Şimdi Ara

Zuhal Topal Evlilik Programına, Çıplak Görüntüsü Çıkan Adayları Kabul Ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TTNC Space

İzlemiyorum haberlerden öğreniyorum ben de gelişmeleri, bu ne kepazeliktir ya böyle

Zuhal Topal'ın programında 2 kişinin yatakta çıplak +18 resimleri çıktı ve bu kişiler hala programdalar
    Bu kişiler hatta şuanda yollarına devam edip adaylarını bekliyorlarmış hala ( fotolara sevgi-birkan yatak yazın görürsünüz)
    Yatakta +18 çıplak görüntülerine rağmen, şimdi bunlara adaylar da mı gelecek?

Yahu RTÜK denilen kurum ne iş yapar? Nasıl müsade eder bunlara?

Evlilik programları zaten başlı başına aile, gelenek, kültürümüze aykırı şeyler. Bide üstüne çıplak görüntülü kişiler programlarda fink atıyorlar

Başımızdakiler sürekli Allah,kitap,din diyorlar. Ama bu programlara nasıl müsade ediyorlar?

Akp'liler cidden memnunlar mı yoksa bu programdalar? Tayyip istese 1 imza ile bu programları yasaklayabilir? Neden yapmıyor?

linki

http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/yatak-goruntuleri-ortaya-cikan-sevgi-ile-birkan-ayrildi/83167/

İyide bundan sanane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvaan -- 26 Mayıs 2016; 22:35:14 >

• evlilik programları ve 9 tvnin denetlenmesi şart...
    Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
  • YAW ŞİMDİ BUNUN AKP İLE NE ALAKASI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 26 Mayıs 2016; 23:24:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evinde oturan ev kadını ne yapacak zannediyorsun? açıp kitap mı okuyacak zannediyorsun?

Açacak yemek yapma programı izleyecek yada programın formatını değiştirecekler*

Takmışınız bir evlilik programı sanki ülkenin problemi bu... Oraya gidenlerin çoğu zaten bu işten para alan adamlar. ..

Orijinalden alıntı: umix353

Ya arkadaş evlilik programını kaldıracaksın ne olacak?

Evinde oturan ev kadını ne yapacak zannediyorsun? açıp kitap mı okuyacak zannediyorsun?

Takmışınız bir evlilik programı sanki ülkenin problemi bu... Oraya gidenlerin çoğu zaten bu işten para alan adamlar. ..

iyi hadi kaldırmasınlar evlilik programlarını

be EDEP BİRAZ BE EDEP

şöyle terbiyesizleri çıkarmasınlar bari programa. hamile kadını bile çıkardılar

rtük ilgilendiği yok hergün haberlerde flash flash skandal evlilik haberleri

birsürü genç izliyor bu programları. yatak da yiyişip nete fotoları düşüyor, hala talip arattırıyorlar programda bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTNC Space -- 27 Mayıs 2016; 0:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TTNC Space

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Ya arkadaş evlilik programını kaldıracaksın ne olacak?

iyi hadi kaldırmasınlar evlilik programlarını

be EDEP BİRAZ BE EDEP

şöyle terbiyesizleri çıkarmasınlar bari programa. hamile kadını bile çıkardılar

rtük ilgilendiği yok hergün haberlerde flash flash skandal evlilik haberleri

birsürü genç izliyor bu programları. yatak da yiyişip nete fotoları düşüyor, hala talip arattırıyorlar programda bunlara

Arkadaşım sen anlamıyorsun galiba...

İnsanlar talep ediyor bunu. Oradakilerin çoğu oyuncu, şak şakcı tabir edilen dizilerde oynayan ajanslardan bulunan tipler . Sen daha konudan bir habersin sanki olaylar çok gerçekmiş gibi burada bir şeyler söylüyorsun..

Seda Sayan'ın programına bizzat benim arkadaşım katıdı. Adam nişanlı sırf para kazanmak için gitti. İçlerinden sıyrılanlara daha çok para veriyorlar program başına..

