Şimdi Ara

Zubaba Asmoda Bard Alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Full ap setlı kompozıtlı 70Gplı bard var 420TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokoo

Full ap setlı kompozıtlı 70Gplı bard var 420TL

420 TL ise rankı great general veya üstü sanırım. Doğrumudur ?
  • Yok vali ya oyun pıyasasını bılmıyorsun yada laf olsun dıye bard arıyorsun
  • quote:

Yok vali ya oyun pıyasasını bılmıyorsun yada laf olsun dıye bard arıyorsun

He He oyun piyasasını bilmiyorum. 1.5 senede 180 T kinah satışı yapmış biri olarak evet sana göre oyun piyasasını bilmiyorum. Fiyatta uçmuşsun. Bende rankımı acaba yüksek dedim. He sen milleti trolleyemeye çalışıosan oda ayrı bir durum. Bulursun birini illaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 19 Eylül 2015; 12:01:37 >
  • Botun iyi calısmıs o zaman emek ne pek bılmedgın ıcın sen gıt bakalım general carları 600den asagı alabılıyomusun bı ogren
  • quote:

Botun iyi calısmıs o zaman emek ne pek bılmedgın ıcın sen gıt bakalım general carları 600den asagı alabılıyomusun bı ogren

neyse fazla uzatmıcam, swb +12 silahlı, +13, +10 karışık şekilde full subay setli karakter buldum 200 TL ye rahatlıkla işimi görür. içindede 270 cera medal var. ayrıca 2.5m ap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    euroaion elyos kinah
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subay setin kendisi 200TL eder bence aldiğin kişi hesabi çalindi diye mail atip senden geri alicak bundan emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Subay setin kendisi 200TL eder bence aldiğin kişi hesabi çalindi diye mail atip senden geri alicak bundan emin olabilirsin

subay set yapmakta bişey yok. 6 cera daily var. 50 günde yapıosun zaten full seti. sadece armor seti için 200 tl vermek mantıksız. bu sadece günlüklerden ayrıca kastığın ceraları söylemiyorum bile
  • karakterin özelliklerini yazarken karakter aldıgını söylediğin mesajı okumamıstım ho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 5 Ekim 2015; 17:22:01 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.