|
Galaxy S4 ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu modem turktelekom tarafından 0 kutulu olrk bana verildi ve geldiği günden beri kopmalar yaşatıyor, 4 aydır kullanıyorum, ilk ay günde 1 bazı günler 2 defa kopuyordu, fiber bağlantım var, direk bağlantı kopuyor (yani wi-fi kopması fln sananlar varsa değil) ve hâliyle ip değişiyor, kopmalar dün itibariyle günde her 1~4 saat arası değişken olmak kaydıyla 5-6 defaya erişti, nette biraz araştırma yaptım, bu konuda çözüm üretebilecek frimware fln gibi birşey de bulunmuyor ve şikayetvar da bu yönde bir sürü şikayet oluşturulduğunu ancak hiç geri dönüş olmadığını gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 23 Nisan 2022; 10:38:3 > |
|
Aslında en dandik router'lar dahi eğer gelen sinyal varsa bağlantıyı kesmez, yani çok çok naidr bir durumdur. Bu sebeple önce ethernet kablonuzu değiştirmenizi eğer bu şekilde çözülmüyorsa'da, gpon'a giren fiber bağlantıyı 1 kaç defa ''yani tutarlı bağlantıyı yakalayana kadar, bunu deneme yanılma ile gözlemlersiniz'' söküp takmanızı tavsiye ederim. |
Msi Mag Z390 Tomahawk / İ5 9600KF / Gskill Ripjaws 2x8GB (16GB kit) DDR4-3200@3600 CL16-CR1 / TT-UX100 / Msı RTX 2060 Ventus O.c / SanDisk SSD PLUS 240GB / OCZ 1TB RD400 NVMe M.2 / seagate barracuda 2tb / Cougar CGR-GS 750 / CM Mastercase H500p / Samsung SR750
|