Şimdi Ara

Zotac Gtx260 Amp2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar parçasında 2 el malzemeye güvenebiliyorsan arkadaşların da dediği gibi daha yüksek kartların 2. elini alabilirsin.
    Arkadaşın biri 300 tl üzerinde sadece 5830 alırım demiş . 5830 un fiyatından haberi yok sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanVecihi

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanVecihi

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=910

1 gün önce ben aldım . Daha elime ulaşmadı . Site ve Tekmar gayet sağlamdır . Gönül rahatlığıyla alabilirsin...

kardeş hayırlı olsun öncelikle. bende almayı düşünüyorum fakat kararsızım acaba yeni gts 450 yimi beklemeliyim...

Hocam Nvidia demek pahalı demektir . Helede yeniyse daha pahalı demektir :D Nvidia nın yeni çıkaracağı kartların herzaman olduğu gibi gereksiz pahalı bir şekilde piyasaya girmesini bekliyorum. Ardından ati den tokatı yiyince şu an gtx 260 amp2 nin fiyatının düştüğü gibi o kartların fiyatı da düşer diye düşünüyorum . Ama bunun için en az 6-8 ay beklemen lazım kanımca...

tamamdır %90 alacam ozaman. bu arada senin monitör kaç inç acaba bide benim işlemcim intel e4600 oc ile 3.00 yaptım sence yeter mi?

Hangi oyunu oynayacağına bağlı . Ben Microsoft Flight Simulation X oynuyorum . İnteş Dual coreE5200 ü 2.5 dan 3.81 yaptım hala işlemci istiyo nalet :D

• arkadaslar dediğim kartı aldım sağolun tavsiyeleriniz için dolaşmadık parçaçı bırakmadım ama sonunda buldum ve aldım ama şimdide kartı taktım ve bilgisayarımdan ses çıkmıyor onun o hdmı ses zımbırtısını kartta nereye takıcam boardım x58-ud5
  • tmmdır onuda hallettim. herşey problemsiz çalışıyor. sıra geldi oyunlara bakalım nasıl :)
  • Bu arada benim amp2 de geldi . Yok böyle bi alet :D Aşık oldum resmen . 9500 gt vardı bende , gtx 260 amp2 onun yanınd anakart gibi kalıyor :D Zaten kasaya zor girdi :) Performans olarak ta sistemime 9500 gt ile 4300 puan veren 3dmark06 şimdi amp2 ile 15300 puan veriyor . Belki daha iyi kartlardan gtx260 amp2 ye geçenler pek fark göremeyebilir ama ben adeta mest oldum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.