Şimdi Ara

Zotac 8600gt için soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim zotac 8600gt 256mb ddr3 ekran kartım var.Karta overclock yaptım.Kart boşta 56-57 derece yük altında 65-70 dereceleri görmeye başladı.Zotac 8600 gtlerde kartın sonunda kondansatörler olduğundan karta soğutucu da takamıyorum.Kadıköye giittim kondansatörler engel oluyo dediler.Kartı kaliteli şekilde soğutamassın dediler.Bi öneriniz varmı?Şimdiden teşekkür ederim ...

Zotac 8600gt için soğutucu

• kartın fanını direk 12 volt a bağla ben pc fanlarını öle yaptım fanlar kaliteliymiş çok ses yapmıyor allahtan ama ekran kartı fanı için aynı şeyi söleyemem bende 8500gts var nerdeyse sırf sesi yüzünden fan ı sökecem 12 volta direk bağla ses e dayana bilirsen problem baya azalır gibi geliyo....

NOt: ben daha önce denedim problem olmadı ama olmayacak diye bi garanti veremem oyüzden bir problem oluşursa sorumluluk kabul etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_902 -- 9 Ekim 2008; 22:50:19 >
  • Everestle baktım %100 hızla dönüyor dioSes benim için fark etmez çünki kasada tam 4 tane fan war kasanın yan kapağında 2 tane önde 1 arkada 1 tane.O halde 65-70 arası oynuyo Artık herhalde kartın üstüne bitane 80 lik fan bağlicam İnş. çözerim olayı.Yinede saol yardımın için...
  • Aynisi Bendede oluyor 80 derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    HD3870 için 390watt PSU?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.