Şimdi Ara

Zubaba best kantor satılık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerlik sebebiyle karakterimi satılığa çıkarmış bulunmaktayım..
    Oyundaki nickim Ominous herkez bilir tanır.
    65 lv Elyos Serverin item olarak / karakter olarak en saglam kantorudur.. (İtem olarak Governor hariç tabiki :) governor set.. malum.. )
    bilinen tanınan bir karakterdir..
    Full güç dövüşü set (BM SET) +10 hiçbir item sorunu vs yoktur tamamen seranyum medal kasıp abyss armorları yapacaktır harici bişi yok .. üzerinde 20+ seranyum +50 mitril medal bulunmaktadır..
    Abyss point 1.500.000 rank olarak 5star civarındadır..
    silah olarak antik sikke ile alınan silah mevcuttur ve gold paralyz basılıdır.. mana stone build olarak emin olun en kral build mevcuttur her slot itinayla full ve kantor için en ideal builddir..
    Kantor oynamayı hakikat biliyorsanız şu karakterle üzerinize player zor çıkar..
    Bulunmuş oldugum legion da gayet kaliteli seviyeli insanların olduğu saglam hemen hemen her gün instans dönen // sauro // çelik tırmık gibi // bireysel olarak birliktelik konusunda 10 numara bir legiona sahiptir...
    ayrıyetten kasasında yaklaşık 1milyardan fazla kinah edicek item mevcuttur.. 1x gold paralyz 1x silence gold godstone 1x mavi godstone silence gibi haricinde y aklaşık 20 kadar 130 upgrade taşı + 10 kadar da 110 taşı bulunmaktadır.
    Al ve oyna hiçbişi sarfetme.. Seranyum kas abyssleri çek bu kdr.. binek olarakta aion sikke ile satılan en iyi binek mevcuttur..
    Uygun teklife karakterimi bırakacagım.. PM üzerinden tekliflerinizi belirtirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 21 Ocak 2014; 13:57:08 >

• Karakter elyostur...
  • ++++++++
  • en sağlam mı ?

• ++++++++
  • Tamam iyi güzel hosta en sağlam demeyeydin iyiymiş. Bi An abyys Set war sandım:) standart BM setli güzel hesap alacak arkadasa ho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

Tamam iyi güzel hosta en sağlam demeyeydin iyiymiş. Bi An abyys Set war sandım:) standart BM setli güzel hesap alacak arkadasa ho

O anlamda demedim player olarak dedim :) sağlam bir kantor oyuncusuysa alacak arkadaş ilk 5i rahat kafaya koysun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ++++++++++++
  • fiyati nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.