Şimdi Ara

Zorunlu Din Kültürü Dersi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm. Valla dinsizliğimden değil de adamlar din kültürü dersini imamhatip seviyesinde soruyorlar ve yüzbinlerce aday kalem bile oynatamıyor. Geçtiğimiz senelerde de gördük. Ben felsefe çözmek istiyorum seçeneğini işaretledim Ösym'yi aradım birisi sorun olur dedi birisi olmaz dedi birisi olur dedi ondan ötesi yahu kardeşim isteyen Din kültürü çözer isteyen Felsefe. Zorla imamhatip seviyesi din kültürünü dayatmaya çalışıyorsunuz bırakın da isteyen istediğini çözsün.

• haklısın bence ama büyük bir hata yaptın kardeş. Din kültürü sınavına girmemek için bir tek şart var. O da nüfus cüzdanında dini islam yazmaması.Umarım bir sorun çıkmaz.
    konuyla ilgili haber:http://www.hurriyet.com.tr/din-dersi-muafiyetine-belge-sarti-28164296

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 420Haxorz -- 24 Ocak 2017; 22:14:51 >
  • Kardes lisede zorunlu din dersi aldıysan büyük ihtimalle hata yaptın din cozup cozmemek secenek degil aldıysan cozeceksin benim bildiğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Kardes lisede zorunlu din dersi aldıysan büyük ihtimalle hata yaptın din cozup cozmemek secenek degil aldıysan cozeceksin benim bildiğim

Olayı bilmiyordum ama aradığımda ösym görevlisi sıkıntı çıkmaz dedi. Valla sıkıntı çıkarsa da hukuk yoluna başvuracağım. Ama saçmalık isteyen aday istediği alanı çözebilir dinde zorlama yoktur diyorlar zorla din sorusunu dayıyorlar. Yanlış anlaşılmasın dinsiz yada başka bir dine mensup değilim müslümanım. Ne sorulacağını bile bilmediğim ve çok zor olduğu için ve anlama yorumlama sorularında iyi olduğum için felsefeyi seçtim.
  • sıkıntı cıkarıyolar bildigim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.