Şimdi Ara

Zotac ION Mini ITX Anakart ve İşlemci (Intel Atom N230 + nVidia 9400)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genel Özellikler
    •Intel Atom N230 işlemci
    •Mini PCI Express x1 slot
    •GeForce 9400 çipseti NVIDIA CUDA, PhysX ve PureVideo HD teknolojilerini destekler ve DirectX 10 uyumludur
    •GeForce 9400 çipseti ile max. 512 MB Paylaşımlı Tümleşik Ekran Kartı (2GB Bellek Kullanıldığında)
    •HDMI, DVI ve VGA çıkışlar (HDCP uyumlu)
    •5.1 High-Definition Ses (HDMI üzerinden 7.1 desteği)

Teknik Özellikler
    •İşlemci: Intel Atom N230 (1.60GHz, 533MHz FSB, HyperThreading teknolojisi)
    •Çipset: NVIDIA GeForce 9400 (450 MHz Çekirdek Hızı, 16 Stream İşlemcisi, DirectX 10 ve Shader Model 4.0 uyumlu)
    •Bellek Tipi : DDR2 667/800 MHz (2 x 240-pin DIMM slot (Max. 8GB))
    •HDMI, DVI, VGA (Nvidia nView teknolojisi)
    •3 x SATA II (3.0Gb/s)
    •1 x eSATA (3.0Gb/s)
    •SATA RAID 0, 1, 0+1
    •1 x PS/2 (Klavye)
    •10 x USB 2.0 (6'sı arka panelde)
    •Gigabit Ethernet (LAN)
    •SPDIF Koaksiyel
    •SPDIF Optik

quote:

Ultra Küçük Multimedya PC Kurmak İçin : Zotac ION
    Çok küçük bir bilgisayar kurmak için üzerinde ekran kartı ve işlemcisi hazır gelen Zotac ION anakartı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir bellek ve sabit sürücü takmak, bundan sonra mini boyutlu bilgisayarınızla multimedya uygulamaların keyfine varabilirsiniz. Intel ve Nvidia'nın güçlerini birleştirerek oluşturulan bu anakart ile 1080P Full HD video izleme dahil her türlü multimedya, ofis uygulaması ve düşük sistem gereksinimleri olan oyunlar da çalıştırabilirsiniz.

Tam Yükte 28Watt Güç Tüketimi!
    Çok düşük güç tüketimine sahip Intel'in tek çekirdekli N230 Atom işlemcisi ve Nvidia'nın GeForce 9400 yongasını taşıyan Zotac ION platformu yük altında 28Watt güç tüketmektedir. 1080P Full HD film ve hatta oyun oynatabilen bir platformun bu kadar düşük güç tüketimi size en yüksek verimliliği sunmaktadır. Standart bilgisayarlardan 5-8 kat arası daha düşük güç tüketimine sahip Intel Atom elektrik faturalarınızı minimuma indirmenizi sağlayacak.

Full HD 1080P Blu-ray Oynatma Performansı!
    Bu anakartın en büyük avantajı Nvidia GeForce 9400 çipsetine sahip olması. Nvidia'nın geliştirdiği bu yeni nesil mimarinin kullanıcılara sağladığı en büyük avantaj, PureVideo HD teknolojisi sayesinde 1080P HD video oynatma performansıdır. Full HD 1080P video oynatımı sırasında işlemciye yüklenmek yerine, Nvidia GeForce 9400 çipsetini kullanarak görüntülerin işlenmesini sağlayan Zotac ION, performanslı bir şekilde 1080P görüntünün aktarılmasını sağlamaktadır. Oysa Intel'in Atom işlemcisine sahip (GCLF2) anakartında 1080P HD video oynatılmak istendiğinde, işlemci %100 yüke biner ve görüntü ekrana kesintilerle gelerek akıcı bir görüntüden uzak olur.

Dahili GeForce 9400 Ekran Kartı (HDMI'lı)
    Nvidia'nın GeForce 9400 çipsetini taşıyan bu anakart, Nvidia Pure Video teknolojisi sayesinde HD ve DirectX 10 ile mükemmel görüntüler yakalamanız mümkün. Mini ITX sınıfında en yüksek performansa sahip GeForce 9400 GPU'sunun tüm nimetlerinden faydalanmak için anakart üzerinde HDCP destekli HDMI çıkışı da mevcuttur. Böylece Pure Video teknolojisiyle HD kalitesinde videoları en kaliteli çıkış olan HDMI üzerinden izlemeniz mümkündür. Tablolardan oyun ve 3d mark 2006 skorlarını kıyaslayarak Zotac ION platformunun gücünü görebilirsiniz.

