ne olmaz yedek alın. Maintenance -> Backup/Restore * Sonrasında Maintenance -> Remote Management * Burada SSH ve FTP için LAN, WLAN açın. (FTP bazı sürümlerde görünmüyor, öncesinde 9.3'e yükseltip veya bu konuda anlatılan backup yöntemiyle de açabilirsiniz.) * ssh üzerinden admin hesabı ile modeme bağlanın. Ben linux kullandığım için komutları ona göre yazacağım. Windowsta cmd ile çalışır diye düşünüyorum. Eski windowslarda putty gerekebilir. > ssh admin@192.168.1.1 (admin şifrenizi girmenizi isteyecek) > zycli fwidcheck off > zycli modelcheck off * İkisi için de ret:0 yanıtını aldıysak sorun yok. ssh ile işimiz bitti. exit yazıp çıkabilirsiniz. Terminalde 7.3 firmware dosyasının (.bin) olduğu yere gelin. Windowsta dosya gezgininde .bin dosyasının olduğu yere gelince adres çubuğunu silip cmd yazıp girin. Cmd'yi o klasörde açacaktır. * ftp kullanacağız. > ftp 192.168.1.1 (sonrasında admin ile giriş yapın) > bin > put V550ABPM7.3C0.bin image0 (.bin dosyasının adı bende böyleydi. Sizde farklıysa onu yazın.) Bitmesini bekleyin. Başarılı olursa verdiğiniz versiyon ile kendini yeniden başlatacak. Kabul etmezse image0 yerine ras-0 da deneyebilirsiniz. Bende image0 çalıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0huseyin -- 16 Temmuz 2026; 19:50:13 > |
|
Ekstrem bir hata yoksa supervisor şifren buradan çıkar. Yok olmuyor diyen ben görmedim bu model için Şu bağlantıyı tıkla ve sonra yukarıdaki yeşil Run komutunu çalıştır. En alttaki input serial key yazan yere cihazın arkasında seri no var onu gir Inter de. Supervisor şifreni verecektir. www.onlinegdb.com/fork/XR_spa_we ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 20 Temmuz 2026; 4:43:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Buradan çıkmadı. Github'ta zyxel'in seri no ile hesapladığı tüm şifre algoritmaları vardı ama hiçbiri olmadı. Bugün firmware dosyasını bilgisayarda değiştirip telnet'te giriş istemeden direkt root terminale atacak şekilde ayarladım. Tekrar sıkıştırıp firmware güncelleme ile yükledim. Telnet ile direkt root terminale düşünce supervisor parolasını mtd0'dan okudum. Algoritmaların ürettikleri ile ilgisi yoktu, muhtemelen yeni üretimlerde random parolayı MRD'ye yazıyorlar. Orijinal firmware'i geri yükledim sonrasında. İhtiyacı olan olursa şifresiz root telnet'li firmware'i paylaşırım. |
|
Superonline (SOL) özel sürümler: 9.7 / 9.8 / 9.9 bu sürümler 8 sürümlerini kullanan tt'nin firmware'lerinden daha agresif. bize şaka yaptığını söyle. bunları neden arıyorsun? 9.4 sürümünü kullan emea'da var, indirilebilir. en temizi. |
|
şuan zaten 9.4 c0 yüklü de 😅 hani bir üst versiyonda yeni özellik falan gelir bug kapanır diye düşündüm. Mesela suan bende Qos çalışmıyor önceki sürümlerde çalışıyordu . SOL a özel olduğunu bilemedim.😅 Teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 7 Ağustos 2026; 19:37:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba arkadaşlar zyxel VMG3625-T50B modemi kullanıyorum, alt yapı Türktelekom. 2 haftadır internet ile ilgili sorun yaşıyorum, gün içinde internette sorun yok, ama sabah ilk bilgisayarı açtığımda modemin ışıkları normal yandığı halde internet yok. Taki modemin adaptörünü çekip takana kadar internet gelmiyor. Her sabah bu sorunu yaşıyorum, nasıl çözebilirim? |
|
|
|
bendede oluyor bu sinyal kalitesi 8.3 db. falan yani kopma derecesinde. fec cec hatalari baya yuksek bundan kaynaklandigini düşünüyorum vdsl menüsüne girip tekrar uygulaya basınca dsl kopup geri geliyor kabloyu sök tak yapmaya gerek yok. paket hataları 0 a düşünce hiz normale biniyor. dsl istatistiklerinden kontrol edebilirsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 16 Eylül 2026; 18:46:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|