Şimdi Ara

Zorunlu Askere Giden Şehit Olur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şehitlik denen olguyu düşünelim.Türkiye'de bu çocukları öldürülen halka;bir sus payı,kapa çeneni veya göz boyaması şeklinde verilmiş Devlet destekli bir mertebe ŞEHİTLİK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Allah için ölene şehit denir

allah için savaşıp ölene şehit denir.
  • Karşınızda size hep islama karşı düşman olarak gösterilmiş bir kesim olsun diyelim..Siz buna inandırılmışsınız..Ama karsıdaki düşmanın böle bir amacı yok..Fakat siz sırf bu ınanc ıcın orada ölseniz cihatda ölen şehitin taşıdığı hislerden dahamı farklı bir ruh yapınız olurdu? karşıdaki düşmanın böyle bir amacı olmasa bile sizin ölüm amacınız belli niyetiniz belli..Herşeyde niyet cok önemlidir diye düşünüyorum..Bu adalet sistemindede önemlidir..Dusununki siz bir insanı kurtarmak icin bir araba caldınız şimdi bu gercekten oto hırsızlığımı olurdu?
  • şehitlik gercekde var olamayn bir kavram. din gibi devlet gibi. insan zekasının ürünü. o yüğzden farklı farklı şehitlik türleri olabilir. çünkü farklı farklı insan düşüncelerş ve toplum ihtiyaçları var.
    Bu Dünya bir şey göremediler, bari öbür Dünya'da cennetin en üst katında otursunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kılıç Kalkanlı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Allah için ölene şehit denir

allah için savaşıp ölene şehit denir.

allah yolunda ölene şehit denir.3 lemeyi tammalayalım.ister buna askerlikd eyin siterse siivl haytta bişeyler yapmış deyin.ancka bunu dünya üzerinde belirleyen bri merci bulunmadığı için bu durumu bilecek tek kişinin allah olduğunu bildğimize göre çok kasmamak gerekli.ne diyor kuranda allah bizlere "allah hakkı ile görendir".burdaki insanlar değil,hacı hoca tayfası değil.

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.