Mini PCI Express Yuvasına SSD veya Wifi takabilirsiniz!
    Zotac ION mini-ITX anakart üzerinde mini pci express yuvası bulunmaktadır. Bu yuvaya notebooklarda kullanılan Wifi kartlardan takılarak kablosuz internet erişimi sağlanabilir. Ek olarak yüksek sistem performansı arayan kullanıcılar, bu yuvaya mini SSD takarak hem yüksek performans elde edebilir, hem de büyük boyutlara sahip bir disk kullanmanıza gerek kalmaz.

High-Definition 5.1 Analog ve Optik Ses Çıkışı (HDMI üzerinden 7.1 Dijital Ses)
    Zotac ION mini-itx anakart, hem standart analog yapıdaki hem de yüksek seviye ses sistemlerinde bulunan optik ses çıkışlarına sahiptir. Bu sayede her türlü ses sistemi üzerinden 5.1 surround ses desteklenmektedir. Ek olarak HDMI çıkış üzerinden alınacak dijital ses 7.1 kanal yapısı ile HDMI kullanan cihazlardan en yüksek ve temiz ses kalitesinin alınmasını sağlamaktadır.

ürün full kutulu, faturalı ve garantilidir. sadece 1 haftalık ve 5 yıl garantisi bulunmakta. fansız olarak kullanılabilmektedir. sessiz bir HTPC kurmak isteyenler için ideal bir sistemdir. istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 260 TL'dir.

***komple sistem isterseniz de fansız psu'lu mini itx kasa + zotac ion + ram şeklinde sistem de verebilirim. sistem fansız çalışabilmektedir ***
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 8 Şubat 2010; 19:05:03 >

• n330 lu model sandım :) genede fiyat makul düzeyde merak ettiğim hd video oynatım başarısı nasıl ? deneme fırsatınız oldumu ?
    hayılı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper75

n330 lu model sandım :) genede fiyat makul düzeyde merak ettiğim hd video oynatım başarısı nasıl ? deneme fırsatınız oldumu ?
    hayılı satışlar

elbette denedim. zaten hd video oynatımı nvidia 9400 ekran kartına yüklendirildiği için n330 çift çekirdekli versiyonundan bir farkı yok. son derece akıcı bir şekilde takılmadan 1080p filmleri oynatabiliyor.
  • Alıcak olanların kafasında soru işareti kalmasın diye sordum sonuça bu film ve internet için fana ihtiyaç duymaması çok güzel birşey htpc kuracaklar kaçırmasın
    Bende zaten bir tane atom netbook var bir eve iki atom fazla yoksa kesin alırdım çok güzel bir sistem :)
    Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper75

Alıcak olanların kafasında soru işareti kalmasın diye sordum sonuça bu film ve internet için fana ihtiyaç duymaması çok güzel birşey htpc kuracaklar kaçırmasın
    Bende zaten bir tane atom netbook var bir eve iki atom fazla yoksa kesin alırdım çok güzel bir sistem :)
    Hayırlı satışlar

zaten bir HTPC kurdum isteyene komple de satabilirim. komple sistemin fansız çalışması müthiş bir olay. power tuşuna basıyorsunuz ve çıt yok kesinlikle dediğin gibi HTPC kuracaklar için çok güzel bir anakart işlemci kombinasyonu

• Açıklamada pcı-e x1 var yazıyor.Ancak resimde yok.
    hangisini dikkate alcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Açıklamada pcı-e x1 var yazıyor.Ancak resimde yok.
    hangisini dikkate alcaz?

üründe resimde de görüldüğü üzere pci yuvası. açıklamayı dikkatli okursanız "mini" pci express yuvası olduğu yazıyor. yani notebook'ların içinde bulunan bağlantı tipi. wireless modül veya bluetooth gibi ya da başka herhangi kartları bağlayabilmeniz için gerekli bir bağlantı arabirimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satış iptal edilmiştir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.