Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

İkimizinde beklediği ve söylediği fiyattı herkese de söyledik ama kimse inanmadı...

aynen kardeşim.
    bizi vatan haini ilan etmesinler.
    keşke 1200e gelseydi ama görünen köy kılavuz gerektirmiyor.

halen zte ile karşılaştıranlar var cihazı.
    nubia 13mp sony kameralı , gm 13mp sunny kamrealı. :))

işlemci önemlidir ama herşey değildir.
    ekran dandik olduktan sonra işlemi iyi olsa nolur.
    oyun grafiklerinde rüzgar efektini, sürtünmede ki kıvılcımları iyi göremedikten sonra araba hızlı gitmiş kime ne?
    ANLAYAMAZSIN BENİ !!!!
    :)))

Ciddi olamazsın harbi Sunny kamera mı kullanmışlar

Cihazın Kamera Özellikleri Largan M8 lens ve OmniVision 1/2.3-inç sensor ile 1.34µm piksel diye geçiyor o nasıldır bilmem ama o fiyat cidden hiç olmadı

• mavi_hayalet M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben anladımki bu bataryadaki problem sadece bende herhalde. Pil yağ gibi akıp gidiyor. Kullanmadığım calibration programı kalmadı. Cihazdaki herşeyi silip flashtool ile rom atsam acaba fayda sağlar mı ? Flashtool ile rom için nereden bilgi alabilirim ? Hangi programları kullanacağım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Beyler ben anladımki bu bataryadaki problem sadece bende herhalde. Pil yağ gibi akıp gidiyor. Kullanmadığım calibration programı kalmadı. Cihazdaki herşeyi silip flashtool ile rom atsam acaba fayda sağlar mı ? Flashtool ile rom için nereden bilgi alabilirim ? Hangi programları kullanacağım ?

Ben flashtool görmedim hocam onca çinli siteyi aradım ancak flash tools gibi birşey yok
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    aynı problem bendede var pil resmen akıp gidiyor
  • akıp gidiyor derken ? geçen gün bir lg g2 incelemesi okuyordum, yabancı bilindik bir siteden, adam şöyle diyordu, tüm gün yoğun kullanımla pil 1 gün gidiyor süper.. E nubia'yada da gidiyor.. Hatta standart kullanım ile 2 günü bitiriyor, e daha ne olsun ?
    pil calibrasyon olarak hiç bir şey kullanmayın, kaldırın, mümkünse dışardan 2 kere full şarj edin, 5 volt adaptör prizden. zaten prizden ne kadar hızlı şarj ettiğini göreceksiniz. yani tam boşasın, sonra full şarj edin, ardından program olarak sadece snapdragon guru'yu tavsiye ederim, şöyleki ezberlediği wifi'yı görünce datayı otomatik kapatıp wifi'yı açıyor vs.. qualcom'un kendi programı, saygılar.
    flash tool'a gerek yok, en fazla standart bir rom'a döülüp, başgagıçtaki dediğim program en ve en sevdiğiniz widgetler falan hariç her programı kaldırın, gerisi tamamdır :)
  • sayın "ukkaşe" ve "shak42"
    bu telefondan 2 arkadaşa sattım.
    bir tanesinin oğlu kullanıyor ve tek şarj ile 4,5 saat kadar sınırsız oyun oynuyormuş.
    bir diğeride 3g sürekli açık 1,5gün kullanıyor chazı.

sayın abim :)) "cupra"
    guru için sağol.
    nubia aksesuarlarım gelince kullanmaya başlayacağım bende :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

sayın "ukkaşe" ve "shak42"
    bu telefondan 2 arkadaşa sattım.
    bir tanesinin oğlu kullanıyor ve tek şarj ile 4,5 saat kadar sınırsız oyun oynuyormuş.
    bir diğeride 3g sürekli açık 1,5gün kullanıyor chazı.

sayın abim :)) "cupra"
    guru için sağol.
    nubia aksesuarlarım gelince kullanmaya başlayacağım bende :))

Hocam 3g sürekli açık 1.5 günü görünce titanium ile herşeyi backuplayıp tüm hafıza kartını silip Sıfırdan S.Acar ın paylaştığı türkçe romu kuracağım.

Her sabah 8 de %100 şarj ile alıyorum telefonu eğer wechat whatsapp kullanacaksam veya bir bakacaksam mesaj var mı diye 3g yi açıyorum hemen ardından tekrar kapatıyorum . :)

Format atmadan önce son kez bir antutu yaptım 34500 aldı

Birde hocam son kez ne tür aksesuarlar aldınız.Bir görebilir miyiz ?

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.22 romu kurdum. Güncelleme geldi 1.30 güncellemesi 178 mb. Ne yapmalıyım ? Yükleyeyim mi ?

• quote:

Hocam 1.22 romu kurdum. Güncelleme geldi 1.30 güncellemesi 178 mb. Ne yapmalıyım ? Yükleyeyim mi ?

Yükleneceğini zannetmiyorum orjinal recovery varsa yüklet bakalım eğer yoksa zaten yüklemeyecektir
    Hocam yeni rom 34900 aldı antutu dan. Bakalım yarın pilin durumunuda göreceğim.İnşallah bir düzelme olur

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

• 1.30 a güncelledi mi sistem? Ve şuan Türkçe mi eğer Türkçeyse içerisinde CWM varken mi güncelledin yoksa Stock Recovery varken mi?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 23 Mart 2014; 18:28:31 >
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    umarım yeni rom sorununu çözer
    bahsettiğim arkadaşlardan ikiside v1.22 trpack entegreliyi kullanıyor

satın aldığım ve bu cuma elime ulaşacağını tahmin ettiğim aksesuar;
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6036793408.html
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6036793407.html
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6036793406.html

satın alan arkadaşlar ve adetler belli.
    belki jiletin artar. değişik bir surum olursa haberleşiriz.

