Şimdi Ara

zorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyuna ilk başladığımızda bize 4 adet zorluk derecesi sunuluyor (beginner,veteran...)Peki bunu sonradan nereden değiştirebilirim ?

• Hayır.Değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 18 Haziran 2013; 16:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llMaTcuPll

arkadaşlar merhaba sorum şu ;
    Oyuna ilk başladığımızda bize 4 adet zorluk derecesi sunuluyor (beginner,veteran...)Peki bunu sonradan nereden değiştirebilirim ?

O zorluk seviyesi değil. Senin bu tür oyunlardaki deneyimini soruyor. Örneğin "bu tür oyunlar oynadım" demişsen oyun sana tutorial oynatmıyor. Proyum diyosan sana ipuçları göstermiyo hepsi bundan ibaret.

Not: Yanlışsam düzeltiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porphyrogenitus

quote:

Orijinalden alıntı: llMaTcuPll

arkadaşlar merhaba sorum şu ;

O zorluk seviyesi değil. Senin bu tür oyunlardaki deneyimini soruyor. Örneğin "bu tür oyunlar oynadım" demişsen oyun sana tutorial oynatmıyor. Proyum diyosan sana ipuçları göstermiyo hepsi bundan ibaret.

Not: Yanlışsam düzeltiniz.

Proyum'u seçiyorum. Tutorial oynatıyor. İpucu gösteriyor.

• Proyum deyince daha çabuk level atlıyorsun ranked oynayabilmek için.
    Edit: Yeni başlıyorum dersen daha çok efor gerek level atlamak için. Seni ranked oyuna hazırlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 18 Haziran 2013; 19:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Proyum deyince daha çabuk level atlıyorsun ranked oynayabilmek için.
    Edit: Yeni başlıyorum dersen daha çok efor gerek level atlamak için. Seni ranked oyuna hazırlıyor

Don't feed troll

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Proyum deyince daha çabuk level atlıyorsun ranked oynayabilmek için.

BİR AN MANTIKLI GELDİ ?

Gerçekten ne işe yarıyor bu bende merak etmişimdir.
  • İlk maclarinda kimlerle eslesecegini belirliyor sanirim secenekler. yani oyuna 0 dan baslayanlar ile smurf kasanlari ayirmak icin bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.