Biraz aklı olan insan zaten programı izlediğinde işin ayarlandığını anlar. İki kişi geliyor anlaştınız mı anlaşamadınız mı? konuşmalar vb. derken birden reji tamam vakit doldu uyarısı yapıyor onlar gönderiliyor, diğerleri geliyor...

Sanki program kapatılsa çok mu şey değişecek ? ne olacak mesela bu programların yayınlandığı saatte ne yayınlayacaklar zannediyorsun bu programların format değişimine uğramış şekli yayınlanacak..

Merak etme onu izleyen genç zaten onu izlemese bile başka bir soytarı programı bulur kendine.

• Beyler bizdede izleniyor ve benim tvyi parcalayasim geliyor

• Bu programları öyle aptal adamlar yapmaz. İki insanı çıkarırlar oraya sözde evlendirmek için toplumun ve ikili ilişkilerde kronik sorunlar nedir onu senaryo haline getirirler iki aday arasında. Zaten tv başında uyutulmaya hazır kitle bunu bekliyor, orada kendi anladığı bir şey çıksın ki yorum yapsın...

Nedir bu en basitinden ilişki de aile sorunu, kıskançlık sorunu, aldatma vb...

Evde kadın ne yapacak alacak önüne yemek malzemelerini açacak izleyecek..

Sen ne kadar yalan bunlar desende o inanmaya devam edecek..

Arkadaşlar bunlardan daha beteri var uydu kanallarında.. Adam 120 tl'ye bir hap satıyor maşallah iktidarsızlıktan tut, kan akışına, kansere, halsizliğe her şeye iyi geliyor.

Ve bunlar artık şube açıyorlar her ile. Asıl ilk sorun onlar, ama almışlar tarım bakanlığından izni satıp duruyorlar...
  • paravandan es mi secilir abi bu tarz sacma programlar halkin beynini uyusturdu. hayir her seye maydanoz oluyosunuz anasini satayim madem dindarsiniz dindar hukumetiniz de var su programlari kaldirin da biz de dogru bi icraatinizi gorelim bari.

medya patronlarina degil da garibana yetiyor ancak gucunuz degil mi cakma delikanlilar sizi.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

sanane kardeş çıplak görüntülerinden? sanki canlı yayında soyunmuşlar gibi tepki vermişsin...

Önemli olan etik değerler, yoksa düşenin kalkanın derdinde değil millet. Sapık türedi her yerde, bu sapkınca şeylerden arınmak gerek. Kim ne yaparsa özelinde yaşasın lakin bu tür saçmalıklar milyonlara reklam malzemesi olmasın.

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

YAW ŞİMDİ BUNUN AKP İLE NE ALAKASI VAR

Televizyonda ''ulan'' kelimesi bile iktidarın kurumu olan RTÜK tarafından sansürlenirken bu programların yıllardır yayınlanmasında kimin kabahati olabilir? Tayyip Bey evlerin içine bile karışırken, 24 saat yayın yapan ve bu tarz rezil programları yayınlayan kanallara meşhur Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tek kelime edemiyor mu?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Televizyonda ''ulan'' kelimesi bile iktidarın kurumu olan RTÜK tarafından sansürlenirken bu programların yıllardır yayınlanmasında kimin kabahati olabilir? Tayyip Bey evlerin içine bile karışırken, 24 saat yayın yapan ve bu tarz rezil programları yayınlayan kanallara meşhur Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tek kelime edemiyor mu?

İroni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ahlak sorgulamak bize mi düşmüyor? Herkes kendinden sorumlu burada bizleri bağlayan bir durum yok açıkçası.

Olay olmasına ve bu kadar mesaj yazılmasına da anlam veremedim.

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

quote:

İroni

Yani ben genele seslenmiştim orada aslında.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

quote:

İroni

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Mayıs 2016; 19:57:27 >

• Tv izlemediğim için orada ne olup bittiği beni pek ilgilendirmiyor valla.

Orijinalden alıntı: Treth

Tv izlemediğim için orada ne olup bittiği beni pek ilgilendirmiyor valla.

bizde izlemiyoruz ama

haber sitelerinde takıldığımız için flash flash yine skandal var diyorlar sürekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.