Şimdi Ara

Zotac 9600 gt AMP! mı Palit 9600 gt sonic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki hafta içerisinde(finaller bitince yani) ekran kartımı değiştirecem. iki adayım ve tam bu kartlara yetecek param var.
    Zotac 9600 gt AMP!
    Palit 9600 gt sonic
    Hangisini tavsiye edersiniz...ben zotac'a daha yakınım su an.tek slot yer kaplaması da benim için bir artı.yanlış bilmiyorsam palit'in soğutması daha iyi, zotac'ın sıcaklık değerleri biraz daha yuksek fakat sorun teşkil etmez diye dusunuyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim

• zotac 9600gt amp a teknofiyattan baktım 184$,bu bütce civarına tavsiyem gigabyte 8800gt type b
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3292
  • sparkle 8800GT

ama sordugunuz kartlar arasında ucuz olanı alın derim,eşdeger kartlar çünkü.palit in oc potansiyeli biraz daha yüksek.%55 palit-%45 zotac
  • alacagınız ekran kartına o.c yapacaksanız palit normal kullanıcıyım diyorsanız zotac tercih edebilirsiniz
  • paLit aLmaLısın.KuLLanıcısı oLarak öneriyorum.İşkembeden atmıyorum yani.Daha mantıkLı die düşünüyorum.
  • aklımda birşeyler şekillenmeye başladı.zotac'ı eledim diyebilirim
    zotac'ın işlemci hızı 25 mhz daha fazla diğer özellikleri aynı palit ile
    bi de palit daha ucuz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de birşey sormak istiyorum bu kartlar pci-ex 2.0 destekli diyor benim anakartım ise pci-ex 1.1 mi oluyor işte eskisi yada lafın kısası 2.0 değil bu bir sorun teşkil eder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: getasule

bir de birşey sormak istiyorum bu kartlar pci-ex 2.0 destekli diyor benim anakartım ise pci-ex 1.1 mi oluyor işte eskisi yada lafın kısası 2.0 değil bu bir sorun teşkil eder mi?

hayır etmez..
  • MSI 9600gt 512 GT OC almanı tavsiye ediyorum sıcaklık problemi yok ve en ucuz 9600 gt,Ayrıca overclock sayesinde memory badwith 67gb/s kadar çıkıyor.
  • amp lar daha performanslıdır
  • Zotac'a bir türlü ısınamadım.Palit almalısın bence.Hem F/P ürünü kralı.Hemde stok fan yerine kendi fanını kullanıyor.Yani daha sessiz.
  • 8800gt ler bu kadar ucuzlamısken,neredeyse aynı fiyatlara satılan zotac 9600gt amp yi ihtimallerin direk dışarısına çıkarmak gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.