Şimdi Ara

ZOTAC GTX 260 AMP2 + KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 ay önce bu forumdan aldığım ekran kartımı satıyorum.

satma sebebim bana fazla gelmesi. artık oyunlarla işim yok. zaten bu foruma takılan herkes bu kartı bilir açıklamaya gerek duymuyorum. ( bilmeyenler sorabilir )

kart temizdir. grid oyunu hala duruyor. kutulayıp vericem. sahibinden.com get ile yada gittigidiyor aracılığı ile satabilirim.

kart fiyatı 220tldir. Bursa içi elden teslim 210dur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bildiğim kadarı ile 4870 ile 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda olan gtx 260'ın artık bu kadar etmediği 130-140 arası referans ve OC'lu özel tasarım kart bulunabilir olması gtx'in en fazla 140-145 eder anlamına gelmesi vs... daha uzar

buda test

http://www.anandtech.com/bench/Product/170?vs=176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 3 Ekim 2011; 14:36:07 >
  • 145 he ? bulursanız sınırsız alırım. ciddi söylüyorum.

• kimse o fiyata vermek istemeye bilir ama ederi o 220 lira bu karttan daha hızlı daha yeni dx11 kart alınır eskilerde eskiliği bilmeli 4870x2 lerde o zaman 350 falan eder 5870 den hızlı
  • 130tl ye bulursan zotac gtx 260 amp2 yi bende alırım 500 tane

• tam komedi gibi açıklama olmuş hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok komik takla atarak titreyerek sarsılarak hapşırarak güldüm
  • allah bizi ölücü ve mezarcılardan uzak tutsun kardeş sen bu kartını bedava ver bu arkadaşta rahatlasın allahım yaaa ne kadar komik insanlar var bu dünyada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reis84 0-18 taş grubu havası var sende yada sende de gtx 260 olması olabilir mi açık ve net söylüyorum kartı bedava verse alıp bilgisayarıma takmam
  • Burası 2. el alış-satış formu. senin takıp takmayacağın kimsenin zerre ........ değil. azımı bozdurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasEndo -- 6 Ekim 2011; 20:09:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasEndo

Burası 2. el alış-satış formu. senin takıp takmayacağın kimsenin zerre ........ değil. azımı bozdurma.

gerçekler acıdır 220 liraya gtx 260 mı olur, istediğin fiyata satarsın ama istediğin fiyatı kimse vermez, birde 150-200 liralık bir kart satışı için ağzını bozacak terbiyesiz biri isen senle zaten kimse alış veriş yapmaz toplum içindede barınamazsın belki yaşın ufak söylediklerimi anlamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 7 Ekim 2011; 1:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasEndo

Burası 2. el alış-satış formu. senin takıp takmayacağın kimsenin zerre ........ değil. azımı bozdurma.

gerçekler acıdır 220 liraya gtx 260 mı olur, istediğin fiyata satarsın ama istediğin fiyatı kimse vermez, birde 150-200 liralık bir kart satışı için ağzını bozacak terbiyesiz biri isen senle zaten kimse alış veriş yapmaz toplum içindede barınamazsın belki yaşın ufak söylediklerimi anlamazsın...

Gtx 260 220 tl ederi 180tl civarıdır. etmez ama 130 tl verernede af edersin küfür ederler.
    Madem ki size lazım değil pğc ne dahi takmazsaın adamın ilanına çamur bari atma.
  • elalemin derdi senimi gerdi 140 liraya açılan 4870 ilanlarına oo çok pahalı çart çurt yapıyosunuz 5 para etmez gtx e 220 lira istenen bir konu içersinde böyle bir yorum olması kadar olağan bi durum yok iq seviyesi 80-90 arası olan insan matığı ile bakarsak 200 eder kimse hakret vs. algılaması gerçekler bunlar
  • ürün satılmıştır. silinebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.