Şimdi Ara

Zotac GeForce GTX 570 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden bir bilgi almak istiyorum, mevcut olarak kullanmış olduğum sistemi Ağustos ayında askere gideceğimden ve döndükten sonra evlilik düşüncemden dolayı artık masaüstü bilgisayarım ile vedalaşmayı düşünüyorum.

Bir sene önce bir akrabam bu ekran kartını bana hediye etti, fakat hiç bir yerde piyasa değerine dair açıklama bulamadım. Sizce bu ekran kartı ne kadar eder?

Zotac GeForce GTX 570 hk.

• Tam emin değilim ama 275TL. falan eder diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Tam emin değilim ama 275TL. falan eder diye düşünüyorum.

O fiyata gtx 660/hd7850 2gb alınması daha mantıklı olur. Başlıktaki ekran kartı 40nm ile üretilmiş bir kart, nvidia'nın şuan güncelliği yakalayabilen kartları gtx6** serisinden başlıyor ve 28nm olduğu için bu kartlar daha az enerji tüketip daha az ısınıyor. Yine gtx570 ram yüzünden yeni oyunlarda limitleniyor. Bence ederi 180TL civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    300 TL.na Hd7870 ve ya R9 270 falan da alabilir, alacak kişi. Daha mantıklı olur. Ama Hd6850'in 200 TL. satıldığı bir pazarda, bu karta 180 TL. demek yazık olur. Sitelere koysa arkadaş rahat 225 TL.na satar bence. Taş çatlasın 200 TL.na gider diye düşünüyorum.

Edit : Bu arada ilk mesajımda 275 TL. yazmışım. O, 225 TL. olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 28 Şubat 2017; 13:04:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası tek tek satmak yerine toplu bir şekilde bilgisayarımı satacağım. (kasa,monitör,klavye, mouse) yalnızca kart fiyatında emin olamamıştım. Yardımlarınız için teşekkür ederim, toplu sistemde 230-250 arası bir fiyat yazar pazarlığa bırakırım artık.

Sizden bir öneri tavsiye istesen fiyat konusunda sizin fikriniz ne olur?

- Intel Core Duo 2 E6500 2.93 İşlemci,
    - 4 GB DDR 2 Ram
    - 500 GB Harddisk
    - 500 Wat Güç Kaynağı (vatan bilgisayardan geçtiğimiz sene 150 TL civarlarnda almıştım, personel çok övmüştü)
    - Firsby FX 2 Klaye, everst maouse ( ikisininde birden fazla tuşu buluyor. FX şu an 98 TL, maouse ise 35 lira civarlarında )
    - Philips 21.5 Smart tuşlu monitör (HDMI yok..) (
    Philips
    Satın al: Philips LCD monitör ve SmartTouch 222E2SB/00 LCD monitör ve SmartTouch
    http://www.philips.com.tr/c-p/222E2SB_00/54.6cm-21.5-inc-e-line-full-hd
    )
    - Coller Master bir kasa, dvd sürücü, birde anakartı var ama model hatırlamıyorum.. ( Gigabyte )
    -ve Zotac GeForce GTX 570

Sizce bu ürünler toplamda ne kadar yapar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.