merhaba arkadaşlar ZYXEL Prestige 600 bu modemden aldım 4 portlu arkadaşım bu modemden eternetle bağlanabilirken ben ethernetle bağlanamıyorum. modemde bağlı olduğum portun ışığı yanıp sönüyor. pikatelin modeminden bağlanınca sorun yaşamıyorum. aceba sorun nedir? her port ta denedim zyxel'de ama olmadı. yardımlarınınz için teşekkurler şimdiden.
arkdaşlr bana yrdmedece kimse yokmu?
İşletim sisteminiz nedir? Modemi resetlemeyi ya da firmware güncellemesi yapmayı denediniz mi?
slm arkadaşım aynı problemi bende yaşadım.Bendede pikatel var ve aynı zyxel modemi bende aldım ve problem yaşadım kafayı yedim. Sana tavsiyem, modemi ve laptopunu al bilgisayar servisine git uzaktan bu işler olmuyor.ben 2 kere gittim yarın yine gideceğim.:(( Bu zyxel çok problemli bir modem daha önce airties kurdum hiç zorluk yaşamadım.nereden aldıysam bunuuu. gırrrr
win 7 kullanıyorum. ne denediysem olmadı en sonunda internetten 10 liraya 5 portlu swich aldım rahatladım. bu modem çok sorun çıkıarıyor gerçekten.
MErhaba arkadaşlar, Yaşamış olduğunuz modemin altında ( P ) harfi ile başlayan model numarası yazar Örn. P-660HW T1v2 modeminizin altında yazan model numarasını verirseniz konu ile ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışabilirimi. Bu arada ethernet kartınız hangi marka ve modelse mutlaka sitesine girerek en güncel driverini indirip mutlaka kurunuz. Bende ZyXEL modem kullanıcısıyım ve Ethernek kablosu takılıpta bu günü kadar hiç problem yaşamadım.