Arkadaşlar dün Vatan Computer'dan masaüstü bilgisayar topladım, yanında da wifi alıcısı aldım Zyxel NWD2205'i önerdiler orda aldım. Bilgisayara taktığımda anında çalıştı çok güzel ama hız sorunum var. Sınırsız 8Mbit internetim var ve evdeki diğer aletler ile tam hızı kullanabilmeme rağmen bu alıcıyla çoğunlukla çok düşük hızlar var, 10-20 kb/sn gibi. Bazı zamanlar 800 kb/sn'yelere çıkıyor ama çoğunlukla düşük hızda dediğim gibi.. Bende belki driver yüklemediğim için böyledir dedim ve driverı yükleyeyim dedim.
Kutusundan çıkan driverı kurduğumda bilgisayar açılmıyor mavi ekran veriyor hata kodunu nette araştırdığımda driverın Windows 8.1 olduğundan dolayı böyle olduğunu, o driverı silip sitesinden güncel 8.1 driverını indirmem gerekti yazıyordu. Ancak sitesinden indirdiğim driverda Setup dosyası yok nasıl kuracağımı anlamadım.. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Driver diye indirdiğim şeyin içinden çıkan dosyalar şöyle:
Merhaba arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edebilecek bir arkadaş var mı ?
oğulcan yükselO
kullanıcısına yanıt
Driver'ı indir, sonra Aygıt Yöneticisine girip Bilinmeyen Aygıt'a sağ tıklayıp güncelleştir deyip Bilgisayarımdan tara seçeneğinden indirdiğin driverı seç.