Şimdi Ara

Zyxel VMG3312 Wifi Hk. Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 100mbit net VDSL hizmeti aliyorum, Modemim: ZYXEL VMG3312-B10B Ttnet'in verdigi modemlerden. Suan Turknet kullaniyorum. Kabloluda hız 80-81mbit arası görüyorum, ama WiFi de modemin dibine de girsem maximum aldigim hiz 58-63mbit arasi kablosuzda. Daha önce 75mbit alırken kabloluda 60, kablosuzda 58-55 arasi aliyordum. Zyxel müşteri hizmetleriyle görüştüm, firmware yeniledim, kanal ayarlarını değiştirmem gerektigini söylediler ve bir kaç ayar daha yaptırdılar, kanal ayarlarınıda değiştiriyorum ama pek değişen birşey yok gibi. Kablosuzda 70-75mbit arasi göremedim. Bu modemi kullanan arkadaşlar WiFi performansi hakkinda yardimci olabilirlerse çok sevinirim. Iyi forumlar herkese.

• n bandı açıkmı
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Acik hocam b/g/n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel arkadaşlar.. Ek olarak evdeki Dsmarttan aldigim TP-LINK TD-W8961N Cift antenli modemi access point olarak kurdum, laptopla bulundugum ayni oda, firmware guncellemesini vs yaptim gene yok. O modemlede bulundugum odada 40-45mbit arasi goruyorum. Anlayamadim bu isi bir turlu. Modemler hakkinda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Ana modem: ZYXEL TTNET - VMG3312-B10B Ana modemle aramda sadece camli bir tahta kapi var. Ama gerekli verimi alamiyorum, şaka gibi. Mesafem 5 metre.
    Access point modemim: TP-LINK - TD-W8961N Mesafem 2 metre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 11 Aralık 2016; 18:33:27 >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    arayüzünde bant genişliği ayarı var onu bi 40a getirip deneyebilir misin
  • by_mami28 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 40 da zaten hep hocam..
  • sorun hala devam ediyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, devam ediyor maalesef. Cildirtti modem beni.
  • Bütün bağlandığın cihazlarda mı bu şekilde peki
  • by_mami28 B kullanıcısına yanıt
    Güncel arkadaşlar. Evet hocam, cep telefonumda 30-32mbit'i geçmiyor, o da cok enteresan.
  • O zaman şuda olabilir, bulunduğun ortamda kablosuz bağlantısını frekansını etkileyen cihazlar. Bunların testi genellikle boş yani hiçbir kablosuz frekansın olmadığı yerlerde yapılır. Hiçbir yayın olmayan bir ortamdan tabi bulabilirsen test edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.