Şimdi Ara

Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
7
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet bi sıkıntı yaşıyorum bende cihazda.

Sıkıntının adını bilmiyorum.

Bağlantı 1-2 sn gecikmeli ya da takılmalı geliyor.

Anlık kopuyor vb. Memnun değilim kısaca. Evde aile bireyleriyle kullanıyoruz, çok bir iş yapılmıyor.

Bi önceki kullandığım h3600 aldım superonlime cihazı 2.el, onu da sistem kabul etmiyor.

Herşeyin cılkını çıkardılar. Normalde istediğimiz modemi takıp kullanabilmemiz lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modemle sürekli ssl hatası alıyorum. işimi gücümü yapamaz oldum. Turkcell Superonline temsilcileri modemde hata yok diyor. Fakat telefonla da aynı problem yaşanıyor. Aklınızda olsun, modem isterse o siteye girersiniz, o an canı istemezse açmaz.

Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları

Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları

• bu modemde misafir kablosuz ağı yapılıyormu?

• Benim cihaz bu bilgisayar fazla yeni olmadığı için Win10 ve WI-FI 5 uyumlu bu yüzden kablosuzda düşük ancak kabloluda 925-930 civarını gördüm 1000 Mbps'de ama kablosuzda 400 civarı tabi benim WI-FI kartı 450 Mbps'e kadar destekleyen Intel'in biraz daha eski WI-FI kartlarından o dönem I7 işlemci çok iyiydi bilgisayar tabi, şimdi ekran kartı da WI-FI kartı gibi yıllara meydan okudu AMD R5 serisinden ismini vermeyeyim ama az çok tahmin edilmiştir. Bundan yaklaşık 10-11 sene civarı oldu ve WIN11 desteklemiyor ki desteklese muhtemelen WI-FI kartı da en az 6 uyumlu olurdu. Tabi kablolu ve kablosuzda ayar çekmedim çeksem kablosuzda 450 ve kablolu olanda ise 1000 civarı görürdüm muhtemelen, şu an bile iyi. WIN10 güncellemeleri kaldırılsın tamamen uyguna bir tane 15-20klık Lenovo ya da Asus almayı düşünüyorum tabi benim eski bilgisayar Lenovo idi daha uyguna bulursam 7-10k arası yine düşünürüm tabi Medimarkt'a baktım da 7-8 tane ancak çıkıyor kriterleri düşük tutunca bakalım kısmet en kötü Casper falan alırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 22 Haziran 2025; 1:42:27 >

• hknerdr kullanıcısına yanıt

Benim bilgisayar yukarıda yazdığım gibi kablosuzda 450 Mbps destekliyor ve 400 civarı aldım diyebilirim bu WI-FI kartı Intel ve biraz eski modellerinden olduğu için WI-FI 5 uyumlu, daha iyisini alır mıydım ayar yapsam belki 450 olurdu ama kabloluda iyi sonuç aldım bilgisayarım eski olmasına rağmen 940 Mbps gördüm. Bizim eve gelen kişi kullandığınız elektronik cihazlar eski ise daha düşük değerler görürsünüz dedi bu beklediğim bir şey zaten telefonum da WI-FI 4 uyumlu maalesef. Cihazım elime ulaştı benim de sanırım en güncel sürüm bu V9.0.5 idi daha günceli olsa getirdikleri cihaz bu versiyonlarda olmazdı diye düşünüyorum. Güncel versiyonu yok diye biliyorum yani. Bu cihazdan öyle ciddi bir şey bekleme kablosuz, bekleyeceksen benim gibi kablolu takacaksın kafan rahat olacak. Gelen görevliler de diyor kablolu takarsanız tam ya da bilgisayarınıza göre 900 ile 1000 Mbps arasında görürsünüz diyor. :)

• Arkadaşlar bu modemi ikinci el internetten aldim.Forumdakilerin tavsiyesi üzerine ilginç bir sorunla karşılaştım 1000 megabit internetim olmasina rağmen 10 megabit den fazla hız vermiyor ttnetin kendi verdiği modem ile hızı normal bir sekil de alabiliyorum TTNet den ekip de geldi baktılar onlarda çözemedi nedendir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Ssid1 ve ssid5 kapat,Ssid2 ve ssid6 yı açıp dilediğin isimle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda79 -- 20 Eylül 2025; 2:26:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.