Şimdi Ara

ZOTAC GTX560 TI AMP EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZOTAC GTX560 TI AMP EDITION...DİĞER TI KARTLARLA KARIŞTIRMAYIN , BU AMP VERSİYONU YANİ FABRİKADAN HIZ AŞIRTTIRILMIŞ HALDE ÇIKIYOR , YANİ OVERCLOCK'LU ÇIKIYOR VE DAHA YÜKSEK HIZDA ÇALIŞIYOR

KARTIN KUTUSU YOKTUR AMA KUTU İÇERİĞİ VE FATURASI TAMDIR

28.12.2011 TARİHİNDE VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR

ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR VEYA ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE OLUR , KARGO ALICIYA AİTTİR , İSTEYENE KOMİSYONUNU ÖDEMEK ŞARTIYLA SANALPAZAR İLANI AÇILIR

FİYAT 420 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_db -- 26 Temmuz 2012; 9:16:34 >

• pm attım!
  • Üstüne 10 lira daha koyulsa TF2 ya da DC2 2 GB 6950 alınır 560ti lerin 450-500 liradan satıldığı zamanlar eskide kaldı artık İsterse en özel tasarımlı modeli olsun 560ti nin gene de maxz 400TL
  • fikrini soran olursa sölersin arkadaşım , burda kimse kimseye zorla bi şey satmıyo , 6950'nin 560ti'den daha üst düzey bi kart olduğunu düşünüyosan ben zaten seninle muhattap olmam bu konuda
  • Hocam kutu yok diyorsun tamam da. Referansınız yok vs önce havale sonra kargo diyorsunuz kargoyu alıcı öder diyorsunuz. Referanssız bunların hepsi birden zor sanki ve fiyatta 400 olsa daha iyi olurmuş sanki. Yine de hayırlı satışlar..
  • ewet haklisin , ama benim satmak icin acelem yok , ilana da gerekirse sanalpazar acarim diye yazdim , fiyat konusunda ise illaki ilgilenicek olan arkadasla bi orta yolu buluruz , fiyati oldurmemek sarti ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar pm hayırlısı bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı kişi benim ilanımada sataşmıştır. Takmayın onu satışınıza devam edin. Fiyatın düşük olduğunu düşündüğünüz zaman indirirsiniz zaten.
    Bryamm dan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah601 -- 27 Temmuz 2012; 10:44:54 >
  • TARAFIMDAN ALINMIŞTIR.
  • ne kadara verdi arkadaş hayırlı olsun.
  • 6950 den daha iyi bir kartın 300 küsür shaderi olabilirmi hocam... :))

GF114ler eskide kaldı artık :)

Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.