Şimdi Ara

zor pvp server bileniniz var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar bi oyun arayışı içindeyim ko oynuyayı mdedim midgard serveri yeni açılmış güzel ama ço kfazla apra yatırmak gerekicek o yüzden ondan vazgeçtim şöyle güzel eski tip ko gibi bi server varsa playeri çok olan orada bari oynuyayı mdiyorum varmı oynuyan yada önerisi olan?
    darkko varmış galiba onu gördüm twitch de falan nasıldır oynayan varsa bende geleyim beraber oynarız takılırız biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

bu aralar bi oyun arayışı içindeyim ko oynuyayı mdedim midgard serveri yeni açılmış güzel ama ço kfazla apra yatırmak gerekicek o yüzden ondan vazgeçtim şöyle güzel eski tip ko gibi bi server varsa playeri çok olan orada bari oynuyayı mdiyorum varmı oynuyan yada önerisi olan?
    darkko varmış galiba onu gördüm twitch de falan nasıldır oynayan varsa bende geleyim beraber oynarız takılırız biraz

Oraclagaming var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    playeri çok mu hocam bide sitesinin falan linkini verirmisiniz googladn bulamadım serveri
  • quote:

playeri çok mu hocam bide sitesinin falan linkini verirmisiniz googladn bulamadım serveri

İstemediğiniz kadar uset var. Oraclegaming.net hocam adtesü

• Apexko'dayiz biz de. Keyifli orta zorlukta hafif farm 20xx server henuz utc ve krowaz acilmadi hicbir sey icin gec degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    hocam oyuncu durmu nasıl pk da falan 3-4 parti var mı ? item yapıp akstıktan sorna her şey boşa gitmesinde :)
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    hocam bulamadım valla ben bu serveri :)http://theoraclegaminghub.com/ bu mu acaba pk da kaç kişi vardır tahmini ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bulamadım valla ben bu serveri :)http://theoraclegaminghub.com/ bu mu acaba pk da kaç kişi vardır tahmini ?

Oraclegamer.net hocam web sitesi

• Server henuz 1 ayini doldurmadi, uluslararasi bir server gece oyuncularin cogu yabanci vs. Dun sabah 5-6 gibi 3 parti human vardi karsimizda. Genel olarak gun icinde aktivitelerde olsun czde olsun rekabet oldukca siki. Gelmeyi dusunursen oyun icinde ufak tefek yardimlar edebiliriz nickim Timucin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.