Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312 PORT NASIL AÇILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim modemim başlıkta yazdığım modem cs 1.6 server ve minecraft için port açmaya çalıştım ama sanırım açamadım.Arayüz bana değişik geldi yardım ederseniz sevinirim.Bir kaç forumda yazdım ama ilgilenen olmadı bilen biri yardım ederse sevinirim.
    Elimde modem var ama vdsl2 değil normal adsl modem onda sorun olmuyor yalnız hız baya düşüyor onda bu modemde nasıl port açacağız bir bilen vardır elbet.
    Bu arada konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Hala Sorunu Çözmüş Değilim!!!!!!!!!!

Bunlarda resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaa06 -- 26 Ocak 2014; 16:09:29 >

• nanaa06 N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bi yardım edin sorunu çözün birine pm attım ama cevap vermedi bu arayüzü olan tek ben değilimdir bi yardım edin lütfen...

O kadar bakan var cevap yok .... nasıl iş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaa06 -- 29 Ocak 2014; 2:14:35 >
  • İzle belki yardımcı olur. Videoya yorumlar olumlu

http://www.youtube.com/watch?v=PWey6MFy0X4‎
  • Cevabın için teşekkürler.İzledim ama resimlerde görüldüğü gibi öle bir şey yapma seçeneğim yok Wan Arayüzü olayını çözsem sorun kalmayacak sanırım.Hipernet kullanıyorum 20mbit olanı
    ordan ne seçmem gerekiyor eski modem bozulmasa onu kullanacam onda portları ve IP yazıyordun iş bitiyordu bu karışık biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaa06 -- 29 Ocak 2014; 2:42:51 >
  • Güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.