Şimdi Ara

ZURNA DÜRÜM Kadıköy (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
20.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

At Dürüm koyaymış dükkanın adını daha iyi olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerken içinden naylon çıkan tek dürümdür. Bu olay yaşanmışlık ve tecrübe ile sabittir.
  • Geçen gördüm, aslında çok merak ediyordum ancak yanımda sevgilim vardı şimdi onu buraya soksaydım yanlış çağrışımlar olabilirdi
  • ayran + dürüm ne kadar ?

tadı dediğiniz kadar güzel mi gerçekten?

• ulan şuraya gidecem gidecem diyorum bi nasip olmadı, avrupa yakasından kalkıp gideceğim boş bi günümde
  • 10 Dürüm yiyene gerçek Zurna hedaye ediyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

ayran + dürüm ne kadar ?

6 TL.
    Gayet güzel soslarla birlikte. Mutlaka aç karnına gidin gidecekseniz eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

ayran + dürüm ne kadar ?

6 TL.
    Gayet güzel soslarla birlikte. Mutlaka aç karnına gidin gidecekseniz eğer.

Teşekkürler

• Besiktasta katik var abi bir sosu var efsane

• Kadıköy'de caferağa'nın orada hat döner var hemen rexx sinamasının orada burger king'in karşısında o daha iyi bunda yemek işkence resmen istediğin kadar git tecrübeli ol beceremiyorsun.
  • Arkadasımla yedik ve midemiz bozuldu berbat bişey içine acayip bi sos koyuyor hatırladıkça midem bulandı

• o elinde tuttuğu max 50-55 cm. (haberiniz olsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Besiktasta katik var abi bir sosu var efsane

Döner değil sanat eseri o resmen

• Geçen yine burdaydim bodruma kasa kasa tavuk taşıyorlardı tavuklarin markasi "bupiliç"ti ne eti kullanıyorlar diye merak eden varsa haberi olsun, kaliteli midir degil midir bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Geçen yine burdaydim bodruma kasa kasa tavuk taşıyorlardı tavuklarin markasi "bupiliç"ti ne eti kullanıyorlar diye merak eden varsa haberi olsun, kaliteli midir degil midir bilmiyorum

Bimde satılan baktavuk gibi.

• senelerin konusunu hortlattığım için özür dilerim ama yazmadan edemedim bu akşam kız arkadaşımla beraber gittik yaşananları sırasıyla yazıyorum

önce cift lavaş istedim diye suriyeli olduğunu düşündüğüm garson geri gelip abi bi lira istiyorlar dedi :D neyse tamam dedik anladık olayı fiyat farkı sonra geldi masa pislik içinde garson ıslak mendil attı masaya silersiniz diye kalkalım dedim kız arkadaşıma yok dedi güldük falan sonra geldi zurna bi ısırık iki ısırık içinde eşşek kadar uzunlukta sac cıktı aldım elime peceteyle kasaya gittim insan gibi durumu izah edip değiştirmelerini istemek amacım olur yani insanlık hali gittim kasaya bi bayan oturuyor kılı gösterdim hiç istifini bile bozmadan kuaförden geliyor n yapalım dedi şok oldum derken daha güzeli mekanın sahibi n var yani cıktıysa dedi ben masaya dönüp kız arkadaşımı da alıp cıkıyorum kasaya geldim kasada oturan abla gayet rahat istemiyorsanız hesabı ödeyin gidin dedi ve bir şok daha erdal ustamız bi dövmediğiniz kaldı bizi iyiki bi sac gördünüz gelmeyin daha o zaman dedi sanki bizim amacımız sac yemek de biz dürümü bahane ediyoruz

gördüğüm ve görebileceğim en rezil yer pazartesi günü büyükşehir belediye ile görüşüp gerekli tüm takibi yapıp her bir yere ayrı ayrı şikayet edicem

giden herkez övmüş bunlarında bi tarafları kalkmış abim diyor hergün binlerce kişi gelio siz gelmeseniz n olur n olduğunu da görecekler.

• Zaten sloganları da pek manidar; "zurnamizi yediniz mi? "

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.