Şimdi Ara

ZOTAC GTX1050 TI 4GB - 589TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat güzel. Marka önemli değil diyorsanız bence iyi. n11 kuponunuz varsa oradan da alınabilir.
    https://www.tekramarket.com/urun-detay/VGAZTCNVD4069008

Mağaza güvenilir, anakart almıştım.

• Oc edition olsa iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır mı arkadaşlar, X4 860k ile kullanmak üzere rx 560 düşünüyordum, zotac nasıl markadır.?

• sakkin kullanıcısına yanıt
    1050ti rx560a göre net bir şekilde daha iyi kart rx 560ın mudadili 1050. hepsiburadada 550 tlye düşmüştü fakat ryzen 1600xin yanında yeterli olmaz diye almadım. Benim gibi monitörünüz freesnync değilse bu fiyatlara 1050ti daha mantıklı.
  • oyuncular mining belasına düçar kalmazdan önce olsaydı bu kartın ederi max 500 Tl olurdu.
  • Harika paylaşım eline sağlık y.dışından bu fiyata gelmiyor
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    bu kartı al dost 1000 serisi cidden güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ahmetfx

Marka derken?

Nvidia ekran kartlarında kafaya oynayan bir markadır Zotac.

Hatta soğutması ve dayanıklılığı Asus'dan iyidir.
  • pipoti kullanıcısına yanıt
    Tereddütde kaldım, şöyle bir konu var ? Aslında bu tür konuları her marka içinde görmüyor değiliz fakat Asus, Sapphire, MSI daha çok revaçta.

https://forum.donanimhaber.com/zotac-ekran-karti-alacaklarin-dikkatine--105390373

Ben tam tersini düşünüyorum. Zotac kartlar ucuz segment kartlardır. Fiyatları piyasadaki diğer kartlara nazaran daha düşüktür. Ürünleri ortalama olarak diğer kartlardan önce arızalanır. Devrede kullandıkları malzemeler komponent (doğru yazmamış olabilirim kusura bakmayın) vs gibi kötü kalitede olduğundan çok arıza veren bir kart olarak biliyorum. Kart alacağım zaman asla ilk sırada olmaz. Soğutma kısmında ise asustan üstün olduğunu düşünmüyorum asusun soğutması iyidir. Tabi ortam koşulları kasa havalandırması vs birçok etken var. Ama zotac alacağınıza sizi üzmeyecek diğer markalara bakın derim. Hem satarken sizi fazla üzmez.

https://forum.donanimhaber.com/zotac-ekran-karti-alacaklarin-dikkatine--105390373

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

@ahmetfx

Marka derken?

Nvidia ekran kartlarında kafaya oynayan bir markadır Zotac.

Hatta soğutması ve dayanıklılığı Asus'dan iyidir.

Zotac kötü demedim ki. Fakat birçok kişinin MSI, Asus gibi markalara göre tercih etmediği aşikar. Yoksa içindeki işlemci, çip hepsinde aynı. Aynı fiyata MSI, Asus ve Zotac olsa bir Allah'ın kulu Zotac almaz. Bir de Galax var bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Ben tam tersini düşünüyorum. Zotac kartlar ucuz segment kartlardır. Fiyatları piyasadaki diğer kartlara nazaran daha düşüktür. Ürünleri ortalama olarak diğer kartlardan önce arızalanır. Devrede kullandıkları malzemeler komponent (doğru yazmamış olabilirim kusura bakmayın) vs gibi kötü kalitede olduğundan çok arıza veren bir kart olarak biliyorum. Kart alacağım zaman asla ilk sırada olmaz. Soğutma kısmında ise asustan üstün olduğunu düşünmüyorum asusun soğutması iyidir. Tabi ortam koşulları kasa havalandırması vs birçok etken var. Ama zotac alacağınıza sizi üzmeyecek diğer markalara bakın derim. Hem satarken sizi fazla üzmez.

Tecrübeniz varsa konuşun arkadaşlar. 3-5 tane liselinin açtığı konulara inanmayın.

Zotac denen marka, Sapphire ve MSI denen uyduruk ve arıza konusunda nam yapmış firmaları yazmışsınız bir de.

8 yıldır farklı farklı Zotac kullanıyorum, 8 yıl önce aldığım 9600GT bile hala taş gibi sorunsuz çalışıyor.

Nvidia alınacaksa Evga ve Zotac dışına çıkılmaz. Liseli FPS fanboylarını kaale almayın.

Sapphire ve MSI mesajımda geçmiyor sanırım? Ayrıca liseli demişsiniz. Siz kaç yaşınızda başladınız? Yaşınızı da bilmiyorum gerçi. Ben bu şekilde donanım hakkında bir şeyler öğrenmeye 97 yılında başladım o zamanlar 166mmx makineler vardı. Ha çok bilgim var mı sorsanız yok derim. Ben her şeyi bilirim diye de övünmem . Sadece Kullanan deneyimini aktaran arkadaşların sözlerine bakarım. Liseli olsa da olmasa da sonuçta kullanan arkadaş bir sıkıntı görmüş konu açmış olan kişiler. Kısacası kullanıcı deneyimi dediğimiz olay. İster kâle alırsınız ister almazsınız bu sizin bileceğiniz iş. Elektronik işi şans işi sizin şansınız yaver gitmiş olabilir. Ama genel olarak çoğu kişinin gitmemiş ki konular açılmış. Asusmu zotacmı deseniz gözüm kapalı asus derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Sapphire ve MSI mesajımda geçmiyor sanırım? Ayrıca liseli demişsiniz. Siz kaç yaşınızda başladınız? Yaşınızı da bilmiyorum gerçi. Ben bu şekilde donanım hakkında bir şeyler öğrenmeye 97 yılında başladım o zamanlar 166mmx makineler vardı. Ha çok bilgim var mı sorsanız yok derim. Ben her şeyi bilirim diye de övünmem . Sadece Kullanan deneyimini aktaran arkadaşların sözlerine bakarım. Liseli olsa da olmasa da sonuçta kullanan arkadaş bir sıkıntı görmüş konu açmış olan kişiler. Kısacası kullanıcı deneyimi dediğimiz olay. İster kâle alırsınız ister almazsınız bu sizin bileceğiniz iş. Elektronik işi şans işi sizin şansınız yaver gitmiş olabilir. Ama genel olarak çoğu kişinin gitmemiş ki konular açılmış. Asusmu zotacmı deseniz gözüm kapalı asus derim.

Sana liseli demedim tabi ki, kırıcı olmayı sevmem. Sadece Zotac'ı kötüleyenler FPS hastaları ve bilinçsiz hız aşırtma yapıp kartları bozan kişiler genel olarak. Asus anakartta Dünya devi ancak bana göre ekran kartlarında Zotac ile ya aynıdır ya da bir tık geridedir soğutma sistemi ve dayanıklılık olarak.

Tabi ki bu yorumlar, bileşen uyumu, kullanım ve temiz kullanıma bağlı olarak değişkenlik de gösterebilir.

Ancak ''Zotac dandik ve sorunlu bir marka'' lafına kesinlikle katılmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.