Arkadaşlar bir iki hafta içerisinde(finaller bitince yani) ekran kartımı değiştirecem. iki adayım ve tam bu kartlara yetecek param var. Zotac 9600 gt AMP! Palit 9600 gt sonic Hangisini tavsiye edersiniz...ben zotac'a daha yakınım su an.tek slot yer kaplaması da benim için bir artı.yanlış bilmiyorsam palit'in soğutması daha iyi, zotac'ın sıcaklık değerleri biraz daha yuksek fakat sorun teşkil etmez diye dusunuyorum. yardımcı olursanız sevinirim
ama sordugunuz kartlar arasında ucuz olanı alın derim,eşdeger kartlar çünkü.palit in oc potansiyeli biraz daha yüksek.%55 palit-%45 zotac
alacagınız ekran kartına o.c yapacaksanız palit normal kullanıcıyım diyorsanız zotac tercih edebilirsiniz
paLit aLmaLısın.KuLLanıcısı oLarak öneriyorum.İşkembeden atmıyorum yani.Daha mantıkLı die düşünüyorum.
aklımda birşeyler şekillenmeye başladı.zotac'ı eledim diyebilirim zotac'ın işlemci hızı 25 mhz daha fazla diğer özellikleri aynı palit ile bi de palit daha ucuz sanırım
bir de birşey sormak istiyorum bu kartlar pci-ex 2.0 destekli diyor benim anakartım ise pci-ex 1.1 mi oluyor işte eskisi yada lafın kısası 2.0 değil bu bir sorun teşkil eder mi?
quote:
Orjinalden alıntı: getasule
bir de birşey sormak istiyorum bu kartlar pci-ex 2.0 destekli diyor benim anakartım ise pci-ex 1.1 mi oluyor işte eskisi yada lafın kısası 2.0 değil bu bir sorun teşkil eder mi?
hayır etmez..
MSI 9600gt 512 GT OC almanı tavsiye ediyorum sıcaklık problemi yok ve en ucuz 9600 gt,Ayrıca overclock sayesinde memory badwith 67gb/s kadar çıkıyor.
amp lar daha performanslıdır
Zotac'a bir türlü ısınamadım.Palit almalısın bence.Hem F/P ürünü kralı.Hemde stok fan yerine kendi fanını kullanıyor.Yani daha sessiz.
8800gt ler bu kadar ucuzlamısken,neredeyse aynı fiyatlara satılan zotac 9600gt amp yi ihtimallerin direk dışarısına çıkarmak gerekir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme