Şimdi Ara

# ZyXEL NBG-418N v2 ACCESS POINT/ROUTER İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
13.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum evde vdsl 24 mbit kullanıyorum. aynı şekilde bu hızı dağıtmasında bir sıkıntı olmuyor dimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    Kullanım alanlarına göre performansı değişkenlik gösterebilir ama genel anlamda sizi memnun edecektir.
  • merhabalar, incelemenizi okudum ve urunu vatanbilgisayardan aldim tesekur ederim.
    ama bir sorun var oturdugum evde modem alt katya salonda ve benim odam salonun tam ustunde bulunuyor. aldigim routeri odamda kullanmak istiyorum (odama 2 dis sinyal geliyor) routeri modemin yaninami koymalayim?
    diger bir sorum ise modeme acses point olarakmi tanitmaliyim yoksa router ilemi kablosuz baglanti istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu cihazı aldım router olarak kablolu modem de dağıtı olarak kullanmak amaclı aldım ancak bağlantıları yaptığım da bilgisayarım da internet bağlantısı gerçeklesmıyor sorun da bulmuyor yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım
  • Hocam kolay gelsin ,
    bu cihazı modemin yanına koydum. Modemi kablo ile mi cihaza bağlamam daha iyi olur yoksa modemden sinyali kablosuz olarak alması mı daha iyi olur?
    @FatalERROR!
  • Herkese merhaba arkadaşlar bende bu ürünü aldım ve kurdum,evde Motorola marka kablonet modemden buna sarı portlardan (Lan) eternet ile bağlanıp evdeki bilgisayarlara eternet kabloları ile (Acces Point modunda) bağlanıyorum,sorun yok ama bir türlü kablosuz bağlantı özelliğini aktifleştiremedim,modları değiştirdim,ip adresini otomatik ayarladım,sabit ayarladım ama bir türlü olmadı,bağlantı işareti var ama bağlantı yok, Motorola modemden de cihaza bağlantıda sorun olmadığına göre ben nerede hata yapıyorum yardım edebilirmisiniz,teşekkürler.
  • privateer P kullanıcısına yanıt
    router modunda olmuyor mu?
  • Hocam s.a
    karşı komşumuzdan interneti kablosuz bir şekilde alabilmek için 1 hafta önce ben de sizin cihazdan satın aldım. cihazı repeater olarak kullanıyorum.evde cep telefonlarından internete giriyoruz fakat şöyle bir sıkıntımız var. sürekli her yarım saat ya da 40 dk ya da 20 dk gibi aralıklarla sürekli wifi bağlantısı kopuyor. daha sonra telefonumdan wifi yi acıp kapatıyorum ya da 1-2 dk bekliyorum tekrardan bağlanıyor. bu durum sürekli belli aralıklarla devam ediyor. iş yerimdeki bilgi işlemdeki arkadaşlara sorduğumda ise cihazda bir problem olacağını söylediler. sizce sorun nedir? acaba başka ayarları var da ben mi yapamadım yoksa cihazda mı sorun var.bu işlerle alakalı çok fazla bilgim olmadığı için işin içinden çıkamadım. sizden ricam cevap verirseniz, 15 günü doldurmadan ürünü değişim ya da iade edeceğim.
    saygı ve selamlar...
  • Merhaba,
    Bu cihaza aynı anda en fazla kaç kişi beğlanabilir. teorisinden bahsetmiyorum, pratik olaran denedinizmi veya deneyen varmı? okullarda 20 kişilik sınıflara bağlasak kurtarır mı?
    kolay gelsin.
  • Ürünün 9 Ocak 2017'de yayınlanmış yeni bir firmware'i bulunmaktadır.

    http://www.zyxel.com/support/DownloadLandingSR.shtml?c=gb&l=en&kbid=M-02059&md=NBG-418N%20v2#searchZyxelTab4
  • Hocam merhaba. Modemim salonda Zyxell VMG8324-B10A. Elimde Zyxel in pla 4211 power adaptörü var. Oturma odasına bu adaptörü takıp bunun etnernet çıkışından bu router bağlasam, kablosuz olarak online oyunlar da ping artışı olur mu önerir misiniz. Bu tarz ürünlere biraz yabancıyım kusura bakmayın. Bu ürünün yaydığı wireless sinyalinin ayrı bir adımı oluyor yoksa ana modemdeki aynı isimle sinyali yaymaya devam mı ediyor.
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Powerline adaptörler için elektrik hatları değişkenlik gösterebiliyor. Net bir şey söylememem ama 1-5 ms arasında ping farkı olabilir. Bende 1-2ms kadar fark yaratıyor. Bu cihazların ayrı adı oluyor accesss point gibi düşünebilirsiniz.
  • Arkadaşlar acil yrdım lazım. Bu cihazdan bende var ama repeater kurulumu için bilgisayara bağlayıp ip atamak lazımmış. Bende bilgisayar yok telefondan felan halledemezmiyiz bu işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2016dan buyana kullandığınızı varsayarsak cihazdan memnun kaldınızmı? Ev içinde modeme kablo ile bağlayıp wifi sinyali olarak dağıtmak istiyorum. Daha önce tp-link kullandım ve sürekli sinyal kesmesinden dolayı oyunlarda sorun yaşadım. Bu cihazda siz kullandıgınız süre içinde hiç yaşadınızmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 7 Mayıs 2019; 9:7:25 >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şey söylemem çok zor. Çünkü her evin yapısına göre cihazların verimliliği değişiyor. Farklı bir marka kullanarak tecrübe edinmişsiniz ancak size bu cihaz afaki fark yaratacağını düşünmüyorum. En iyi çözümlerden birisi powerline adaptör kullanmak. Ben en iyi çözümü bu adaptörlerle buldum. İncelemesini yaptığım cihazların linkine ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 8 Mayıs 2019; 22:30:14 >
  • Cihazın 2018 tarihli son firmwareı var. AARP9https://www.zyxel.com/tr/tr/support/download_landing/product/nbg_418n_v2_13.shtml?c=tr&l=tr&pid=20140210165248&tab=Firmware&pname=NBG-418N%20v2
    2 seneye yakındır evimde ve birkaç arkadaşımın evinde kullanıyoruz. Hepsinden memnunuz. Küçük yapısı ve 2*5dBi antenleri ile çok iyi iş görmektedir.
  • Chazı aldım ve yaklaşık olarak 3 ay gibi bir zamandır kullanmaktayım. TP-Link' ten geçtim bu cihaza ve iyiki geçmişim diyorum. TP-link karın ağrısından başka bişi değilmiş bunu anlamış oldum.

    Bu arada antenleri daha yüksel dBi olan başka antenler ile değiştirsek faydası olurmu? Bu konuda bilgisi olan veya yapan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 18 Eylül 2019; 16:36:11 >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Anten çıkış gücü sınırlıdır. Anten değiştirmeniz fayda sağlamaz.
  • Eline sağlık güzel inceleme olmus. Zyxel vmg3312 ve wap3205 ürünlerini kullanıyorum bende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.