Şimdi Ara

Zyxel VMG 3912-B10K Modem Neyin nesidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu cihaz elime geçti. Ben FTTH fibernet üyesiyim. Bu cihazın bir gigabit wan portu var.Bu sayede ont cihazına bağlantı yapıp internete çıkıyorum.100 Mbps temiz geliyor.Dual bant wifi de fena değil . Ancak cihaz Turk Telekom yazılımı taşıyor.Bende tivibu iptv abonesiyim.Modemdeki nuh nebiden kalma yazılım yüzünden iptv yayınını seyredemiyorum.Yayın diğer bir zyxel modem ile sorunsuz gelmekte.Bunu firmaya anlatamadım Turk Telekom ile görüşün diyorlar.Bu cihaza yazılım nerden bulunur ? Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.




  • Maalesef bu model özel üretim. Yani yazılım beklemeyin 50 sene geçsede çıkmaz. Türktelekom bu konuda da her konuda olduğu gibi rezalet, firmalara yeni yazılım konusunda gerekli istekte bulunmuyorlar. Aynı zyxel markası italyan, hollandalı, ingiliz isp'lere ürettiği modemlerine özel onlarca yeni firmware çıkartıyor. Bizimkiler geri bildirimde bulunup istekte bile bulunmuyorlar.

  • 55 Tag lı vlan da DHCP option 43 - 121 -120 i açmam lazım bu parametreler yok.O yüzden yayın gelmiyor.Yeni yazılımlarda bu seçenekleri eklemişler.Şu an turknet yazılımı taşıyan 8623-t50b ile tivibu yayını sorunsuz gelmekte.Adamlara bunu anlatamadım bir türlü.

    Zyxel VMG 3912-B10K Modem Neyin nesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.