Şimdi Ara

Zotac 8800 GT AMP! SADECE 170 YTL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 aydır kullandığım Zotac 8800 GT AMP ekran kartını satıyorum.

Ürün aslında garantili ama garanti belgesini ve faturasını kaybettim.

Ama kart taş gibi maşallah.

İstanbul'dayım. İsteyene elden de teslim ederim.

Fiyat : 170 YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 28 Temmuz 2008; 19:32:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatlar normal seviyelere inmeye başladı :))

Daha bugün aldım 8800GT , AMP için 170 güzel rakam :)

Her iki tarafada hayırlı olsun şimdiden :)

Saygılar
  • ürün nerden alindi ki?
  • Evet fiyatlar mevsim normallerine inmeye başladı. Biz de 5 aylık Palit 9600GT yi %30 zararla 130 liraya satmıştık. AMP nin sıfırının 253 lira olduğunu düşünürsek 170-175 lira bu kartlar için normal fiyat. İkinci güne kalmadan bugün satılma ihtimali yüksek, tabi ki FATURASI varsa. İyi satışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

Fiyatlar normal seviyelere inmeye başladı :))

Daha bugün aldım 8800GT , AMP için 170 güzel rakam :)

Her iki tarafada hayırlı olsun şimdiden :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 28 Temmuz 2008; 16:29:45 >

• kutu içeriği tam mı ?
  • Güzel Fiyat Garantisi devam etmeside ayrı bir güzelliği düsünen varsa kacırmasın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasTek

Ürün aslında garantili ama garanti belgesini kaybettim.

fatura duruyormu nerden alındı kart? ürün hakkında daha detaylı bilgi verirsen hızlı satarsın hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox360 elite 800 e dayanmışken fiyatların böyle olması sevinidirici
  • Garanti Belgesi doldurulmamışsa, üzerine karta ait seri no ve firmaya ait fatura no-kaşe-imza atılmamışsa boş olarak hiç bir anlamı yok hocam, biliyorsunuzdur zaten. Fatura olsa tek başına yeter. Garanti belgesi ise tüm bilgiler doldurulup kaşe-imza atıldığında geçerlidir. Sadece Mavi Bilgisayar ve NT teknomarket gibi bazı yerlerde fatura kesimi esnasında garanti belgesinin de doldurulduğunu gördüm. VATAN ve HEPSİBURADA'dan alışveriş yaptığımda garanti belgeleri doldurulmamıştı.

quote:

Orjinalden alıntı: MasTek
    ............
    Ürün aslında garantili ama garanti belgesini kaybettim.
    .........
  • Herkese ilgileri için teşekkürler. Arkadaşlar ilanda da yazıyor. Garanti belgesi ve faturasınını kaybettim. Yani elimde sadece kart + moleks güc kablosu var. Hepsu bu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @İLİDAN kardeş ben konttan ,(anakart ve disk)eksenden,(ekran kartı ve disk) mascomdan, (epox bord) datagateden (seagate disk)sony servisinden(monitor) ufotekten (lg monitor ve dvd rw)armadadan (samsung disk)pentadan(3.0ghz işlemci)boğaziçinden (am2 4200x2 işlemci ve tul 1950 pro) vatandan (17 inç acer monitor)olmak üzere SADECE SERİ NUMARASIYLA defalarca işlem yaptırdım.yani bir ürünün farurasız veya garanti belgesi olmaması o ürünün garanti dışı olduğu anlamına gelmez.Haaa yokmu bazı şirketler elbette var fatura veya garanti belgesi ibraz edilmeden işlem yapmıyorlar .bunlarda zaten kullanıcıyı düşünmeyip işi yokuşa süren şirketlerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtomer24
    Haaa yokmu bazı şirketler elbette var fatura veya garanti belgesi ibraz edilmeden işlem yapmıyorlar .bunlarda zaten kullanıcıyı düşünmeyip işi yokuşa süren şirketlerdir

Gold Pc gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.