Şimdi Ara

ZOTAC GTX 970 AMP! Extreme Edition (750TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ZOTAC GTX 970 AMP! Extreme Edition (750TL)
    Merhabalar,

** Aktif kullandığım sistemimde takılı olan "Zotac GTX 970 Amp! Extreme" ekran kartımı satışa çıkarmaya karar verdim.

** Kart iki aylıkken bir arkadaştan alınmış, garanti süreci ve sonrasında tek bir arıza dahi vermemiştir.

** Oyun harici kullanılmamıştır. Ağırlıklı olarak CS:GO, ETS2 ve bazı strateji oyunlarını oynamaktayım.

** Fotolarda vatan faturası, eksiksiz tüm kutu içeriği (kablolar, manual, cd vb.) görülmektedir. Sistemde takılı olduğu için kendi fotolarını çektim. Netten kopyala yapıştır yapmadım. Kozmetik ve fonksiyonel olarak rahat 10/10 dur.

** Elden teslim tercihimdir. Farklı şehirlerden önce eft, sonra aynı gün kargo şeklinde olabilir.

** Fiyat sondur...

Kart hakkında detay bilgi: https://www.zotac.com/ae/product/graphics_card/gtx-970-amp-extreme#spec

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dün bir üst model olan gtx980 800₺ ye satıldı hocam fiyatta revize gerekiyor gibi , bilginize.
    Hayırlı satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Dün bir üst model olan gtx980 800₺ ye satıldı hocam fiyatta revize gerekiyor gibi , bilginize.
    Hayırlı satışlar.
    Alana satana hayırlı olsun hocam. x lira yazsan, x-50 lira olmaz mı, x-100 lira olmaz mı diye otomatik pazarlık olduğu için satıcılar da ona göre fiyatlandırıyor.

Elden ele gezmiş, mining yapılmış, sıradan antistatik poşetle satılan, kutusu kablosu olmayan kartlarla bir farkı olsun istedim, aciliyeti yok.
  • Güzel model ama gtx970 lerin 650 liraya düştüğü bu zamanda en fazla 750 liraya alıcı bulur kartın.

https://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-980-gaming-4gb--139432436
  • Gtx 970 ler arasında en serin çalışan kartların başında gelmektedir bu seri.Gerçekten işçilik çok iyi
  • fiyat takip
  • Çok serin ve sessiz bir kart hayırlı satışlar

Güzel bakmışsınız karta anlıyorum hocam lakin geçen 5 senede 970-980 lerin fiyatları 650-700 e kadar düştü. Kaldı ki birde rx 580ler var
  • Peki arkadaşlar, fiyatı revize ettim. Saygılar sunuyorum hepinize...
  • Kart güzel hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Kart güzel hayırlı satışlar
    Teşekkürler :)

Düşünen arkadaşlar için biraz daha indirim yaptım. Elde üzerine eklemek için az biraz para varken hızlandırayım dedim süreci.
  • Kime kısmet olur bilemiyorum, kartı kasadan çıkarıp kutusuna koydum, faturası ve tüm aksesuarlarıyla birlikte...

Koymadan da birkaç fotoğrafını paylaşayım dedim.

• Pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.