Şimdi Ara

Zotac 1070 Amp extreme - SAaıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Zotac 1070 Amp extreme - SAaıldı
    Nisan 2017'de amazondan alınmıştır. Her zaman stock ayarlarda kullanılmıştır. Mining ya da OC yapılmamıştır.Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadan kullandım. Garantisi bitmiştir. Temizdir. Zotac 5 yıl global garantisi devam etmektedir. Kutusu ve aparatları ile beraber verilecektir. Kutusunu ve temsili fotoğrafını ekliyorum. Halen kasa içerisinde. İstenmesi halinde fotograf atarım.

Fiyat : SAtıldıhttps://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1070-amp!-extreme-edition-gddr5-8gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Takas düşünmüyorum. Elden İstanbul Maslak'dan veya akşamları Mecidiyeköy'den teslim edebilirim. Diğer illere havale sonrası alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirim.Zotac 1070 Amp extreme - SAaıldıZotac 1070 Amp extreme - SAaıldıZotac 1070 Amp extreme - SAaıldı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı kartı kullanıyorum, çok iyi fiyat. Ultra sessiz kart ve çok iyi. Fanları belli bir dereceye kadar dönmüyor zaten, Total war three kingdoms her şey ultrada fan sesi duyulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.