Şimdi Ara

Zotac 8800 Gt Ekran Kartı SLI yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar Aion online oynamaya başladım ev donma oluyor yer yer... Sistem özelliklerim 2 Gb Ram var 330 gb hd alanı... bu anakartım

oyunda donmalar oluyor neden anlamadım ayarları kısıyorum yine donuyor.

Sorum şuki ben ekran kartımı SLI yapmak istiyorum ama fazla masrafa girmek istemiyorum SLI yapmak için en uygun fiyat performans seçim ne olur. Kaldıki SLI yapmak için ana kartıda değişmek gerek sizin önerilerinizi almak istiyorum.

• SLI yapman için anakarttında 2. PCI-EX slotu olması lazım ki yok. Boş yere anakart masrafıyla uğraşma, ikinci elden elindekini satmaya çalış. Buraya güç kaynağını, işlemcini ve bütçeni yaz ona göre öneri yapalım.
  • güç kaynağım gayet ve gayet iyi ilerde SLI yapcam diye ona göre almıştım 130 Tl verdim toptan fiyatına güç kaynağımda sorun yok bütçem ise 400 Tl.

işlemcim yanlış olmasın P4 3.0 yaklaşık 2006 ya ait. ama performansından memnunum tabi sizden iyi bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhane -- 25 Kasım 2010; 14:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

SLI yapman için anakarttında 2. PCI-EX slotu olması lazım ki yok. Boş yere anakart masrafıyla uğraşma, ikinci elden elindekini satmaya çalış. Buraya güç kaynağını, işlemcini ve bütçeni yaz ona göre öneri yapalım.

+1
  • NVIDIA yonga setli anakart lazım hocam sana SLi düzeni kurman için örneğin gigabtyte GA-N650SLI-DS4L ve Asus P5N-E Sli Destekli Kartlardan biri lazım ama dikkat et en önemlisi ram olarak sli kartlar 800/667/533 mhz ram destekler ve işlemcide ise E5xxx,E8xxx,Q9xxx,E7xxx serisi işlemcileri kullanamazsın önemli olan bu kartlara uyup uymamasıdır iyi bak sonra sorun yaşarsın ve ayrıca sende zotac 8800 gt var başka 8800gt alırkende dikkat sli düzeni kurarsın ama bu seferde performans olarak verimli olmaz iyi günler...
  • quote:

işlemcim yanlış olmasın P4 3.0

Elindeki işlemcin tek 8800gt ye bile darboğaz yapar bence sli ile falan boşuna uğraşma bu işlemcide kalacaksan daha üst bir kartada geçme, performansını artırmak istiyorsan en mantıklısı işlemçini upgrade etmek, 8800gt tek başına birçok oyunu sorunsuz oynatabilen bir kart, anakartının modelini yazarsan ona uyan işlemci tavsiyeleri alabilirsin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 25 Kasım 2010; 15:15:02 >
  • Anakartın güzel, bence 2.el güzel bir Quad işlemci alıp, kalan para ile de psu alıp, bir süre daha 8800gt ile yola devam et.

Ekran kartları nasılsa çok sık güncelleniyor yeni ürünler oldukça hızlı ve çok geliyor, bu süreçte de ekran kartı için para biriktirirsin, hatta 2gb ram daha ekler 2*2 dual yaparsın bu da uzun süre yeterli gelir.

İşlemci ve psu sorunun olmadığı sürece de istediğin ekran kartını alır takarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 25 Kasım 2010; 15:20:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimdeki ana kart gigabyte EP43 S3L 387 galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhane -- 25 Kasım 2010; 15:22:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.