Şimdi Ara

ZTE'nin yeni telefonu Blade V7 mercek altında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 800-1000 arası tl ye hacı baba g3 , 1150-1250 tl ye baba g4 varken 1000 tl ye yaklaşan fiyatlarda memlekette bu telefonlar birde yurtdışı olmayacaksa mtk olması nedeniyle ancak bilmeyene satar... haydi hayırlı işler zte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 16 Nisan 2016; 4:24:51 >
  • Ben migrostan aldim 3 ay oldu hala kullaniyorum on numara telefon daha once lg g2 vardi bozulunca bunu aldim tek kotu yani oyunlar yavas aciliyor ama bana lg yi aratmiyor hafiza kartini takiyorum kapazitesi yeterli olugyor her keze tavsiye ederim bence o fiyata gore 5 yildiz...

• alalı 2 gün oldu sarjı hala yarının üstünde cok hızlı çalışıyor fiyatıda 999 tl ben bundan sonra samsunga bakmam apple aramam cok beğendim süper bu fiyata bu hizmet

• Arkadaşlar bu telefonu küçümsemeyin.Bu kez olmuş diyebilirim.Özellikler ekran muadili j7 yi bile solluyor.İşlemcide çöp felan değil.Kafamı kurcalayan iki şey var.Biri kamera sorunları,diğeri müzik çaların kalitesizliği.Haricindeki her şey tatmin ötesi.Kamera güzel çekiyor.Özelliği de çok fazla.Ama bazen çektiğini kaydetmedi.Neden oldu bilmiorum.Ama açıp kapatınca düzeldi.Müzik çalar telefonun klasına yaklaşamayacak kadar kötü.Ekolayzırı bile kaldırmıyor.Aldırmayanlar için tavsiye edilir.Fakat gözlemlerime bu telefon yazılımı narin bir şey.Fazla yüklenip, kurcalamayanlar uzun süre kullanabilir.

• ZTE BLADE V7 LİTE telefonuma virüs bulaştı galiba hiçbir bölümüne giriş yapamıyorum hep ana sayfaya yani ilk sayfaya dönüyor ayarlar bölümüne bile giremiyorum. fabrika ayarlarına geri dönemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.