Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slmlar.benim zopo zp 810 komple ekrana ihtiyacım (lcd ve dokunmatik)ekran kasası var.satılan veya bozuk zp 810 olan varsa satın alabilirim
  • zopo zp700 ler lollipop alacakmı arkadaşlar bilen var mı
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    zopo zp998 in alabileceği meçhulken hiç zannetmiyorum lollipopun geleceğini.
  • kameraya vasat diyenler çok yanılıyor Ben çok memnunum kamerasından 14.2 mpxin hakkını veriyor gerçekten
  • AYRICA usbyi 20 tlye hallettirdim bir telefoncuda
  • Arkadaşlar pandawill'den aldığım ve 1 yılı aşkı süredir severek kullandığım Zopo ZP980 ( MTK 6589 / 1 GB / 16 GB ) telefonum bu aralar anormal yavaşladı. Hiç rom,root filan yapmadım. Zaten bilmiyorum da :-) Bu telefon için en son güncel veya en başarılı yazılım hangisi? Bana direkt indirme linkini yazar mısınız? Onu indirip sonra nasıl rom,root yapılacağımı araştıracağım.
    Rom veya root için sizlerin bizzat kullandığı ve memnun kaldığınız olursa iyi olur. Amacım telefonun hızlanması. Donma,takılmaların olmamasını istiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zp999 satan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZOPO 980 16 GB 8 CEKIRDEK ISLEMCI SATILIK 400 TL İLGİLENENLER PM SHBDEN NO 224562052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_selman -- 15 Ağustos 2015; 9:37:53 >
  • bendeki zopo zp700 ün de dokunmatiği bozuldu klavyede farklı yerlere basıyor .ekran değişecek galiba bir rom deniym
  • ben aranıza katılmış bulunuyorum . bugün yurtdısından geldi zp1000s . cok sık ince kibar bir telefon . napsam bilemedim satsammı kullansammı ..

son karar satıyorum
  • Satmak için mi aldın hocam.
  • zopo speed 7 plus telefona 16112016 tarihli güncellemeyi yükleyemedim yardımcı olabilecek arkadaş var mı@
  • Bendede speed7 var tel çok güzel ama 4 saatte sarj oluyor. 2 A ve 1 A şarj aletleri kullanmama rağmen 4 saat
  • zopo zp999 almıştım sadece bir sene kullanılabiliyor sonra çöp. zopo tavsiye etmiyorum. çöp marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadağlı123

zopo zp999 almıştım sadece bir sene kullanılabiliyor sonra çöp. zopo tavsiye etmiyorum. çöp marka.

Bende 2,5 yıldır Zopo ZP980 var. Telefonun maşallahı var. Taş gibi telefon. Hala performanslı kullanabiliyorum. İnternette her türlü sörf,bankacılık,vb. uygulamalarda hiç sorun yaşamıyorum.
    Ablama Zopo Speed 7 Plus aldım. O da çok memnun. Malzeme kalitesi, işçiliği,hızı vs. gayet memnun. Telefonlar da %100 Türkçe rom var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: karadağlı123

zopo zp999 almıştım sadece bir sene kullanılabiliyor sonra çöp. zopo tavsiye etmiyorum. çöp marka.

Bende 2,5 yıldır Zopo ZP980 var. Telefonun maşallahı var. Taş gibi telefon. Hala performanslı kullanabiliyorum. İnternette her türlü sörf,bankacılık,vb. uygulamalarda hiç sorun yaşamıyorum.
    Ablama Zopo Speed 7 Plus aldım. O da çok memnun. Malzeme kalitesi, işçiliği,hızı vs. gayet memnun. Telefonlar da %100 Türkçe rom var.

ben zp999 model için söyledim. çevremde 3 kişiyede aldık hepside de ana işlemcisi bozuldu .Aynı arızayı verdi. zp999 modeller arızalı.

• Elinde bozuk zopo zp998 ve zp700 ü olan varsa dokunmatik ve ekranlarına talibim. Ulaşınız
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.