Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZOTAC RTX 3060 TI AMP WHITE EDITION! DİP FİYAT!!! Satın Al 24 Nisan 2023 20:31 1 1 ZOTAC RTX 3060 TI AMP WHITE EDITION! DİP FİYAT!!! Selamlar, ürün yaklaşık 1 yıldır bende aktif olarak iş ve oyun için kullanıyorum. Twitch üzerinde canlı yayınlar yapmaktayım. İş tarafında ekran kartına ağırlık veren bir kullanımım olmadı yazılım sektöründeyim. Ürünü yine forum üzerinden satın aldım sıfır olarak. Amazon Japonya garantiliydi fakat faturasını bulamadım. Kutusu mevcut. Rtx 4070 e geçtiğim için satılıktır. Ödemelerim olduğu için fiyat uygun tutulmuştur lütfen garip fiyatlar teklif etmeyin. Wp üzerinden ulaşabilirsiniz. daha detaylı fotoğraflarını eve geçince aktarabilirim. 0553 162 1429Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ZOTAC RTX 3060 TI AMP WHITE EDITION! DİP FİYAT!!! İNNO3D GTX 1080 Tİ FOUNDERS EDİTİON YORULMAMIŞ UYGUN FİYAT! Sıfırdan Farksız BLACKSTAR ID CORE 40 V2 Kutulu Garantili Fiyat Revize!!! Satıldı Silinebilir!
türkerrr kullanıcısına yanıt Teşekkürler, hayırlı akşamlar. < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ZOTAC RTX 3060 TI AMP WHITE EDITION! DİP FİYAT!!! İNNO3D GTX 1080 Tİ FOUNDERS EDİTİON YORULMAMIŞ UYGUN FİYAT! Sıfırdan Farksız BLACKSTAR ID CORE 40 V2 Kutulu Garantili Fiyat Revize!!! Satıldı Silinebilir!