Hocam 1.22 romu kurdum Türkçe Root yaptım ardından antutu yu çalıştırdım. Recovery kurmadım daha ve şuan sistem öncekine göre daha akıcı gibi geldi böyle biraz devam ediyim. Romu güncellemey idüşünmüyorum şimdilik.

• İlk defa bugün zte mağazası gördüm.Hemen girdim içeri .Sadece nubia satılıyordu ve 32 gb modelleri. Siyah beyaz ve mini vardı.Kılıf almak istiyordum bizim big zte lere pek birşey çıkarmamışlar sadece siyah kapaklı kılıf vardı. Birde cam gibi şeffaf vardı da ikiside olmadı benim kara telefonuma.sadece arka tutucu alıp çıktım , 19 yuan yakşalık 7 tl falan. Bir 10 dakikalık sohbet ettim dedim nedir benim batarya akşama dayanmıyor çıkarılabilir olsa yenisini alcamda o imkanda yok dedim kızcağız birşey diyemedi o sadece çalışan ne de olsa.Dedim renkli , biraz çeşitli kılıf internette bulabilir miyim , İnternettede yokmuş sadece oradaki siyah ve şeffaf olan varmış ya onları kullanacanız yada çıplak kalcak telefon. Gayet sıcak karşıladılar ama son fotoğraftanda anlayabilirsiniz.

Şu samsung galaxy s4 ün o camlı kılıftan istiyorum arkadaşlar .Kapağı açınca tuş kilidi açılıyor hemen ya , olmaz mı bizim telefona ?

Fotoğraflar burada

• quote:

İlk defa bugün zte mağazası gördüm.Hemen girdim içeri .Sadece nubia satılıyordu ve 32 gb modelleri. Siyah beyaz ve mini vardı.Kılıf almak istiyordum bizim big zte lere pek birşey çıkarmamışlar sadece siyah kapaklı kılıf vardı. Birde cam gibi şeffaf vardı da ikiside olmadı benim kara telefonuma.sadece arka tutucu alıp çıktım , 19 yuan yakşalık 7 tl falan. Bir 10 dakikalık sohbet ettim dedim nedir benim batarya akşama dayanmıyor çıkarılabilir olsa yenisini alcamda o imkanda yok dedim kızcağız birşey diyemedi o sadece çalışan ne de olsa.Dedim renkli , biraz çeşitli kılıf internette bulabilir miyim , İnternettede yokmuş sadece oradaki siyah ve şeffaf olan varmış ya onları kullanacanız yada çıplak kalcak telefon. Gayet sıcak karşıladılar ama son fotoğraftanda anlayabilirsiniz.

Şu samsung galaxy s4 ün o camlı kılıftan istiyorum arkadaşlar .Kapağı açınca tuş kilidi açılıyor hemen ya , olmaz mı bizim telefona ?

Fotoğraflar burada

Smart Cover uygulaması var onu kurup aktif edersen kılıfı açtığında tuş açılır kapattiginda kapanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar herkese ben bu telefonu ukraynada aliexpressden sipariş verdim.dün Türkiye ye döndüm. Telefon hakkında söylemek istediğimÇok başarılı tek sorunu yüklü olan rom.Ben Miui rom yükledim hem batarya ömrü hem performansı daha iyi oldu.Sadece tek sorun imei atabilsek çok iyi olacak ama çözüm yok daha anladığım kadarıyla.birde arkadaşlar yalnış bilgi vermiş bu telefonda igzo display kullanılmamiş igzo mini versiyonunda.z5s de cgs nm2 teknolojili display kullanılmış ltps ve igzo dan daha verimli ince 2 pixel daha fazla teknoloji kullanılmış ve daha pahalı.bataryası elimn düşürmememe rağmen 1 gün gidiyor ki bu da gayet iyi.cihazla ilgili bilmek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz,seve seve cevaplarım
    Ps. Lütfen imei Olayını çözmüş olan varsa yardım etsin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lostsparrow

Merhabalar herkese ben bu telefonu ukraynada aliexpressden sipariş verdim.dün Türkiye ye döndüm. Telefon hakkında söylemek istediğimÇok başarılı tek sorunu yüklü olan rom.Ben Miui rom yükledim hem batarya ömrü hem performansı daha iyi oldu.Sadece tek sorun imei atabilsek çok iyi olacak ama çözüm yok daha anladığım kadarıyla.birde arkadaşlar yalnış bilgi vermiş bu telefonda igzo display kullanılmamiş igzo mini versiyonunda.z5s de cgs nm2 teknolojili display kullanılmış ltps ve igzo dan daha verimli ince 2 pixel daha fazla teknoloji kullanılmış ve daha pahalı.bataryası elimn düşürmememe rağmen 1 gün gidiyor ki bu da gayet iyi.cihazla ilgili bilmek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz,seve seve cevaplarım
    Ps. Lütfen imei Olayını çözmüş olan varsa yardım etsin:)

IMEI için cupra nickli üyeye başvur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler

• Lostsparrow L kullanıcısına yanıt
    hocam miui romun linkini verir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.